Προς το περιεχόμενο

jkoukos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8.804
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με jkoukos

  • Ημερομηνία γέννησης 11/06/1963

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.609 προβολές προφίλ
  1. Μα είναι η δική σου εμμονή για όλα αυτά. Βγαίνεις και λες κάτι για το οποίο όλοι σου απαντάμε ότι δεν ισχύει και με αποδείξεις. Ποιες είναι οι δικές σου για να πειστούμε ότι η Γη είναι επίπεδη και ο ήλιος ανατέλλει από την δύση; Με τα λόγια καθείς μπορεί να ισχυρισθεί οτιδήποτε, ειδικά ανώνυμα σε ένα φόρουμ. Είναι όμως η πραγματικότητα;
  2. Επειδή η καταμέτρηση είναι μηνιαία, γίνεται αναλογικός υπολογισμός των χρεώσεων. Οι 1600kWh αφορούν κατανάλωση 120 ημερών, δηλαδή 400kWh ανά 30 μέρες. Προφανώς η δική σου κατανάλωση 409kWh αφορά 28 μέρες (βάσει αυτών υπολογίζονται), οπότε αναλογικά βγαίνει 373 στην μικρή κλίμακα και οι υπόλοιπες 36 στην μεγαλύτερη.
  3. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αφού λες έχεις 20 χρόνια εμπειρίας με τους παρόχους και τις πρακτικές τους, αποστόμωσέ μας δείχνοντας αποδείξεις. Δώσε τον τελευταίο λογαριασμό πριν την πρόωρη ανανέωση και τον πρώτο μετά από αυτήν. Ακόμα καλύτερα για σένα, δώσε τα ίδια δεδομένα σε παλαιότερη ίδια περίπτωση που σου έχει τύχει. Μέχρι να δούμε αποδείξεις, κανέναν δεν πείθεις με αυτά που ισχυρίζεσαι.
  4. Δεν διαστρέβλωσα απολύτως τίποτα από κανένα σημείο αυτών που ισχυρίζεται. Δείξε μου που το έκανα.
  5. Δεν άλλαξα τίποτα από αυτά που ανέφερες και συνεχίζεις στο ίδιο απαράλλαχτο μοτίβο στην συνέχεια του μηνύματος. Για τελευταία φορά εκ μέρους μου, έχεις πλάσει μια λανθασμένη ιδέα πως δουλεύουν οι πάροχοι και τι γίνεται στις ανανεώσεις των συμβολαίων (σταθερής ή κινητής, ισχύει το ίδιο πράγμα εκ του κανονισμού), χωρίς να καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος και γιατί το συνεχίζεις, όταν όντως από αυτά που ισχυρίζεσαι τίποτα δεν ισχύει και στο λέμε διάφοροι και με αποδείξεις.
  6. jkoukos

    Νέοι μετρητές ΔΕΗ

  7. 'Εχεις γράψει ότι σε περίπτωση ανανέωσης ΠΡΙΝ την λήξη του συμβολαίου, ο πάροχος (βασικά εννοείς όλοι οι πάροχοι) σου "έφαγε κάποιες Χ μέρες" και μάλιστα αυτές είναι "εξτραδάκι δικό του". Οπότε αν όντως ισχύουν αυτά που ισχυρίζεσαι, τότε ο πάροχος σε χρέωσε δύο φορές για τις Χ μέρες. Μία λόγω προπληρωμής τους στον μηνιαίο λογαριασμό και άλλη μία στον επόμενο λόγω της ανανέωσης. Και αυτό διότι ισχυρίζεσαι σε κατοπινό μήνυμα, ότι δεν γίνεται ΠΟΤΕ συμψηφισμός σε περίπτωση πρόωρης ανανέωσης και οι πάροχοι "κονομάνε πολλά ευρώ αφού το κάνουν σε χιλιάδες πελάτες". Έχω κάποιο λάθος συλλογισμό στα παραπάνω; Αν ναι, περιμένω να δω ποιό είναι αυτό, διαφορετικά ισχύουν στο ακέραιο ότι έγραψα πριν.
  8. Δηλαδή λες ότι έχεις κάνει ανανέωση σύνδεσης Double Play πριν την ολοκλήρωση του 24μηνου και σε χρέωσαν διπλά για αυτές τις μέρες; Αυτό ισχυρίζεται; Αν ναι και όντως ισχύει με αποδείξεις (που δεν τις έχουμε δει ούτε έχουν αναφερθεί) είσαι η εξαίρεση του κανόνα και προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να απευθυνθείς καταρχήν στον πάροχο να το διορθώσει ή/και σε δημόσια αρχή να βρεις το όποιο δίκιο.
  9. Κι όμως στο συγκεκριμένο θέμα τα γραφόμενά σου, αυτό ακριβώς δείχνουν. Τα πράγματα συμβαίνουν όπως ακριβώς τα αναφέρουμε και με αποδείξεις.
  10. Σωστά και τα δύο. Προϋπόθεση να είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο το κινητό, με οποιονδήποτε τρόπο, ειδάλλως δεν θα δουλεύει η VoIP τηλεφωνία στην εφαρμογή.
  11. Καταλαβαίνω ότι δεν είσαι σχετικός, δεν γνωρίζεις τον κανονισμό και δεν έχεις ιδέα πως λειτουργούν οι πάροχοι. Το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει, το έχεις διαβάσει ποτέ κι αν ναι υπάρχει κάτι που δεν το καταλαβαίνεις;
  12. Τίποτα δεν κονομά η εταιρεία. Οι μέρες πριν την 16 ΔΕΝ θα πληρωθούν με το προηγούμενο συμβόλαιο αλλά με το νέο. Το κέρδος της εταιρείας είναι ότι σιγουρεύει την συνέχιση αυτού του συμβολαίου για επιπλέον χρονικό διάστημα, σε αντί να της φύγει ο πελάτης. Ανανέωση σημαίνει ότι παραμένεις στον ίδιο πάροχο. Οπότε υποθέτω γνωρίζεις ότι κατά την ανανέωση γίνεται συμψηφισμός των χρεώσεων ανάλογα την ημερομηνία έναρξης του νέου συμβουλίου. Ουδέποτε υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις πίσω το επιπλέον ποσό που είχες προπληρώσει, διότι απλά αυτές οι μέρες αφαιρούνται στον επόμενο λογαριασμό.
  13. Διότι όπως γράφεις παρακάτω, έχεις ήδη προπληρώσει όλο το ποσό οπότε σε μία πρόωρη ανανέωση θα έπρεπε να σου επιστρέψει το αντίστοιχο ποσό.
  14. Ανέκαθεν τα συμβόλαια ξεκινούν από την ημέρα της υπογραφής της ανανέωσης, είτε αυτό γίνεται με την λήξη του προηγούμενου είτε μετά από αυτήν είτε νωρίτερα. Και αυτό ισχύει για όλες τις υπηρεσίες και όχι μόνον για τις τηλεπικοινωνίες. Δεν σου έφαγαν μέρες όπως λες, διότι απλά δεν σου χρεώθηκαν και δεν τις πλήρωσες. Είναι δικιά μας απόφαση πότε γίνεται η ανανέωση (αν συμφωνήσουμε τελικά ή πάρουμε άλλη απόφαση).
  15. Γενικά, όσον αφορά Bridge Mode και CGNAT, όλοι οι αρόχοι του πλανήτη δίνουν τις όποιες δυνατότητες βάσει των δικών τους πολιτικών και δεν υπάρχει κανένας κανονισμός που να τους επιβάλει κάτι πέραν της σύνδεσης. Ειδικά για το CGNAT είναι πλέον παγκόσμιο καθεστώς την τελευταία δεκαετία όπου μόνον επί έξτρα πληρωμής δίδεται σταθερή δημόσια διεύθυνση, ενώ οι απλές είναι πίσω από ΝΑΤ. Απλά μέχρι τώρα στην χώρα μας ήμασταν τυχεροί, αλλά πλέον τείνει να γίνει και σε μας καθεστώς. Νομικά είναι υποχρεωμένοι να μας παρέχουν απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και, αν το επιθυμούμε, με δικό μας εξοπλισμό. Το αν αυτή είναι πίσω από ΝΑΤ ή όχι, είναι καθαρά θέμα δικής τους πολιτικής και όχι κανονιστικού πλαισίου. Το Bridge Mode επ' ουδενί βοηθά στο CGNAT. Μια χαρά μπορεί να υπάρχει σύνδεση πίσω από ΝΑΤ, με ενεργό το Bridge Mode και δικό μας εξοπλισμό. Μπορείς να στήσεις VPN (π.χ. Wireguard) σε δικό σου hosted server σε κάποια εταιρεία στο διαδίκτυο, οπότε μέσω αυτού να συνδέεσαι απ' έξω στο τοπικό σου δίκτυο. Δεν υπάρχει θέμα ούτε με CGNAT στην σύνδεσή σου ούτε να βγαίνουν οι συσκευές σου εκτός τοπικού δικτύου. Για όλα υπάρχουν λύσεις, απλά δεν είναι πάντοτε δωρεάν.
  • Δημιουργία νέου...