Προς το περιεχόμενο

xouskarle

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    71
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

xouskarle's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

61

Φήμη

  1. xouskarle

    The [Old] Official Off Topic Thread V

    Έχεις τον σατανά μέσα σου εσύ. Μιλάς σοφά. Σ' ευχαριστώ για τα λόγια συμπαράστασης.
  2. xouskarle

    The [Old] Official Off Topic Thread V

    What's the deal με αυτόν τον χοντρό κοντοπ(απαρ)ίδη; Τι του βρίσκουν και τον γουστάρουν τόσο; Προσπάθησα να δω όλα του τα βίντεο μπας και βρω κανένα που να μου αρέσει, διαβάζω σχόλια "το καλύτερο βίντεο, η καλύτερη επιστολή" και άλλα τέτοια ενθαρρυντικά αλλά στα πρώτα 30" δεν αντέχω, κάνω reset το pc και κλειδώνομαι στο WC κλαίγοντας και προσπαθώντας να ξεχάσω αυτά που είδα. Προσπαθώ να πω πως μου αρέσει σε γνωστούς για να πάω με το ρεύμα, μα κάθε φορά που πάω να το πω I simply throw up in my mouth που λέμε στο χωριό μου.
  3. xouskarle

    The [Old] Official Off Topic Thread V

    Εμείς σου συμπαρασταθήκαμε όταν άνοιξες το κεφάλι, είχαμε σκοπό τις πρώτες 48 ώρες να προσέχει το oot για τυχών ποστ σου. Δείξε το δέοντα σεβασμό στο πονεμένο μέλος.
  4. xouskarle

    The [Old] Official Off Topic Thread V

    Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
  5. Δεν μπορεί, κάποιο plan θα υπάρχει, δεν μπορεί να ζούμε μέσα στη βλακεία χωρίς λόγο και αιτία.
  6. All time favorite, το άλμπουμ είναι ότι πρέπει για βάρη: http://www.youtube.com/watch?v=iAAlbQA2ZOs αλλά αν χρειαστώ αλυσοπρίονα:
  7. xouskarle

    The [Old] Official Off Topic Thread V

    είσαι υπερβολικός τίγκα βαθιές ανάσες, μην τον δείρεις
  8. xouskarle

    Das Fitness Thread #1

    Γύρω στο ενάμιση μήνα τραβάει η όλη υπόθεση. Απ' ότι βλέπω αν πιέσω το αντίστοιχο σημείο και στο άλλο πόδι (αριστερό) νιώθω έναν πόνο, αλλά μόνο τότε, καμία σχέση με αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Το θέμα είναι πως έχει κάνα 2 μήνες που ξεκίνησα πάλι γυμναστήριο μετά από 1 χρόνο φιδιάσματος και μετά τα βάρη κάνω και μάι-τάι. Από τη μία αν πρέπει (που πρέπει) να το ξεκουράσω θα πρέπει να μείνω μόνο στα βάρη και ξενερώνω, από την άλλη πάλι θα πρέπει να μπλέξω με το ΙΚΑ, δηλαδή από Σεπτέμβριο και μετά θα μου κλείσουν ραντεβού.
  9. xouskarle

    Das Fitness Thread #1

    In other news η counterpain κάνει δουλειά όταν είσαι πιασμένος. Ερώτησης: πόνος στο μέρος που δείχνει ο κόκκινος κύκλος στην εικόνα τι μπορεί να είναι; Σε φάση περπατάς νιώθεις σουβλιές, κατεβαίνεις-ανεβαίνεις σκάλες πονάς και στα καλά καθούμενα εκεί που ξαπλάρεις μπορεί να σε διαπεράσουν 1000 Volt στο συγκεκριμένο σημείο. Δεν είναι επιφανειακά ο πόνος, πρέπει να πιέσω λίγο το σημείο για να το νιώσω όταν κάθομαι και είμαι χαλαρός.
  • Δημιουργία νέου...