Προς το περιεχόμενο

LouCi4er

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.067
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.762 προβολές προφίλ
  1. Ποιο τροφοδοτικο εχεις και σε τι αναλυση παιζεις δεν εγραψες.Αν εισαι σε 2Κ τοτε ο 5600 ειναι μια χαρα με αρκετα δυνατοτερες καρτες απο την 6700,αν εισαι σε 1080 τοτε αναλογα το παιχνιδι και αναλογα τι καρτα θα παρεις ισως να βλεπεις χαμηλα lows.Παρε πρωτα καρτα και μετα βλεπεις αν χρειαστεις αλλαγη πλατφορμας.Αν εχεις καλη ψυκτρα συμφερει να πας στον 5700X3D,αν πρεπει να αγορασεις και ψυκτρα τοτε ~250€ ο επεξεργαστης και ~40€ μια ψυκτρα δεν αξιζει με τιποτα 300€ για ΑΜ4.Πουλας αυτα που εχεις,βαζεις κανενα 100αρικο ακομα και πας σε Β650,7600 και 32gb ddr5 και εισαι κομπλε.
  2. Οχι προς Θεου,δεν ειχα τετοια προθεση.Αλλωστε νομιζω ο φιλος αυτοσαρκαζοταν και δεν νομιζω οτι εχει τετοιο οικονομικο θεμα,να του λειπουν 10-20€ πχ.Απλα δεν θελει να δωσει παραπανω χρηματα απο αυτα που πιστευει οτι πρεπει να δωσει,σεβαστο και το δεχομαι.Δεν τον ξερω τον ανθρωπο,αν οντως προσπαθει να εξοικονομησει ακομα αυτα τα μικρα ποσα τοτε ζητω συγγνωμη αν τον προσβαλα. Απλα εκανα χαζομαρα που δεν προσθεσα emoticons οπως ο φιλος να καταλαβετε οτι κανω χιουμορ
  3. Μετά τον λαμαριμα να πας σε κάποιο μαγαζί που κάνει 3d εκτυπώσεις να σου εκτυπώσει μια κάρτα γραφικών,κανένα 20αρικο θα σου πάρει.Θα σου βγει πολύ φθηνά το build πιστεύω.
  4. Κοιτα κανενα βιντεακι στο youtube να δεις τι διαφορες εχουν οι 5600 και 5500,ακομα και ο 3600 ειναι πολυ κοντα τους.Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ο 5600 στα 125€.Αλλωστε αν πας για 2Κ μονιτορ οπως ειπες,εκει οι διαφορες ειναι αμελητεες.Δεν ξερω τι παιχνιδια παιζεις αλλα σκεψου οτι εχω την 7900 και παιζω το Stalker 2 σε 2Κ και σε native βγαζει ~50fps.Δλδ μιλαμε για ~700€ καρτα και βγαζει πολυ λιγα,βαζοντας fsr 3..1 παιζεις σαν ανθρωπος απο αποψη frames.Οποτε σκεψου με την 7800ΧΤ τι ψαρια θα πιανεις,καλα με την 6600 δεν μπαινω καν στον κοπο να το σκεφτω.Επισης την 7900 την ειχα αρκετους μηνες με εναν 3600,την πηγαινε παντου και παντα 99%.Εβγαζε ενα 10-15% λιγοτερα frames απο συστηματα με πολυ πιο δυνατους επεξεργαστες αλλα σαν εμπειρια ηταν κομπλε.Τωρα εχω καποιους μηνες που πηρα 5700X3D αλλα ο 3600 ηταν παλικαρι,πολυ κοντα του βρισκεται ο 5500.Εχει ανακοινωθει MSRP για την 9070?
  5. Αφου πηρες Β450 μητρικη και χανεις το pcie4 πηγαινε εδω σε επεξεργαστη:https://shopflix.gr/p/SF-12015605/epeksergastis-amd-ryzen-5-5500-36ghz-6-pyrinon-gia-socket-am4-se-koyti-me-psyktra-11990127 Δεν προκειται να δεις αξιοσημιωτες διαφορες με τον 5600 αν πας για 2Κ μονιτορ και καποια απο τις καρτες που ανεφερες. Μην περιμενεις καν για 9070-ΧΤ,θα ερθουν κοντα στο χιλιαρικο στις αρχες με τις τιμες να ομαλοποιουνται κοντα στα 8-9 κατοσταρικα μετα απο λιγους μηνες.
  6. Εχεις κανει καθολου undervolt?Το ιδιο μου εκανε η 7900 και ενω επαιζα 2ωρο χωρις θεμα,στην επανεκκινηση τσουπ ο adrenalin εκανε reset σε factory settings.Μολις της εδωσα λιγο ρευμα ακομα,δεν το ξαναεκανε.
  7. Πηγαινε στο adrenalin στην καρτελα αποδοση και μετα συντονισμος σε εξελιξη.Εκει ενεργοποιησε την επιλογη που λεει:Συντονισμος GPU και μετα απο κατω ακριβως ενεργοποιησε το Προχωρημενος ελεγχος.Η τριτη μπαρα ειναι τα mv του πυρηνα.Δεν ξερω ποσο εχει η 7800ΧΤ αλλα ξεκινα να κατεβαζεις 20mv καθε φορα και δοκιμασε την σε παιχνιδι.Οι κατοχοι της ιδιας καρτας θα σου πουνε ποσο περιπου παιζουν οι 7800ΧΤ για καθε μερα safe.
  8. LouCi4er

    pc - desktop gaming

    Μια χαρα οι επιλογες σου,ελπιζω να χαρεις το συστημα σου οταν με το καλο παραλαβεις το κουτι και το στησεις.Βαλε και καμια φωτο οταν ερθει εκεινη η ωρα.
  9. LouCi4er

    pc - desktop gaming

    Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα.Το κουτι που πηρες ειναι φοβερο αλλα εχει και καποια μειονεκτηματα.Πρωτον δεν παιρνει υδροψυξη στο πανω μερος,εσυ πηρες 360αρα υδροψυξη για τον 5700X3D(αν πηρες οντως αυτον τον επεξεργαστη) πραγμα εντελως περιττο και θα αναγκαστεις να την βαλεις ή στο πλαι κατι που ειναι οχι και τοσο καλο απο θεμα θερμοκρασιων.Θα βαζεις ζεστο αερα μεσα στο κουτι ενω θα μπορουσες να παρεις μια 240αρα πχ να την βαλεις στο πισω μερος σαν exhaust και θα ηταν καπως καλυτερα μιας και θα ηταν και πιο οικονομικη και υπεραρκετη για τον 5700X3D.Τεσπα,αφου σου αρεσε οπτικα κααι την πηρες ηδη βαλτην στο πλαι του κουτιου. Τωρα για να απαντησω στην ερωτηση σου σχετικα με το ποσους ανεμιστηρες χρειαζεσαι εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι και εγω,να γεμισεις ολες τις θεσεις που εχει το κουτι σου.Εχω λευκο build και εγω με επισης Lian Li κουτι και εχω παρει τους λευκους Arctic rgb.Εσυ απο την στιγμη που τις 3 πλαινες θεσεις εισαγωγης θα τις πιασεις με την υδροψυξη,χρειαζεσαι ακομα 5 12αρηδες,3 κατω και 2 πισω.
  10. Αυτός που το έφτιαξε ήταν μάλλον κάποιος Έλτον που ήξερε να σοβατιζει,να χτίζει,να φτιάχνει σκεπές και ήξερε και κάτι λίγα από ηλεκτρολογικά.Ειναι πολύ απλή η "βλάβη",είμαι 20 χρόνια ηλεκτρολόγος αλλά δεν θα γράψω τι φταίει,καλύτερα φώναξε κάποιον ηλεκτρολόγο και θα στο φτιάξει σε 5 λεπτά.
  11. Ο 3700Χ σηκώνει και πιο δυνατές κάρτες,και σε 7800ΧΤ ή 4070ti μπορείς να πας μιας και η 4060ti δεν θα είναι και πολύ άνετη σε 2Κ.Εχεις όμως πολυ καλή μητρική οπότε παίρνεις οποία κάρτα θέλεις και μπορείς να πας σε έναν 5700X3D και να είσαι άνετος.Απο την αλλη,η 2070 super που έχεις την ψιλοπαλευει ακόμα,στην θέση σου θα περίμενα τις καινούργιες και από τους δύο.
  12. Εγώ το έγραψα για την συγκεκριμένη περίπτωση του φίλου.Εννοειτε αν έχεις πχ έναν ενισχυτή που αποδίδει 50w και πας και του βάλεις 200w ηχεία θα πρέπει να το βάζεις τέρμα για να ακούγεται κάπως ικανοποιητικά αλλά εδώ με τόσα λίγα watt παραπάνω,είναι ότι πρέπει για την ασφάλεια των ηχείων. Καλά ούτε εγώ το έχω μελετήσει εκτενώς το θέμα,απλά τα συγκεκριμένα ηχεια τα έχω και έχω ένα 4x45 επίσης kenwood και τα οδηγεί εξαιρετικά.Η πηγή του φίλου είναι πιο δυνατή οπότε πιστεύω θα έχει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
  13. Δεν ξέρω,το είχε μια ξαδέρφη της γυναίκας μου και ότι και να ρωτούσα δεν ήξερε να μου πει.Το θέμα είναι ότι το προηγούμενο βράδυ το συζητούσαμε με τον άντρα της και αυτό έλεγε και εκείνος,έχει μπει σε εταιρικό Peugeot με eat8 και του φαινόταν κάπως οι αλλαγές του aygo.Ε το επόμενο πρωί έτυχε να μας πετάξει η γυναίκα του κάπου και όντως το παρατήρησα και εγώ. 1000αρι βενζίνη είναι αν δεν κάνω λάθος.
  14. Πάρε τουοτα με αυτόματο σασμάν 25ετιας yaris.Μπηκα σε aygo 2022 αυτόματο και στις αλλαγές έκανε όπως κάνει το yaris 2002 που έχουμε στην δουλειά,όπως και οι καναδεζες που είχαμε στο στρατό.Ελεος αυτοί οι Ιάπωνες. Δεν ξέρω τα πιο ακριβά μοντέλα τι κιβώτιο φοράνε αλλά επιτρέπεται 2022 να κόβει στις αλλαγές?Μπαίνεις σε Peugeot με το EAT8 και νομίζεις ότι είσαι σε διπλόδίσκο αυτοκίνητο.
  15. Μόλις τα παραλάβεις γράψε εντυπώσεις.
  • Δημιουργία νέου...