Προς το περιεχόμενο

Ren_of_Heavens

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    508
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Ren_of_Heavens

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ιτέα Φωκίδας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.245 προβολές προφίλ

Ren_of_Heavens's Achievements

  1. Παιδιά χάλια βγήκε η φωτογραφία.
  2. Παίδες ήρθε το Anbernic ARC-S και το έβαλα απευθείας να παίξω με το stock OS και έκανα σαν χαζοχαρούμενο. Ξεκίνησα με το Mickey Mouse Land of Illusion στο Game Gear, το πήγα μετά Demon's Crest στο Super NES και κατέληξα στο Warlock του Mega Drive. Ενιωσα σαν να ξεκουράστηκα παίζοντας γιατί ασχολιόμουν με το Diablo 4 τις τελευταίες ημέρες στο Series X στο Game Pass και ένιωθα ότι έκανα tasks στην δουλειά με όλο αυτό το mobs respawning κάθε πέντε βήματα και τα seasonal challenges. Αν με αφήσει ο γάτος και δεν με τσιγκλάει όλη την ώρα θα βγάλω καμιά φωτογραφία αλλιώς θα του βάλω να βλέπει το Stray.
  3. Παιδιά το αγόρασα το Anbernic ARC-S με 256GB TF Card στα 94,90 (πλήρωσα και το έξοδο για refund σε περίπτωση απώλειας δέματος). Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω τέτοιο retro μηχάνημα κι ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάντα με priority Line από Geek Buying. Θα ασχολήθω με όλη την Game Gear ρετρίλα για αρχή.
  4. Παίδες καλημέρα. Έχω ψαχτεί ως ένα καλό βαθμό και διαβάζοντας τα posts εδώ μέσα θα ήθελα και μία γνώμη αν έχει κάποιος εμπειρία με το Anbernic RG Arc-S που είναι μόνο linux. Δεν έχω ξαναπάρει retro σύστημα και με ενδιαφέρει να παίζω μέχρι Saturn και Playstation αλλά κυρίως τα 8 και 16 bit. Είμαι περισσότερο φίλος της SEGA και εστιάζω επί το πλείστον σε αυτά τα μηχανήματα χωρίς να αγνοώ φυσικά και τα υπόλοιπα GBA, SNES κτλ.
  5. Ren_of_Heavens

    Xbox Series X Topic v4

    Έχει καταστραφεί αυτή η άμοιρη εταιρεία του τρισεκατομμυρίου από το πρώτο XBOX το OG νομίζω πάνω κάτω 17 φορές. ''Φίλοι και ''εχθροί'' της εταιρείας ως άλλες Κασσάνδρες έχουν προβλέψει τα μελλούμενα από το 2002 ότι η MS δεν θα αντέξει στο gaming και ακόμα εδώ είναι. Προσωπικά με την αφοπλιστική πλευρά του gaming έχω ανανεώσει πάσο με ένα μικρό ποσό με τα κολπάκια τερτίπια των συναδέλφων μέχρι το 2026 και βλέπω αυτόν το μήνα μόνο Hellblade 2, Lords of the Fallen, Immortals of Aveum και Chants of Sennar. Μακάρι να ήμουν μπόμπιρας όπου είχα άπειρο χρόνο και να υπήρχε το πάσο τότε να είχε καεί το πελεκούδι.
  6. Καλησπέρα gherudos, μπορείς να δοκιμάσεις και λιγότερο επιφανείς προτάσεις όπως το SteelRising της Spider (η εταιρεία πίσω από το Greedfall), τα Immortal Unchained, Dolmen και Scars Above. Tα 3 τελευταία εστιάζουν σε μεγάλο βαθμό σε ranged combat εκτός του melee.
  7. Ren_of_Heavens

    Xbox Series X Topic v4

    Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια και ζαμάνια έκανα να μπω. Θα ήθελα να ασχοληθώ με το Grim Dawn: Definitive Edition κι επειδή δεν έχω καμία εμπειρία με τον τίτλο από τα γεννοφάσκια του στο PC, θα μπορούσε να μου πει κάποιος που έχει ασχοληθεί με το παιχνίδι σε κονσόλα αν είναι καλό ως port/attempt; Θα μου πείτε βέβαια ότι βγαίνει Diablo 4 αλλά η always online φύση του και ή αναγκαστική gold/ps plus συνδρομή ακόμα και αν παίζεις μόνος δεν με ενθουσιάζει σαν ιδέα.
  8. Είσαι υπέροχος φίλε. Σήμερα αυτό το είδος των rpg είναι παρεξηγημένο λόγω της τεχνικής πρόσεγγισης στον οπτικό τομέα αλλά περισσότερο εξαιτίας της πολυπλοκότητας του gameplay και πολλές φορές την μη user friendly φιλοσοφία του. Αν μου έλεγε κάποιος ότι το kickstarter, όταν έκανε τα πρώτα δειλά του βήματα, θα βλέπαμε σήμερα τόσα πολλά παιχνίδια του είδους και πολλά από αυτά να έρχονται σε κονσόλες δεν θα το πίστευα. Προσωπικά, θεωρώ ευτύχημα το γεγονός ότι αναπτύσσονται τέτοιοι τίτλοι για κονσόλες δεδομένου την δυσκολία χειρισμού τους σε controller pad. Μέχρι στιγμής έχουμε τίτλους όπως: Baldur's Gate and Baldur's Gate II: Enhanced Editions Divinity: Original Sin - Enhanced Edition Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition Neverwinter Nights: Enhanced Edition Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition Pathfinder: Wrath of the Righteous Pillars of Eternity Pillars Of Eternity II: Deadfire Planescape: Torment and Icewind Dale: Enhanced Editions Shadowrun Returns Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition Wasteland 2: Director's Cut Wasteland 3 Torment: Tides of Numenera Καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε ότι σε προηγούμενες γενιές δεν είχαμε τίποτα σε κονσόλες. Καλή χρονιά με υγεία και καλό gaming να έχουμε.
  9. Ren_of_Heavens

    Nintendo Switch Topic v3

    Συμφωνώ και επαυξάνω. Σε 1 χρόνο και κάτι σαρανταρίζω και πιστεύω ότι οι περισσότεροι gamers εδώ μέσα έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας με το άθλημα και δεν χρειάζεται να περιμένουμε κριτικές και απόψεις από youtubers για να μας πείσουν τι να παρούμε και τι να αποφύγουμε.Βλέπουμε κάτι, το τσιμπάμε ή περιμένουμε να φτιαχτούν τα κουσούρια του και προχωράμε παρακάτω. Πλέον είναι τρομερά εύκολο να βρεις πληροφορίες για ένα game που σε ενδιαφέρει. Εξάλλου στην προκειμένη περίπτωση αν δεν κάνω λάθος το KotOR II δεν βγήκε πριν 18 χρόνια στο OG Xbox? Υπάρχει gamer που να τον ενδιάφερουν λίγο τα RPGs και να μην γνωρίζει περί τίνος πρόκειται;
  10. Ren_of_Heavens

    Xbox Series X Topic v3

    Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί σας χαλάει το combat του Starfield. Το παιχνίδι είναι κατά κόρον rpg και παίζει με στατιστικά damage κτλ. δεν είναι καθαρό FPS να μετράμε headshots, body shots όπως κάνουν τα περισσότερα shooters σήμερα (καλά τα Perfect Dark και Goldeneye σε θέμα πειστικότητας των χτυπημάτων είναι αλλού). Έτσι ήταν και τα προηγούμενα Fallout, έτσι ήταν το Alpha Protocol, έτσι είναι τα Borderlands και έτσι είναι όλα τα games με stats. Το headshot είναι critical, more damage δεν είναι μια σφαίρα κι έξω. Τα perks που έχει ο τίτλος με perception, damage modifier, stealth και ούτω καθεξής αυτό το πράγμα εξυπηρετούν. Κατά τα άλλα η παρουσίαση ήταν χορταστική και είχε από όλα ο μπαξές και ΑΑΑ και ΑΒ παραγωγές, μέχρι και για κουνητά. Σημέρα για οποιον ενδιαφέρεται έχει και μια πιο extended δεύτερη παρουσίαση της MS αλλά αναμενόμενα θα έχει περισσότερα ανάλυση και μπλα μπλα σε μερικά games και φυσικά υπάρχουν και ανακοινώσεις που δεν χώρεσαν στην παρουσίαση.
  11. Ren_of_Heavens

    Xbox Series X Topic v3

    Το πρώτο Alice δηλαδή το American McGee's Alice είναι Xbox BC και δίνεται δωρεάν στο marketplace. Μπορείς να το παίξεις αν έχεις το Alice: Madness Returns γιατί λειτουργεί ως DLC. Προσωπικά η απουσία του Arx Fatalis (μετά το ψάρωμα που έφαγα με το rated in Brazil) από τα BC με ενόχλησε αλλά κατανοώ ότι είναι αδύνατον να μπει όλη η βιβλιοθήκη του Xbox και Xbox 360 σε BC. Μακάρι πάντως ο ξεχωριστός αυτός τίτλος της Arkane να βγει έστω ως re-release για τα Xbox όπως έγινε με το Stubbs the Zombie (καλήν ώρα). Παρ' όλα αυτά, η προσθήκη των F.E.A.R., των 2 Otogi, το boostαρισμα των Gear of War series και των Max Payne είναι σαν ευχάριστο όνειρο και σχεδόν όλα έχουν υποστεί βελτιώσεις. Να θυμάστε ότι όσοι τίτλοι δεν έχουν πάρει boost θα είναι καλύτεροι από την original έκδοση του xbox 360 λόγω ανώτερου hardware τλχ. στο Series X. Το Risen 2 που το δοκίμασα έπαιζε με 10-15 fps στο Xbox 360 και τώρα παίζει 30fps στο SeX..
  12. Ren_of_Heavens

    Xbox Series X Topic v3

    Όσοι έχουν την special edition θα πάρουν δωρεάν την ανανεωμένη έκδοση που θα περιλαμβάνει καλύτερο τεχνικό τομέα και μερικά από τα πιο δημοφιλή mods. Θα είναι σαν update δηλαδή. Υπάρχει βέβαια και η πιο πλήρης έκδοση που περιλαμβάνει όλα τα creation mods που έχουν φτιαχτεί, η οποία θα διατίθεται με πληρωμή.
  13. Saloufas πόσο δίκιο έχεις.Όλο το post σου καλύπτει μεγάλο μέρος των gamers/users. Αρέσει δεν μας αρέσει ένας τίτλος δεν έχουμε όλοι το χρόνο ή την διάθεση αν θέλετε να γράφουμε κατεβατά με παραγράφους για το τι παίξαμε, τερματίσαμε ειδικά όταν η gamepass υπηρεσία ανανεωνέται συνέχεια.
  14. Αυτό είναι το θέμα που αρκετοί μπερδεύουμε. Φτηνός τρόπος παιχνιδιού δεν σημαίνει φτωχή ποιότητα. Το gamepass όπως λέγεται συχνά, έχει μεγάλη γκάμα από ποιοτικούς τίτλους για όλα τα είδη. Το ότι δεν έχει τα exclusives που έχουν Sony και Nintendo είναι λογικό. Κανένα σύστημα δεν προσφέρει τα πάντα και μάλιστα με το pass αν θες μπορείς να ασχολείσαι με 1-2 τίτλους την φορά και να τους λιώσεις. Δεν χρειάζεται να κατεβάζουμε λίστες από games και να τα δοκιμάζουμε όλα.
  15. Ren_of_Heavens

    Xbox Series X Topic v2

    Ίσως είναι μεγάλη χαζομάρα αυτό που θα σου πω αλλά το Redfall πιθανότατα να είναι σαν το Dead Island που παίζεται όλοκληρο solo αλλά είναι πιο fun multiplayer. Διαφορετικά ένα gameplay σαν το Brothers in Arms: Hell's Highway δεν θα ήταν καθόλου κακή επιλογή.
  • Δημιουργία νέου...