Πρέπει να περιμένουμε "μεγάλους" (ότι πάει να πει αυτό) χάρτες πια? Όταν παίζεις 24/7 Metro/Locker και CoD, όλα φαίνονται "μεγάλα". Τα launch maps του 2042 στο CQ έχουν πλέον (ούτε?) το μισό μέγεθος, και παίζουν χειρότερα (και λόγω balance).
Όπως είπα σε παλιότερο μήνυμα, κυνηγάνε την ιδέα (specialists/heroes/operators) αλλά στις κλάσεις...
Έτσι όπως τα λες vehicle mains πιθανότατα θα φωνάζουν που δε θα μπορούν να σκοτώνουν το infantry όπως στο BF2042, και θα αλλαξουν 🙃.
Από το BF4 μέχρι το BF2042, η επιλογή για browser μίκραινε/την έκρυβαν τόσο που εξαφανίστηκε, δε θα γυρίσει πιστεύω, για το ping συμφωνώ.
Παίζει ρόλο από που παίρνει feedback, άλλη κατεύθυνση θα πάρει αν ρωτήσει streamers, άλλη το "community" και άλλη τον casual. Μπορεί να μην ακούσει και κανένα η DICE στο τέλος 😀 .