Προς το περιεχόμενο

kaklikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    575
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με kaklikos

  • Ημερομηνία γέννησης 27 Μαΐου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.682 προβολές προφίλ
  1. Ειδα ο συντοπιτης ανεφερε τις χαμηλες μας θερμοκρασιες. Να προσθεσω οτι εδω η δεη δεν παραπονιεται, εχει να δωσει οσα αμπερ ζητησουν οι καρτουλες σας
  2. Γτ δεν πηγες στης hager? Σου ηρθε το δουλεψες;
  3. Δεν μπορεσε να βρεθει ακρη. Η αληθεια ειναι οτι δεν συνεχισα να το ψαχνω. Εγινε αιτηση για αλλαγη ρουτερ με ρουτερ που να εχει BRI και περασα την τηλεφωνια απο εκει. Αν βρεις κατι ομως καθως μιλαμε για προβλημα με sdvims θα ηθελα να με ενημερωσεις. Ελπιζω να βγαλεις ακρη.
  4. Μαλλον Corsair 1000D.
  5. kaklikos

    5g sim router ή 5g κινητό

    Το κινητο δεν μπορω να το δω απο καμια πλευρα σαν μονιμη λυση. Πας στο χωριο το καλοκαιρι ενα μηνα ναι ναι ειναι μια λυση. Προσωπικα που καθομαι σε επαρχια πανω σε adsl δεν ειναι λυση. Firewall,qos,vlans ολα αυτα πανε περιπατο με το κινητο. Συν της αλλης με 5g στο κινητο δεν εχω τις ιδιες ταχυτητες απ οτι εχω με το κεραιονι εξωτερικα. Για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν ολα τα παραπανω ισως ειναι μια λυση αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορουμε να πουμε οτι το κινητο μπορει να κανει τις ιδιες λειτουργιες με ενα ρουτερ
  6. kaklikos

    5g sim router ή 5g κινητό

    Καλησπερα. Στη περιπτωση του κινητου και αν υποθεσουμε οτι εχεις public ip τι γινεται οταν θες να ανοιξεις πορτες με ddns κτλ; Ή εστω και πισω απο cgnat και θες να στησεις ενα tailscale σε αυτη την περιπτωση εχουμε επιλογες ;
  7. Σωστα. Εσυ εχεις να κανεις με σκρουτζ. Σε περιπτωση που δεν λαβεις παραγγελια ή το προιον ειναι ελλατωματικο ανοιγεις τικετ στο σκρουτζ.
  8. kaklikos

    Ανακαίνιση κουζίνας

    Αν και αντρας την κουζινα την πηρα επ ωμου. Προ 2 ετη ανακαινιση κατοικιας και νεα κουζινα. Δυτ μακεδονια μετα απο μαραγκους ικεα εταιριες κτλ στραφηκαμε σε ιταλικη lube με επενδυσεις coverlam σε νησιδα και παγκους, μηχανισμους blum και διαρυθμιση βαγονετων, τροφοθηκων, ντουλαπιων απο εμας. Απολυτα ικανοποιημενος με το αποτελεσμα. Στην αρχη ειμασταν τυφλομενοι να μπει υποκαθημςνος νεροχυτης μονης γουρνας αλλα μας εκοψε τα φτερα ο μαστορας και πηγαμε σε επικαθυμενο διπλο. Φωτο αυριο καθως τωρα ειναι βομβιστικο τοπιο!
  9. Βλεπω εχει και ελληνικα μαγαζια. Παντως βλεπω τιμες αρκετα χαμηλες. Αυριο θα ριξω μια ματια στον προμηθευτη στην ελλαδα τιμες χονδ. Επισης πολλα ρουμανικα και βουλγαρικα εχουν μπει σκρουτζ. Αν ειναι με καλαθι σκρουτζ τι να παει στραβα;
  10. Φανταζομαι θα κανεις πλακα. Εννοειται πας σε ινα. Σε 5g παμε οσοι δεν μπορουμε να παρουμε ινα και αυτο καταπινουμε το lat γιατι δεν εχουμε επιλογη. Το θεμα οροφου να μην σε καιει καθολου. Ριξε ενα καλωδιο μεταξυ των οροφων και καθαρισες.
  11. O TS λεει πως δεν εχει POE συσκευη οποτε θελεις να κλεψει με 2 ζευγαρια ωστε να στειλει 12v απο καποιο τροφοδοτικο. Απο ποτε το POE δεν δουλευει στα 15 μετρα; Εκαντονταδες καμερες σε εγκαταστασεις/access point/και κεραιες σε αποστασεις και πανω απο 60 μετρα και δεν ειχα ποτε αποσυνδεσεις. https://www.omnitron-systems.com/solutions/extend-distance-to-poe-devices
  12. Για πειτε ρε παιδια μια προταση για ηλιακο στα 160 λιτρα για το πατρικο. Σε αλλη κατοικια εχω ηλιοακμη megasun απο το 18 και παρα τις κακες αξιολογησεις σε skroutz με εχει βγαλει ασπροπροσωπο για καποιο λογο.
  13. Εφοσον οι λαν ειναι 100αρες τοτε τερματιζεις το καλωδιο με 4 κλωνους. οι αλλοι ειναι αχρηστοι, οποτε μπορεις να τους εκμεταλευτεις 4-5-7-8 πιν ειναι ελευθερα.
  14. Οπως ειπε ο φιλος απο πανω. Πρωτον οπτικη επαφη. Σκεπη με σκεπη. Δευτερον 2 κεραιες. Ειτε 2 nanostation loco με κοστος καπου στα 50 ευρω + POE ανταπτορα ή 2 Litebeam ac gen 2 με κοστος kαπου στα 70 (δεν χρειαζεσαι POE γιατι περιεχονται στην συσκευασια. Ενα switch στο σπιτι που είναι να παρεις δικτυο και ένα Access Point για WIFI. σε περιπτωση που εχεις ενα παλιο ρουτερ τοτε δεν χρειαζεσαι ουτε το switch ουτε το access point. Το ρουτερ ή θα ρυθμιστει ως αλλο δικτυο με WAN ή θα βγει ο DHCP server και θα ειναι ιδιο δικτυο με το αλλο σπιτι. Αποψη μου ως AP να οριστει η κεραια στο σπιτι που εχει το ιντερνετ και Client η κεραια στο νεο σπιτι ωστε μεσα απο το uisp να ξερεις αν ειναι προβλημα ιντερνετ ή συνδεσης μεταξυ τον κεραιων.
  15. kaklikos

    Mikrotik RB912R 4g router προβλημα

    Καλησπερα. Μια φωτο την καρτελα Cellular οποτε μπορεσεις να δουμε τι μπαντες δειχνει να εχει κλειδωσει και με τι σημα. Το band 2ghz BGN ειναι το wifi του. Σε ποια πολη βρισκεται το mikrotik ωστε να βρω στο cellmapper το Cell.
  • Δημιουργία νέου...