Δε μ'αρέσει που γίνομαι αυτός ο τύπος που πετάει μαλακία offtopic παράπονο αλλά θα το κάνω γιατί πρέπει να βγει από μέσα μου.
1. Γιατί στο calendar app των windows 10 δεν μπορώ να δω τα ραντεβού/events μετά από 6+ μήνες, ΑΚΟΜΑ;! Πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξουν αυτό;! Γιατί όταν συγχρονίζω υπάρχον ημερολόγιο, δε δείχνει τα παλιά (από χθες και πίσω); Την παλεύουν εκεί στη MS?
2. Γιατί δεν μπορώ στο mail app των windows 10 να βάλω tags στα email με χρώματα κλπ αλλά μόνο "move to file"? Δεν είναι τίποτα φοβερό, όλα τα email clients το έχουν, thunderbird, mailbird, mail app (apple), gmail. ffs. Πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό;
(Εντάξει το 2ο είναι, ας πούμε, πολυτέλεια γιατί την παλεύεις και αλλιώς αν και για μένα είναι σημαντικό αλλά το 1ο είναι σημαντικό! Να φτιάχνεις event 7-8 μήνες μετά, να το κάνει save και μετά να το εξαφανίζει και να στο εμφανίζει μόνο όταν είσαι πλέον σε περίοδο <6 μηνών. Θα τρελαθώ! Θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Γι' αυτό χρησιμοποιώ άλλα προγράμματα γι αυτές τις δουλειές αλλά just saying...φτιάξτα μωρή MS και μετά φτιάχνεις και το slack / skype.)