Προς το περιεχόμενο

alfaeffe

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    636
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.596 προβολές προφίλ
  1. 18/6 ειναι παρα πολυ... τρεισημισι μηνες τον ειχαν σε καποια αποθηκη.. Oops they did it again..
  2. alfaeffe

    Προσφορές παιχνιδιών v2

    Δωρεαν μεχρι 10/10: https://store.epicgames.com/en-US/p/bear-and-breakfast-77c209
  3. Δωρεαν μεχρι 10/10: https://store.epicgames.com/en-US/p/bear-and-breakfast-77c209
  4. alfaeffe

    Friends!

    Εγω με αφορμη την ανασταση του νηματος αυτου, καθισα και διαβασα τις πρωτες του σελιδες που ειναι εποχης 2003, τοτε που χωρις ιδιαιτερες ταχυτητες ιντερνετ αναζητουσαμε δισκακια dvd με τις προηγουμενες σεζον, και περιμεναμε την τελευταια σεζον στο filmnet! Ποσο γερος αισθανομαι....
  5. Σε παρομοια περιπτωση αλλα στο Amazon Γερμανιας, ειχα πληρωσει τα εξοδα συστημενου δεματος ΕΛΤΑ (κανενα 30αρι νομιζω) αλλα τους εστειλα σκαναρισμενη την αποδειξη και μου εστειλαν το ποσο στην καρτα μου. Μηπως εννοουν κατι τετοιο και εδω;
  6. Οσοι δεν προλαβατε και ενδιαφερεστε παντως, ηδη ξεμυτισαν τα πρωτα σφραγισμενα στο κουτι τους αγορασμενα απευθειας απο την εταιρια στις αγγελιες..
  7. Και που να δεις σε λιγο που θα το @μησουν στις αγγελιες (φυσικα με σχεδον αρχικη τιμη ως "σφραγισμενο").. 😇
  8. alfaeffe

    ΣΩΤΕ (ANT1+)

    Και εγω το ειδα πριν λιγο καιρο με μιση καρδια σχεδον. Δεν μπορω να πω οτι το προτεινω σε καποιον εκτος αν δεν εχει τιποτα αλλο να δει. Λιγο περισσοτερο μου αρεσε ο χαρακτηρας που κανει τον "αντιπαλο" σεφ στο σοου και το επεισοδιο που τον αφορουσε (νομιζω το προτελευταιο).
  9. 9 μηνες μετα απο τη μερα που το ενεργοποιησες
  10. Σε μενα τα περισσοτερα ειχαν roast date τελη Ιουνιου (δηλαδη 1 μηνα). Ενα decaf που πηρα κοκκους ειχε roast day 2 Μαιου, δηλαδη 2μιση μηνες πριν... 😬 (ευτυχως ειναι για πολυ ειδικες περιπτωσεις και ατομα αυτος ο καφες, και οχι για μενα, αλλιως θα πηγαινε για decor μαλλον) Δε νομιζω παντως πως θα ξαναπαρω ποτε απο το delmocca, ουτε και να το προτεινω σε γνωστους μου, οσο ωραιοι και αν ειναι οι καφεδες τους (που και αυτο συζητησιμο ειναι)..
  11. Δεν μπορει να "λειτουργησει" μια ανωνυμη μηνιαια καρτα επειδη τοτε θα μπορουσε να τη μοιραζει ο κατοχος της καρτας σε πολλα αλλα ατομα μεσα στο μηνα ισχυος της.
  12. alfaeffe

    Αγορά μηχανής espresso

    Ειναι λεπτο το σωμα της μηχανης και θελει αντισταση οταν κουμπωνεις το portafilter. Αν θελεις να αναβαθμισεις την εμπειρια του καφε που πινεις, τα επομενα βηματα σου θα ειναι ενας καλος μυλος, ενα naked portafilter, ενα καλο tamper και αν θες ενα shower screen.
  13. alfaeffe

    Home Assistant Hassio RPi

    Αυτο εχω εγω στο Grafana για τη μηνιαια καταναλωση:
  14. Ισχύει για όλη την Κρήτη, δηλαδή και για το Πλαίσιο Χανίων ή μόνο για το Ηράκλειο όπως δείχνει η εικόνα του πρώτου ποστ;
  • Δημιουργία νέου...