Δεν διαφωνώ μαζί σου, πρέπει να βάζουμε όμως και στην εξίσωση το γεγονός ότι όταν κάποιος λέει «εγώ μπορώ να πάω αυστηρά στα 300€», κατά πάσα πιθανότητα δύσκολα θα βάλει στην ψησταριά του ένα κρέας των 30-40€ το κιλό, κακά τα ψέματα
Εαν αποφασίσει με τον καιρό ότι θα μπει σε αυτή τη διαδικασία, μόνος του θα αλλάξει και ψησταριά
Αντικειμενικά εξάλλου, και εγω διάφορα βρίσκω μόνο όταν κάνω μοσχάρι, γιατί όντως είναι πολύ πιο εύκολο και αποτελεσματικό το reverse searing κτλ
Ίσως και τα αμνοεριφια θα έλεγα ότι γίνονται πιο καλά, κυρίως λόγω καλύτερης κατανομής θερμότητας
Όμως, κρέατα των 20-30+ € μπαίνουν πχ 1 στις 10 φορές που ψήνω (πιθανόν και πιο σπάνια)
Σχετικα με τον αέρα πάντως, να σου πω ότι επειδή μένω παρά πολύ κοντά στη θάλασσα και το σπίτι το πιάνει πολύ ο αέρας, όταν βάζω τους καυστήρες τέρμα χαμηλά, μου έχει τύχει πολλές φορές να σβήνουν, κάτι που με την Κεντον δε το είχα ποτέ σαν πρόβλημα