Προς το περιεχόμενο

celt3

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

celt3's Achievements

  1. celt3

    Οθονη Η/Υ σε οθονη τβ

    Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφέρομαι να μετατρεψω την απλή οθονη του υπολογιστη(lg) σε τηλεοραση χωρίς την μεσολάβηση η/υ. Από 2-3 πράγματα που είδα θα χρειαστώ αυτό www.e-shop.gr/hama-43192-adapter-15pin-hdd-to-scart-p-PER.566122 γιατί δεν έχει είσοδο scart και τον αποκωδικοποιητή. Είναι εφικτό ή θα χαλάσω την οθονη? Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη καθώς είμαι παντελώς άσχετος!
  2. Λεω ξεκαθαρα πως θα πρεπει να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ εμπλεκόμενοι (οι εντολές να μην ενοχλήσουν τι σημαίνουν?) σε αυτήν την ιστορία.Επισης δεν έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι 500-1000 επιτιθεμενοι. Συμφωνώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορα στην κουλτούρα και ότι οι πρόσφυγες επιβάλλεται να προσαρμοστούν στην χώρα που τους υποδέχεται. Διαφορα στην κουλτούρα όμως υπάρχει και με τα φασιστικά στοιχεία που είχαν έτοιμο το πανηγυρακι αν με εννοείς.
  3. Το αποκλειειεις δηλαδή να έχει εμπλακεί και "λευκος" σε αυτήν την υπόθεση ε?Γιατί οι λευκοί δεν κάνουν σεξουαλικά εγκλήματα ούτε και προπαγάνδα... Επαναλαμβάνω πως αυτό δε σημαίνει ότι τα ζώα που έκαναν τις επιθέσεις πρεπει να μείνουν ατιμώρητα.
  4. Με νοιάζει να βρεθεί και να τιμωρηθεί είτε ειναι μαύρος είτε άσπρος είτε πορτοκαλί. Ειπώθηκε πως ενεπλάκησαν μετανάστες που ζούσαν χρόνια στην Γερμανια. Προσωπικά πιστεύω ότι βόλεψαν πολυ αυτές οι επιθέσεις και μου ειναι δύσκολο να πιστέψω πώς η αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι αυτή την καταιγίδα των επιθέσεων.
  5. Τα σημειώματα με τα γερμανικά ποιος τους τα έδωσε? Τα ηξεραν και στη Συρια? Προσοχή,τα ζώα που διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα πρέπει να τιμωρηθούν αλλα επαναλαμβάνω επειδή έγιναν ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις πρεπει να βρεθεί πώς οργανώθηκε αυτό.
  6. Πολύ λεπτό το θέμα και πρέπει να διερευνηθεί, όντως πρέπει όλοι να λογοδοτήσουν,οι επιτιθεμενοι,οι υποκινητες,οι αστυνομικοί ή οποια αρχή δεν χειρίστηκε το θέμα σωστά. Τους υποκινητες πρέπει να βρούνε και βάζω στοίχημα ότι έπεσε και χρήμα.
  7. Η μαζικότητα των επιθέσεων την ίδια μέρα σε διαφορετικές πόλεις δεν υποψιαζει κανέναν? Οργανωμενο ήταν,βρήκαν κάποια ζώα (τους είχαν δώσει και σημειώματα για να ξέρουν τι να πουν στα γερμανικά) και επιτέθηκαν στις αθώες γυναίκες με την αστυνομία να κωλυσιεργεί. Και μετά ήρθαν οι δηλώσεις Μέρκελ και τα συλλαλητήρια. Εκτός από τους Συριους καλά θα ήταν να βρουν και τους...Ευρωπαίους που συμμετείχαν.
  8. Εφόσον έχεις τελειώσει την θεραπεία σου, κράτησε ή μάζεψε λεφτά για μια πιο ριζική θεραπεία, laser,δερμοαποξεση κλπ.Δεν φευγουν αλλιως οι ουλές με κρέμες.Προσωπικη εμπειρία.
  9. Οι "μορφωμενοι" δυτικοί τους εξοπλισαν και τους χρηματοδοτησαν ξερεις...Πολύ μπροστά,πραγματικά.
  10. Για όσους λένε ότι οι πρόσφυγες θα καλοπερασουν στην Γερμανια και επειδή μου έκανε εντύπωση ο μεγάλος αριθμός που είναι έτοιμοι να δεχθούν εκεί,δείτε γιατί: Ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εργοδοτών Ίνγκο Κράμερ θεωρεί ευλογία τους μετανάστες που φτάνουν στη Γερμανία, η οποία έχει άμεση ανάγκη από εργατικό δυναμικό. Την άποψή του συμμερίζονται και άλλοι Γερμανοί αξιωματούχοι. Θεωρεί ότι οι μετανάστες αποτελούν μια ευκαιρία για την αγορά εργασίας της Γερμανίας. «Τα επόμενα 20 χρόνια χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο εργατικό δυναμικό από αυτό που μπορεί να παράξει η χώρα», εξήγησε, ενώ έκανε λόγο για 500.000 κενές θέσεις εργασίας στη Γερμανία. Μια δυνατότητα θα ήταν αυτές να καλυφθούν με τη γρήγορη απορρόφηση των μεταναστών στην αγορά εργασίας. Οι Γερμανοί δεν είναι μ@λ@κες,ηδη οι μεγάλες εταιρίες(Bayer κλπ) τρίβουν τα χέρια τους.
  11. celt3

    Μας τα παίρνουν όλα

    Δεν θα υπαρξει ενοικιαση των λιμανιων,συμπραξη ιδιωτικου-δημοσιου θα γινει.Θα επανελθω μετα την δουλεια με λινκ.Η μονη ενοικιαση ειναι αυτη των αεροδρομιων για 50 χρονια.Επισης θα ηθελα να ηξερα ποια ελληνικα site δεν χαρακτηριζεις ως τρολ.
  12. celt3

    Μας τα παίρνουν όλα

    Ο ενφια δεν αναφερεται για τα αεροδρομια,δες τους πινακες,μιλαει για αυτα που ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ.Δες και τις ...διευκολυνσεις σε θεματα που αφορουν στο περιβαλλον.Κατι σαν τις Σκουριες.
  13. celt3

    Μας τα παίρνουν όλα

    Μια ματια σε αυτα που υποσχεθηκαμε να ιδιωτικοποιησουμε και στους ορους με τους οποιους πρεπει να γινουν www.thepressproject.gr/article/80287/APOKALUPsI-Auto-einai-to-Programma-Idiotikopoiiseon-sto-opoio-desmeutike-i-Ellada ➡το πιο συγκλονιστικό στοιχείο της λίστας είναι οι απαλλαγές που προσφέρονται στους παραχωρησιούχους. Έτσι για παράδειγμα με νομοθετική διάταξη η τοπική αυτοδιοίκηση δεν θα μπορεί να ζητάει τέλη χρήσης των υπηρεσιών που θα προσφέρει σε αυτούς που αγόρασαν την ελληνική περιουσία, ενώ αντίστοιχες διατάξεις θα τους απαλλάσσουν και από άλλα ενοχλητικούς φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ. Φυσικά όποτε σε κάποια ιδιωτικοποίηση προκύπτουν κοστοβόρα προσχώματα το λογαριασμό αναλαμβάνει πάντα να πληρώσει το ΤΑΙΠΕΔ... Έτσι ήταν πάντα οι έλληνες... φιλόξενοι.⬅ Ουτε σοβιετ θελουμε να γινουμε αλλα ουτε και να εφαρμοσουμε οτι πιο νεοφιλελε υπαρχει εις βαρος μας.
  14. celt3

    Μας τα παίρνουν όλα

    Δεν υπαρχει site,εφημεριδα κλπ που δεν εμπλεκει την προσωπικη γνωμη με τα γεγονοτα.Εχει αναχθει σε τεχνη.Επισης τωρα πια ξερουμε τι υποστηριζει ο καθενας αρα με λιγη κριση διακρινεις το γεγονος απο την υποκειμενικη αποψη.Γεγονος ειναι λοιπον η πωληση/παραχωρηση,γεγονοτα ειναι και οι αριθμοι που αποδεικνυουν ποσα εφερνε στο κρατος,ποσα σκοπευει να φερει στον ιδιωτη και ποσα θα κερδισει/χασει το δημοσιο.Εκει μιλανε οι αριθμοι,δεν χρειαζομαι δημοσιογραφικη καθοδηγηση. Οσο για το εξ ορισμου εννοω γιατι να πουληθει μια επιχειρηση που φερνει εσοδα στο κρατος? Αναφερομαι στον λιγνιτη.Οι μοναδες ειναι μετρημενες,σε ποσους θα πουληθουν?
  15. celt3

    Μας τα παίρνουν όλα

    Το ρευμα δεν μπορει να παραχθει με πολλους τροπους.Παλι σε μονοπωλιο θα καταληξει αν ιδιωτικοποιηθει.Στην αγαπημενη Γερμανια αυξηθηκε κατα 20% το εκαστοτε τιμολογιο και εγινε ολοκληρος χαμος να επανακρατικοποιηθει. Το 1ο λινκ εχει συνεντευξεις γερμανων,οσο για το 2ο μην παρασυρεσαι απο το χαλι που εγινε το κουτι της πανδωρας προσπαθωντας να στηριξει την κυβερνηση,στο περιοδικο εχει γινει καλη και εμπεριστατωμενη δουλεια.Μπορω να επανελθω το βραδυ,εχω bookmarks για το συγκεκριμενο θεμα απο τον υπολογιστη. Edit θα ηθελα να ξερω απο πού ενημερωνεσαι,ακομα να βρω ενα αντικειμενικο site!
  • Δημιουργία νέου...