Προς το περιεχόμενο

looneygeorge

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    262
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με looneygeorge

  • Ημερομηνία γέννησης 8 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    σπουδαστής

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.627 προβολές προφίλ

looneygeorge's Achievements

  1. Το ζήτημα είναι οτι με ενδιαφέρουν οι αίθουσες στην Ελλάδα. Εκτός του οτι τα παραπάνω έχουν την ίδια πηγή, δεν υπάρχει η πληροφορία για τις αίθουσες (πχ. Κινηματογράφος: Village Mall | Αίθουσα: 3 | Ώρα: 21:00). Υποψιάζομαι οτι κάποιος πάροχος υπάρχει, απο κάπου παίρνουν όλα τα σχετικά sites την πληροφορία αυτή.
  2. Ψάχνω να βρω πρόσβαση σε κάποιο API ή XML που έγκυρα να παρέχει πληροφορίες για ταινίες σε κινηματογράφους. Προφανώς δωρεάν ή με περιορισμένη πρόσβαση θα ήταν προτιμότερο, αλλά καθώς για την Ελλάδα μου φαίνεται δύσκολο, ακόμη και για επι πληρωμή θα μου ήταν χρήσιμο. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι με απλή αναζήτηση, μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει κάτι ανάλογο;
  3. Δεν ξέρω αν έχεις μπει στον κόπο να κάνεις ένα refresh στη σελίδα πριν μου απαντήσεις. Δεν υπάρχει πλέον count down (τουλάχιστον σε κινητό). Το διάβασα πολύ καλά τι έλεγε, όπως και το τι έχει ειπωθεί εδώ.
  4. Αλλάξανε οι τιμές μόλις. "89,90 €/year 12 months for the price of 10*. Subscription required." Παρότι η προσφορά έληξε στην ώρα της, εγώ δεν βλέπω κανένα email ακόμη...
  5. Ναι μάλλον δεν το ανέλυσα και πολύ καλά.. Το σχήμα έχει ως εξής: Φτιάχνω ένα βιντεάκι το οποίο έχει αφήγηση. Όλη αυτή η αφήγηση υπάρχει γραμμένη σε ένα απλό (συνεχόμενο) txt κείμενο. Αυτό θέλουμε να διαιρεθεί κομμάτια τα οποία να αντιστοιχούν στη φωνή. Το YouTube έχει ένα δικό του σύστημα το οποίο εφόσον ανεβάσεις το βίντεο και δηλώσεις σε τι γλώσσα είναι, μπορείς μετά να ανεβάσεις ένα τέτοιο συνεχόμενο κείμενο και το σύστημα μόνο του (μάλλον με την αναγνώριση φωνής του Google) διαιρεί σχεδόν τέλεια το κείμενο σε υπότιτλους. Όλα αυτά όμως για πολλές άλλες γλώσσες εκτός των ελληνικών. Αντί λοιπόν να κάτσω να ακούσω άπειρες φορές το βιντεάκι και να βάλω κομμάτι-κομμάτι την αφήγηση, υποθέτω ότι κάποιο άλλο πρόγραμμα (ή έστω plug-in για κάποιο πρόγραμμα) θα υπάρχει που να κάνει αυτή τη δουλειά. Επειδή αυτό πρόκειται να γινει για τουλάχιστον 5-6 βίντεο, έστω και με μια μέτρια αντιστοιχίση το κέρδος θα είναι μεγάλο.
  6. Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα (κατα προτίμηση δωρεάν) που να "σπάει" ενα αρχείο κειμένου με βάση κάποιο αρχείο ήχου ή βίντεο σε υπότιτλους; Εχω βρεί αυτό αλλά ειναι ΠΟΛΥ ακριβό για να πω οτι θα το πάρω. Το θέλω για κατασκευή υποτίτλων σε βιντεάκια youtube, το οποίο δυστυχώς δεν υποστηρίζει την δημιουργία υποτίτλων απο ενιαίο κείμενο.
  7. looneygeorge

    WhoIs για .gr

    Δεν θέλω να δω τα πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο κλπ) του ενοικιαστή. Θέλω να μπορώ να εμφανίζω τα στοιχεία που εμφανίζει και το https://grweb.ics.forth.gr/public/whois/query ή το https://www.papaki.com/el/whois.htm για παράδειγμα, δηλαδή ημερομηνίες ενοικίασης, ημερομηνίες λήξης και όσα στοιχεία κατόχου μου επιτρέπεται. Υποθέτω οτι για να μπορώ να τα δω τα στοιχεία αυτά ως απλός χρήστης σε αυτές τις σελίδες, είναι public domain και οτι προφανώς υπάρχει κάποια βάση που αυτά αποθηκεύονται και με κάποιον τρόπο μπορώ να αντλήσω πληροφορία.
  8. looneygeorge

    WhoIs για .gr

    Προσπαθώ να ενσωματώσω σε ένα site μια φόρμα αναζήτησης στοιχείων website (WHOIS) και ενώ έχω βρει διάφορα php scripts δεν βρίσκω με τίποτα server να δίνει στοιχεία από τη βάση του για .gr domains. Μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο το whois.ripe.net το οποίο όμως δεν δίνει στοιχεία για τα περισσότερα ελληνικά. Το script που βρήκα οτι μου δουλεύει με τον παραπάνω server για κάποια έστω sites ειναι αυτό. Καμία βοήθεια κανείς?
  9. Ναι οτι θέλεις τον κάνεις. Εγώ τον κρατάω ακόμη μπας και καταφέρω ποτέ να κάνω την εγκατάσταση Linux που έλεγα.
  10. Σου έχω απαντήσει 2 post παραπάνω. Παρόλα αυτά, για να είναι ακόμη πιο ευκρινές: - Καταρχήν πρέπει να έχεις κάνει το cloning προκειμένου να μπορέσει το UEFI (BIOS) να το δει ως bootable device. - Ανάβεις και πατάς DEL για να μπεις στο BIOS. - Πατάς το δεξί βελάκι μέχρι να φτάσεις στην καρτέλα με τίτλο "Boot" - Πας στην επιλογή που θα λέει "Windows Boot Manage..." (και όχι πλήρες [Windows Boot Manager] διότι αυτός ειναι ο εσωτερικός Emmc) - Πατάς το + ή το - προκειμένου αυτή η επιλογή να πάει πρώτη. - Πατάς άλλη μια φορά το δεξί βελάκι για να πας στην καρτέλα "Save & Exit" - Πατάς "Save Changes and Exit". Παρεμπιπτόντως στην καρτέλα "Save & Exit" βλέπεις στο κάτω κάτω της σελίδας όλες τις επιλογές boot, διότι από αυτό το σημείο μπορείς να κάνεις Temporary Boot Override αν σου χρειαστεί. Που δεν θα σου χρειαστεί εκτός και αν βάλεις Windows φτου και από την αρχή. Διότι το Uefi είναι 32bit όπως ξαναείπα και δεν ξεκινάνε τα linux-στικάκια με τίποτα (έχουν παίξει τα νεύρα μου με το συγκεκριμένο θέμα διότι θέλω ΠΑΡΑ πολύ να εγκαταστήσω linux στο συγκεκριμένο).
  11. Μόλις εγκατέστησα τον SSD μπήκα στα windows του emmc και ακολούθησα αυτό το βιντεάκι. Πάνω κάτω είναι το ίδιο chipset και οι οδηγίες λειτουργούν, μόνο αγνόησε το πρώτο κομμάτι στο BIOS που λέει για το "South Cluster Configuration", το υπόλοιπο που αφορά το Boot Sequence είναι σωστό. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι, μόλις κάνεις το cloning, μπορείς να κατεβάσεις (επίσης όσο είσαι στον emmc) το AOMEI partition assistant (την δωρεάν έκδοση) προκειμένου να μεταφέρεις το Recovery Partition στο τέλος του δίσκου και να επεκτείνεις το "Local Disk C" προκειμένου να χρησιμοποιήσεις όλο τον χώρο σου. Μήπως κατά τύχη ήταν παρών και ο υπεύθυνος της Thomson την ώρα που πήγες να το παραδώσεις? Εγώ όταν το έδωσα οι τεχνικοί και ο υπεύθυνος του καταστήματος (Αγία Παρασκευή) λέγανε "α ναι βέβαια θα πάει για αλλαγή, δεν το συζητάμε", άρχισαν όμως να ψάχνουν ταυτόχρονα έναν τύπο που ήταν υπεύθυνος για την Thomson συγκεκριμένα και έτυχε να είναι στο μαγαζί. Ευτυχώς τους ζόρισα να τελειώνουμε καθώς τράβαγε κάνα 15λεπτο το πράγμα και έτσι πρόλαβα να πάω ταμείο και να βγει η αλλαγή πριν έρθει ο υπεύθυνος αυτός, ο οποίος όντως δημιούργησε μουρμούρα, που δεν κατάλαβα όμως το θέμα της. Μπορεί να ήταν αυτό που λες. Παρ'ολα αυτά, αν θες να το πας παραπέρα μπορείς να ρωτήσεις σε ποιο σημείο της εγγύησης που έχουν υπογράψει ή στο φυλλάδιο της εγγύησης μέσα στην συσκευασία, σου έχει γνωστοποιηθεί ως πελάτη η συγκεκριμένη πολιτική επιστροφών. Διότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά εσύ πλήρωσες για μια πλήρως λειτουργική οθόνη, αν ένα μέρος της δεν λειτουργεί και δεν αναγράφεται πουθενά το όριο της αποδοχής σφάλματος τότε σε κοροϊδεύουν. Δηλαδή σε κάποιον που πάει με 8 καμμένα τι τους κρατάει από το να πουν "ααα είναι από 15 καμμένα και πάνω το DOA"? Εδώ η πολιτική με την οποία συνεχίζω να διαφωνώ, παρόλα αυτά υπάρχει. Επίσης δεν είναι 8. Είναι ή 3 φωτεινά, ή 5 σκοτεινά, ή 8 σύνολο.
  12. Ναι είναι αρνητικό, όμως συγκρίνοντας το με τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας (chuwi, onda, thomson, quest κλπ) αυτό είναι κοινό χαρακτηριστικό ανεξαρτήτως της αρχικής μνήμης, εξού και δεν το ανέφερα. Θέλω να πω είναι από τα λίγα πράγματα που καθώς ψάχνεις το βλέπεις και το παίρνεις απόφαση από την αρχή.
  13. Δεν το έχω ανοίξει, αλλά είμαι 100% σίγουρος οτι είναι on-board. Σαν chipset είναι πολύ κλασσικό, όλοι έτσι το δίνουν, επομένως υποθέτω και η Thomson.
  14. Κοίτα έχει να κάνει όπως είπαμε με τους λόγους που το παίρνει ο καθένας. Εμένα τα bezels μου φαίνονται αμελητέα εφόσον με 130€ γλυτώνω τη μέση μου και κάνω την δουλειά μου σε μια οθόνη με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Άλλος το παίρνει για το φαίνεσθαι, άλλος για το είναι. Αν θέλεις bezel-less οθόνη κάτι μου λέει οτι θα πρέπει να μπήξεις πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.
  15. Ναι δεν το συζητώ, είναι και πιο καινούργιος και πιο δυνατός και υποστηρίζει και DDR4.
  • Δημιουργία νέου...