Προς το περιεχόμενο

nash-gf

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    12
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με nash-gf

  • Ημερομηνία γέννησης 01/12/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Lagonissi

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Krypton
  • Ενδιαφέροντα
    Paintball και muai thai

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nash-gf's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

259

Φήμη

  1. nash-gf

    Formula 1 2019

    Τρομερός γύρος Φέτελ, εκεί που όλα έδειχναν pole για Χαμ. Εντυπωσιακός και ο Ρικ - γενικότερα πολύ θετικές Ρενό και ΜακΛάρεν. Ωραίος και ο Τζιοβινάτσι. Μπότας τα θαλάσσωσε και δεν τον βοηθάνε να διεκδικήσει τίτλο τέτοιες εμφανίσεις. Λίγα πράγματα και από τον Μαξ.
  2. nash-gf

    Formula 1 2019

    Ωραία σεζόν το 2007, αλλά νομίζω η επόμενη ήταν ακόμα καλύτερη (ίσως είμαι και λίγο μεροληπτικός λόγω ΜακΛάρεν βέβαια). Το 2007 είχε την ανατροπή στο τέλος του πρωταθληματος, και με πολύ μικρές αποστάσεις ανάμεσα σε Φερράρι-ΜακΛάρεν, αλλά γενικά δεν μου χει μείνει κάποιος αξιοσημείωτος αγώνας από κείνη τη σεζόν. Το 2008 από την άλλη είχαμε: - Το masterclass του Χαμ στο Σίλβερστοουν. - Πρώτη νίκη Κούμπιτσα στον Καναδά, 1 χρόνο μετά την τρομερή σύγκρουση εκεί. - Πρώτη pole και νίκη για Φέτελ με Τόρο Ρόσο. - Τον εκπληκτικό αγώνα του Μάσα στην Ουγγαρία που τελείωσε λόγω κινητήρα 2 γύρους πριν το τέλος. - Crashgate και το τραγικό λάθος στα πιτ της Φερράρι στη Σιγκαπούρη. - Και φυσικά το φινάλε στο Ιντερλάγος, όπου και πάλι ο Μάσα κυριάρχησε απόλυτα, αλλά ο Χαμ στην τελευταία στροφή κυριολεκτικά τσίμπησε τον τίτλο με το περίφημο προσπεράσμα στον Γκλοκ. Μαζί με το 2012 οι καλύτερες σεζόν των τελευταίων 10 ετών.
  3. nash-gf

    Formula 1 2019

    Τελικά υπάρχει κάνας οδηγός τα τελευταία 10 χρόνια που να αξίζει η μπα; 😂
  4. nash-gf

    Formula 1 2019

    Ταχύτητα είχε ο Ουέμπερ, η σταθερότητα του έλειπε κυρίως. Ακόμα θυμάμαι μερικές κατατακτήριες με τη Τζάγκουαρ και τη Γουίλιαμς όπου τις έβαζε σε κάτι εξωπραγματικές θέσεις εκκίνησης. Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ. Δεν είχε και τόοοοοσο χάλια μονοθέσιο η Φερράρι το 2010. Σχετικά κοντά ήταν με την Ρεντ Μπουλ, και είχε και καλύτερη αξιοπιστία. Το 2012 ναι όντως ήταν άθλος του Αλόνσο που πάλεψε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.
  5. nash-gf

    Formula 1 2019

    Φοβερός ο Χαμ, πολύ καλός ρυθμός από τον Μαξ, αν και η προσπάθεια για προσπεράσμα ήταν ανόητη κατ' εμέ. Επίσης η ποινή των 5" μάλλον επιεικής ήταν, αν δεν κάνω λάθος συνήθως η τιμωρία για unsafe release είναι drive through. Σεμπ και Γκασλί δεν φάνηκαν κάπου, ο Μπότας ψιλογκαντέμης, πολύ θετικές οι Τόρο Ρόσο.
  6. nash-gf

    Formula 1 2019

    Θα μπορούσε να είναι πιο υπομονετικός κατ' εμέ. Οκ έγινε το λάθος χτες, και ξεχνάς τη διεκδίκηση νίκης ή βάθρου - αλλά ένα damage limitation με στόχο την 7η-8η θέση και τον ταχύτερο γύρο δεν θα ήταν άσχημο για σήμερα. Κι ο Χαμ πριν 2 χρόνια από παρόμοια θέση εκκίνησε, ούτε προσπεράσματα εκβίασε, τελείωσε αθόρυβα νομίζω 7ος.
  7. nash-gf

    Formula 1 2019

    Την έκανε την πατάτα του κι ο Λεκλέρκ.
  8. nash-gf

    Formula 1 2019

    Επίσης με την επιστροφή του Ζάντφορτ στο καλεντάρι της f1, όπου συμπτωματικά ο Λάουντα υπήρξε ο τελευταίος νικητής, θα μπορούσαν να δώσουν το όνομα του σε μια από τις στροφές της πίστας (κάτι που θεωρώ θα γίνει σίγουρα και στο Σπίλμπεργκ).
  9. nash-gf

    Formula 1 2019

    Μεγάλος οδηγός, ακόμα μεγαλύτερος μαχητής της ζωής. Το ότι επέστρεψε στους αγώνες μόλις 6 εβδομάδες αφότου κυριολεκτικά ξεγέλασε το θάνατο - και μάλιστα σε μια εποχή με μηδαμινά μέτρα ασφαλείας, είναι μεγαλύτερο επίτευγμα κι από τους 3 παγκόσμιους τίτλους του. RIP
  10. nash-gf

    Formula 1 2019

    Πολλά μπράβο στον Μπότας. Σε μια από τις δυνατότερες πίστες του Χαμ τον άφησε 6 δέκατα πίσω. Φερστάπεν πάλι μπήκε σφήνα ανάμεσα στις Φέρραρι. Πολύ δυνατές και οι Χάας. Το πάλεψε και ο Ρικάρντο.
  11. nash-gf

    Formula 1 2019

    Άψογη Μερσέντες, άψογος Μπότας. Η Φερράρι έχω την αίσθηση ότι και να έβαζε νωρίτερα τον Λεκλέρκ, δεν θα κέρδιζε κάτι πέραν του 3-4, που εν τέλει έγινε 3-5. Πολύ γρήγορος και ο Μαξ. Γκασλί λες και οδηγάει ακόμα Τόρο Ρόσο. Ακόμα ένα ενθαρρυντικό GP για την ΜακΛάρεν. ΥΓ: Οι τύποι της ΕΡΤ δεν παλεύονται, αναγκάστηκα λόγω ημερών και επαρχίας να το δω από κει, μιλάμε εκτός από εκνευριστικοί, είναι και τελείως άσχετοι.
  12. nash-gf

    Formula 1 2019

    Πολύ κοντά Μπότας-Χαμ-Φέτελ. Κρίμα για Λεκλέρκ. Ωραίοι Πέρεζ και Κίβιατ. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Νόρις. Πολύ πεσμένες οι Χάας.
  13. nash-gf

    Formula 1 2019

    Κακώς η Ρεντ Μπουλ δεν βγάζει τον Γκασλί για χρόνο... Θα μπορούσε να δώσει tow στον Μαξ στο Q3 για να χτυπήσει την pole.
  14. nash-gf

    Formula 1 2019

    Περίεργος αγώνας - σχετικά βαρετός στο μεγαλύτερο κομμάτι του, με κάποια ενδιαφέροντα σημεία και δεδομένα όμως. Πολλά τα πρόβληματα για την Φερράρι, κυρίως σε οργανωτικό/στρατηγικό επίπεδο, αλλά και σε θέμα αγωνιστικού ρυθμού απ' ότι φαίνεται. Ο Ρικιάρντο φάνηκε να νιώθει πιο άνετα στο μονοθέσιο του για πρώτη φορά φέτος. Ο Μαξ συνεχίζει να μαζεύει αθόρυβα βαθμούς, όντας σταθερά πιο γρήγορος από τον Γκασλί. Μπράβο στον Χαμ για την 75η νίκη του. Μπράβο και στη Μερσέντες γενικότερα για την όλη λειτουργία τους (όχι μόνο φέτος). Ευχάριστη έκπληξη και αποτέλεσμα ο Άλμπον.
  15. nash-gf

    Formula 1 2019

    Γενικά και πέρσι και πρόπερσι, ο Μπότας μια χαρά ξεκινούσε τη σεζόν και ήταν κοντά στον Χαμ. Το μεν '17 είχε μια ανεξήγητη πτώση από το καλοκαίρι και μετά, ενώ πέρσι έμεινε νωρίς λόγω ατυχιών μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, και ήταν πολύ εύκολο για τη Μερσέντες να τον "θυσιάσει" ως νο2 πίσω από τον Χάμ, κάτι που σίγουρα επηρέασε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του. Φέτος αν συνεχίσει έτσι σταθερά χωρίς απώλειες, και είναι μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου, θεωρώ ότι δεν θα αβαντάρει τόσο απροκάλυπτα η Μερσέντες τον Χαμ. Επίσης αν συνεχίσει έτσι ο Μπότας, τον Οκόν θα αρχίσουν να τον ζώνουν τα φίδια για τη θέση του του χρόνου. 😂
  • Δημιουργία νέου...