Προς το περιεχόμενο

thomasG4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.666
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    4

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Serres

Πρόσφατες Επισκέψεις

56.011 προβολές προφίλ

thomasG4's Achievements

  1. Πυραμίδα και εμένα μου φαίνεται. Εδώ και τόσα χρόνια είναι live υποτίθεται σαν project (νομίζω από το 2019 είναι), αλλά δεν μπορούσες να πουλήσεις σε ένα ανταλλακτήριο της προκοπής μέχρι πρόσφατα. Κάποιοι που ήταν από τότε που ξεκίνησε μπορεί να έβγαλαν κάτι ψιλά (τώρα που μπορούν να πουλήσουν), αν είχαν πρήξει αρκετό κόσμο να γραφτεί με το affiliate link τους. Τώρα αν περιμένει κανένας να κάνει mine από το κινητό του και να βγάλει, ούτε καν.
  2. I told you so... Έρχεται η σειρά μας αδέρφια!
  3. χαχαχαχα ενταξει εσυ το γαμησες. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξει η υπόθεση μέχρι τον Οκτώβρη. Το πιο πιθανό είναι όταν μπει ο Atkins που είναι η επιλογή του Trump για νέος επικεφαλής της SEC, θα υπάρξει συμφωνία για τη λήξη της υπόθεσης. Δεν πρόκειται να πάει στο εφετείο. Η νέα κυβέρνηση έχει δείξει σημάδια ότι πρόκειται να αποσύρει μηνύσεις που δεν περιείχαν απάτη στις κατηγορίες. https://www.reuters.com/world/us/trumps-new-sec-leadership-poised-kick-start-crypto-overhaul-sources-say-2025-01-15/ Και έχει ήδη παγώσει την υπόθεση της Binance: https://cointelegraph.com/news/binance-sec-case-halt-60-days-crypto-task-force Αν μου έλεγες πριν 4-5 χρόνια ότι θα πόσταρε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη Ripple, δεν θα το πίστευα με τίποτα. Δείτε εδώ: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114027404929806504
  4. Το stremio όμως έχει και καποια addons με torrents απο public trackers. Λογικά με τέτοιο θα μπήκαν και είδαν IP κτλ
  5. Account που έχει 1,2 εκ followers στο X και δεν είναι crypto. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Αφιερωμένο σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι θα πει XRP army:
  6. Ένα βήμα πιο κοντά από το ETF
  7. Γνωστοί άσχετοι που δεν έχουν ψάξει καθόλου από μόνοι τους να δουν όλα τα connections που έχει Ripple όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα ανεξάρτητα projects που χτίζουν στο XRPL και απλά παπαγαλίζουν ότι παπαριά τους πλασάρουν κάποιοι influencers που τα παίρνουν από άλλα crypto για να σπέρνουν FUD. Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω το χρόνο, ούτε την όρεξη να πείσω κανέναν (no offence) για το πόσο utility έχει το XRP σε σχέση με άλλα crypto.
  8. Είναι απλά θέμα ρευστότητας. Το Bitcoin έχει τη μεγαλύτερη ρευστότητα από όλα αν δεις και τον όγκο συναλλαγών που κάνει κάθε μέρα. Είναι με διαφορά μεγαλύτερος. Αυτό σημαίνει ότι οι αυξομειώσεις στη τιμή θα είναι και μικρότερες (και προς τα πάνω και προς τα κάτω), γιατί τα orderbook στα ανταλλακτήρια είναι πιο βαθιά. Δεν επηρεάζει τόσο πολύ ένα μεγάλο sell order, γιατί θα βρεθεί κάποιος από τη απέναντι πλευρά να αγοράσει πιο εύκολα σε μεγαλύτερη τιμή. Όταν δεν υπάρχει βαθύ orderbook αυτό σημαίνει ότι μπορεί το sell order να φαγωθεί, αλλά από κάποιον σε πιο χαμηλή τιμή. Επίσης στα alts υπάρχει μεγαλύτερη μόχλευση που λόγω των μεγαλύτερων αυξομειώσεων είναι και καλύτερη επιλογή για αυτούς που τζογάρουν. Αυτό δημιουργεί ακόμα πιο βίαιες διακυμάνσεις της τιμής. Επίσης το Bitcoin έχει και το ETF που έχει μεγάλα inflow, με αποτέλεσμα να μειώνεται ακόμα περισσότερο το volatility.
  9. Τρελό! Ξέχασα να ποστάρω και αυτό. Ο Jack Dorsey (πρώην CEO του Twitter) και φανατικός υποστηρικτής του Bitcoin πόσταρε αυτό: https://primal.net/e/note1ucpengggnqsmuak59spn6jgd46uke8uazwjj4sh2tzaant5mf8ysvppjnn Τι λέτε να εννοεί ο ποιητής; Ότι ο Saylor το παίζει Bitcoinακιας και στην ουσία το έχει δίπορτο και αγοράζει XRP χωρίς να λέει τίποτα; Μπορεί επίσης να έχει να κάνει με το Bitcoin reserve που θα γίνει crypto reserve; Αν και ο Saylor δεν θα κολλούσε στην εικόνα.
  10. Τρομερή επιτυχία το Lightning Network
  11. Ενδιαφέρον...
  12. Πάρα πολλά από αυτά τα νέα όπως το crypto reserve και γενικά τα executive orders του Trump για τα crypto είχαν γίνει ήδη priced in από ότι φαίνεται από άτομα που είχαν γνώση και έγιναν τα ανάλογα pump όλο αυτό το διάστημα από την εκλογή του Trump. Δες εδώ πως έχει πάει η αγορά από τότε που βγήκε πρόεδρος. Είναι αρκετά πιο πάνω ακόμα. Αυτές οι πτώσεις πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα βρίσκουν κάποιες αφορμές (ασήμαντες ή όχι) για να τρομάξουν τους νεοεισερχόμενους στην αγορά. Το θέμα είναι το γενικό κλίμα της αγοράς δεν πτοείται εφόσον δεν έχουμε φτάσει στο τοπ της ευφορίας. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχουμε φτάσει στο τοπ, γιατί και από μακροοικονομικής πλευράς να το δούμε (πέρα το ότι δεν έχουμε δει καν μερικά alts μεγάλα να κάνουν all time high ακόμα) δεν έχει ανοίξει ακόμα η κάνουλα με τη ρευστότητα από Αμερική. Διαχρονικά όταν βλέπουμε το M2 supply (πόσα δολάρια είναι σε κυκλοφορία - το τύπωμα νέου χρήματος που λέμε) να αυξάνεται αρκετά, τότε οι αγορές ανεβαίνουν τρελά. Ακόμα είμαστε στην αρχή της αύξησης της ρευστότητας. Μ2 supply:
  13. Λίγο offtopic, αλλά έχω δοκιμάσει το κινέζικο μοντέλο από τη πρώτη μέρα που βγήκε και είναι όντως πολύ καλό. Επίσης στα πολύ θετικά που είναι open source και έτσι μπορούν πολλοί να αντιγράψουν τη μαγική sauce που το έχει κάνει τόσο καλό και σε πολλές περιπτώσεις εφάμιλλο με τα καλύτερα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. That said, ακόμα η OpenAI έχει το lead με το o1 Pro και υπάρχουν μεγαθήρια όπως η Google (έφτιαξε τη τεχνολογία των transformers που βασίζονται όλα τα LLMs που βλέπουμε σήμερα) και Anthropic (έχει από τα καλύτερα μοντέλα για προγραμματισμό), που θα βγάλουν καινούρια μοντέλα λίαν συντόμως. Επίσης η OpenAI θα βγάλει το o3 σε λίγες εβδομάδες που θα έχει σίγουρα τη πρωτοπορία από εδώ και πέρα.
  14. Μαλακίες όπως πάντα. Έπεσε ο NASDAQ και ξεκίνησε και ο κατήφορος στα crypto. Ο λόγος είναι αστείος εντωμεταξύ, αλλά εντάξει.
  • Δημιουργία νέου...