Προς το περιεχόμενο

savoukos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    599
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.263 προβολές προφίλ

savoukos's Achievements

  1. δεν έχω δει αυτό που λές για τους 2 μήνες. βλέπω αυτό μόνο Να πρόκειται για οικιακό Πελάτη, που δεν αποτελεί υφιστάμενο πελάτη της Volton και υποβάλλει προς τη Volton αίτημα εκπροσώπησης της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Γ1/Γ1Ν που κατέχει ή να πρόκειται για ήδη υφιστάμενο οικιακό Πελάτη της Volton, που θα υποβάλλει αίτημα εκπροσώπησης νέας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας Γ1/Γ1Ν,
  2. καλημέρα, Ξέρει κανείς τώρα που έλειξε από volton αν φύγω σε άλλο πάροχο και ξανακάνω αίτηση μέσω scroutz για την προσφορά αν θα το δεχτούν και θα μου την δώσουν? Αλλιώς τι προτείνεται για κατανάλωση 450-550 το μήνα..
  3. μήπως μπορώ να έχω κ εγώ πληροφορίες για τα δώρα?
  4. Δεν ειναι κακή ιδέα.. Έτσι κ αλλιώς από μόνος του δεν θα κάνει overclock /under volting etc..
  5. Δεν είναι δικό μου το build.. Συμφωνώ με αυτά που λες.. Αλλά δεν χωράνε όλα. Συμφωνώ αλλά δεν είναι δικιά μου τσέπη.
  6. Δεν θα παίξει αμεσα oc. Αλλά αργότερα μπορεί να του κάνω λίγο και για αυτό είπα να πάρω το lian 11. Για τις διαστάσεις νομίζω είμαι οκ θα το ξαναελέγξω. Τώρα για το cpu δν ξέρω. Και για την 7800 νομίζω ξεφεύγουμε κ άλλο ... Είναι οι mobo ακριβές και ανεβάζουν..αλλιώς θα ειχα βάλει 7800. Τώρα για ssd σκεφτόμουν κ τον crusial p5 plus . Βέβαια αν κόψω 20 απο ssd,30 απο case, και πάω σε άλλη mobo χωράει η 7800..
  7. Καλημέρα σε όλους. Επειδή θα έχουμε BF και έναςε φίλος θέλει νέο pc θα ήθελα μια γνώμη. Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Ποσό που διαθέτουμε :1200 -1400 Χρήση υπολογιστή : gaming Νέα games , για 2Κ με high /ultra settings. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Υπάρχει Samsung Curved Gaming Monitor 32" Odyssey G5 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα κοπούν τιμομόλιο , αν γίνεται από 1 καλώς ,αλλιώς διαφορετικά. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Επειδή έχουμε τροφοδοτικό δύσκολα θα μας το φτιάξει κάποιο κατάστημα οπότε θα το στήσω εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Υπάρχουν windows 11. Υπάρχει επίσης τροφοδοτικό evga 850 platinum p6. Αυτά που έχω στο μυαλό μου https://pcpartpicker.com/list/nLY8ZJ αλλα φεύγει λίγο.. Καμμια πρόταση?
  8. Εννοείς χρεώσεις δήμου?
  9. Καλησπερα σε όλους.. Μια ερώτηση γτ είμαι έξω και δν μπορώ να επί συναψω λογαριασμους.. Όταν πληρωνεις το έναντι στον εκκαθαριστικό δν πρεπει να αφαιρείτε το ποσο που πληρωσες? Δλδ αν το έναντι είναι 100 .. Στον λογαριασμό θα πρεπει να δω πιστωση 100 έναντι.. Ή αφαιρείτε μέρος δλδ πιστωση 80? Το ρωτάω γτ βλέπω τον λογαριασμό μου από ελιν.. Κ βλέπω πιστωση έναντι 40 ευρώ.. Ενώ πληρωσα 70.και αυτό έχει γίνει σε όλους τους λογαριασμους.
  10. Όσες φορές έχω φτιάξει κάποιο pc δεν είδα θέμα με εγγυήσεις.. Για τον χρόνο σε καταλαβαίνω.. Ελπιζω να σ κάνουν καλή δουλειά κ να το χαρεί ο μικρός
  11. Μια απορία @Ghost1978 το prebuild το θες λόγο ότι δεν μπορείς να στήσεις το pc?γτ μπορείς να έχεις αποφορολόγηση (έμμεση) και αν αγοράσεις τα κομμάτια,αρκεί το ΑΦΜ να είναι σε κάποιο ανάλογο καδ πληροφορικής/υπηρεσιών.
  12. Αν δν άνω λάθος το autocad είναι single thread program .. Άρα δν ξέρω αν ο amd αξίζει.. https://www.skroutz.gr/s/42841729/Dell-XPS-15-9530-15-6-i7-13700H-32GB-1TB-SSD-GeForce-RTX-4050-W11-Pro-GR-Keyboard.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share αυτό σκεφτόμουν. Καθώς κ το5530 που προτεινες..
  13. Καλημερα σε ολους. Φιλαράκι ενδιαφέρεται για λαπτοπ για εργασία..τα προγράμματα που θα χρησιμοποιησει ειναι autocad (υπάρχει κ 3d modelling αλλά σπάνια) καθώς και ace erp(δεν είμαι 100% σίγουρος ότι είναι και για ios) . Λόγω ότι θα κοπεί τιμολόγιο και ενδεχομένως να πληρωθεί από την εταιρία που εργάζεται έχουμε ένα καλο budget (2000-3000) . Έχετε κάποιο να προτείνετε?
  14. Η κατασκευαστική συνεργάζεται με αυτές τις δυο....
  15. Καλημέρα σε όλους.. Είμαι σε συζήτηση με κατασκευαστική για την υλοποίηση του έργου.Και συζητάμε για μάρκα αντίας 12άρα. Μου πρότεινε midea μιας και σ υνεργάζεται αλλιώς πάμε σε daikin με άλλο κόστος(ακόμα δν το ξέρω αναμένω προσφορά) . Να φοβηθώ την midea και να πάω καρφί daikin ή είναι καλή και αξιόπιστη στις αντλίες?
  • Δημιουργία νέου...