Προς το περιεχόμενο

telis_petsotis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    448
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με telis_petsotis

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

telis_petsotis's Achievements

  1. telis_petsotis

    ομπρελα θαλασσης

    Καλησπέρα σας. Οι ομπρέλες malibu που έχουν κάποια μάρκετ είναι οι ίδιες με τις maui? Εμφανισιακά πάντως μέχρι και οι θήκες μεταφοράς έχουν τις ίδιες ραφές...
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δε μου το επιτρέπει όμως καθώς εμφανίζει ότι έχω χρήματα και από την ευρωπαϊκή κάρτα νέων. Κάθε αρχή του μήνα μπαίνουν 10 ευρώ αλλά τέλος του μήνα εξαφανιζονται. Μπορώ μήπως να πληρώσω λογαριασμό τρίτου με χρέωση του υπολοίπου μου;
  3. Καλησπέρα, Εχω μαζέψει ένα σχεδόν τριψήφιο πόσο στο cu μου και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξαργυρωσω, αγοράζοντας πχ κουπόνια για κάποιο μάρκετ.
  4. Το φοράει ήδη ένα μεταχειρισμένο yaris του 2008 που με ενδιαφέρει. Το ποσό εύκολα θα βρω συνεργείο που να ασχολείται με αυτό το πρόγραμμα με ανησυχεί.
  5. Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος το σύστημα 4save? Είναι πολωνικο από ότι βλέπω στο ίντερνετ. Δε μπορώ να βρω κάπου κριτικές ωστόσο.
  6. Κι από εμένα μια συμμετοχή Κι από εμένα μια συμμετοχή!
  7. Παρέλαβα τελικά το λαπτοπ το οποίο στάλθηκε από Γαλλία. Windows κλπ στα γαλλικά κανονικά, συν ένα ποντίκι δώρο. Η τιμή πλέον κ στο ισπανικό ανέβηκε πάνω από 1000.
  8. Η μέγιστη μνήμη είναι όντως 16; θεωρείτε ότι δε θα χρειαζόταν ποτέ αναβάθμιση;
  9. Οπότε είναι στα επίπεδα (αν όχι ίδιο) εκείνου στο γαλλικό site και έχει σχεδόν τη μισή τιμή στο ισπανικό ;
  10. Έχω ήδη βάλει τον crucial και σκεφτόμουν μήπως κερδίσω κάτι και από τη μνήμη.. Ο intenso που προτείνεις πιστεύεις θα ήταν καλύτερη επιλογή;
  11. Ίσως και αυτές δύο των 8 να βγάλω και τις δύο παλιές. Ή μήπως μόνο μια των 16; μια γνώμη @zacharis1955 θυμάμαι είχες πει κι εσύ κάτι κάποια στιγμή για τις patriot.
  12. Καλησπέρα. Έχω αυτό το HP και θέλω να ζωντανέψει λίγο. Δεν βρήκα κάπου πόσο είναι η max ram που μπορεί να πάρει αλλά δε βλέπω λόγο να μην είναι στα 16 όπως άλλα της ίδιας σειράς. Αλλάζοντας τη μια των 4gb με 8 gb για να πάει στα 12 πιστεύετε θα φανεί η διαφορά; Και κατ επέκταση ποια μνήμη; οι patriot έχω ακούσει ότι δουλεύουν καλύτερα με τις μαμισιες..
  13. Καλησπέρα Κάποιο dell 15αρι, παρόμοιο των χαρακτηριστικών του dynabook στο 500-600; (χωρίς μέριμνα)
  • Δημιουργία νέου...