Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το πιο σπάνιο βινύλιο σας;

insomniaK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Circus of power - live (ep)

Το metal hammer ειχε γραψει πριν χρονια οτι δεν μπορουμε να ξερουμε και πολλα γι'αυτον τον δισκο επειδη κυκλοφορησε σε ελαχιστα αντιτυπα και ειναι σχεδον αδυνατο να βρεθει!!!

Επανακυκλοφορησε αργοτερα απο την geffen αλλα εγω το εχω στην πρωτη του εκδοση ;-)

Και να σκεφτει κανεις οτι το ειχα παρει 1.000 δρχ απο ενα 'πεταμενο' δισκαδικο :grin:

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω πάνω από 1000 βυνίλια αλλά το πολυτιμότερο είναι:

Black Sabbath Paranoid αυθεντικό βυνίλιο από την πρώτη κυκλοφορία του δίσκου το 1969!!!

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρη αν είναι τόσο σπάνιος, πάντως όσοι είδαν τον συγκεκριμένο δίσκο με ρωτούσαν ποιος ήταν ο Nick Carr. Έτσι και χωρίς να το ξέρω, μιας και με είχε πιάσει μια μανία να αγοράζω δίσκους σε προσφορές, βρέθηκα να έχω αποκτήσει τον 1ο δίσκο του Νίκου Καρβέλα που δεν γνωρίζω και σε πόσες κόπιες τον είχε κυκλοφορήσει τότε. Μιλάμε για το 1985. Να σημειώσω επίσης πως ο δίσκος είναι αγγλόφωνος και ο ήχος ηλεκτρονικός' καμία σχέση με τον σημερινό ήχο του Καρβέλα!

Δημοσ.

loipon,

apo tin moysiski tis niotis moy :)

1 active member - diamartiria (vinilio - poy evgalan 500 kommatia mono...)

2 active member - stin ora ton skion (vinilio pali periorismenis kopis...)

3 ffc skliroi kairoi (vinilio - poy evgalan 500 kommatia mono...)

4 bd foxmoor - i'm still an active member (vinilio periorismenis kopis...)

5 fp - real (vinilio periorismenis kopis...)

6 to akoy mana k o prosfygas, ta promo vinilia...

7 kai diafora alla arithmimena cd apo fr.pr.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Iron Maiden - The soundhouse tapes > σπάνιο demo EP 5000 αντιτύπων 1979

Speed EP > εντελώς σπάνιο demo με τον Bruce Dickinson 1978

Slipknot - Mate.Feed.Kill.Repeat > το πρώτο album 1997

Ethel the Frog - Eleanor Rigby > πολύ σπάνιο NWOBHM διαμάντι 1979.... καθώς και 100 άλλα σπάνια NWOBHM EPs

Boris - Pink > συλλεκτικότατο αν και του 2005

Δημοσ.

Έχω το αυθεντικό διπλό LP του Tommy των Who σε πρώτη έκδοση.

Απο κει και πέρα έχω αρκετά βινύλια αλλα δεν νομίζω οτι κάποιο απ' αυτά ειναι ιδιαιτέρως σπάνιο...

Δημοσ.

Εχω στην κατοχη μου 3 βυνιλια AC / DC με BON SCOTT τα οποια εχουν κατασκευαστει σε 100 αντιτυπα μονο για το bbc το καναλι της Αγγλιας ειναι φοβερα γιατι περιεχουν μεσα live - interview και εχουν φανταστικα χρωματα . Θυμαμαι παλια με ειχε προσφερει μεγαλος ραδιοφωνικος σταθμος να τους αγορασει προς 30 000 δρχ τον εναν αλλα δεν μπηκα στο πειρασμο ευτυχως και ετσι τους εχω ακομα στην κατοχη μου Δεν εχουν κυκλοφορησει ποτε στο εμποριο και ειναι ολοκληρη ιστορια πως βρεθηκαν στα χερια μου απο Γερμανια .

Δημοσ.

Ενδεικτικά αναφέρω κάποια από τα βινύλιά μου που θεωρώ σπάνια:

Metal:

Cynic - Focus

DODHEIMSGARD - 666 International

Sarcofago - The Laws Of Scourge

Bolt Thrower - In Battle There Is No Law

Atheist - Elements / Piece Of Time / Unquestionable Presence

Conception - Parallel Minds (gatefold με μια μάσκα να ξεδιπλώνεται όταν ανοίγει εξώφυλλο)

Death - Όλα

In The Woods - Omnio (το συγκεκριμένο είναι διπλό βινύλιο, αλλά μόνο οι 3 πλευρές είναι ηχογραφημένες, η 4η έχει ένα χαρακτικό που παριστάνει ένα δέντρο....)

Savatage - Sirens (η έκδοση με το καράβι σε picture LP)

Savatage - Edge Of Thorns

Rock:

Camel - Mirage (από τον δίσκο αυτό, πήρε η γνωστή εταιρία το εξώφυλλο για τα πακέτα της, θέλετε να σας πω τι πήρε το συγκρότημα ; ;o) )

Cream - Disraeli Years

The Who - Quadrophenia

Paice/Ashton/Lord - Malice In Wonderland

Industrial:

Cassandra Complex - Nice Work

Cassandra Complex - Cyberpunx

Controlled Bleeding - The Fodder Song (promotional white label copy)

Skinny Puppy - VIVI Sect VI

Test Department - Test In Action

Jazz:

Charles Mingus - Live In Europe I & II

Kenny Clare & Ronnie Stephenson - Drum Spectacular

7" inch:

Necromantia - From The Past We Summon Thee

Rotting Christ - Dawn Of The Iconoclast

In The Woods - Epitaph/Karmakosmik

Moonspell - Goat On Fire

Praying Mantis - Cheated

Δημοσ.

wizzy, το Elements πόσο και από που το είχες πάρει? Για καιρό ήταν το μόνο πράγμα που μου έλειπε για να κλείσω την τριλογία σε όλα τα format.

btw δεν λέμε για την 1000άρα επανέκδοση ε?

Δημοσ.

άμα σου πω, δεν θα πιστέψεις...... Το πήρα 3500δρχ από το μικρό METRPOPOLIS στην Πανεπιστημίου την εποχή που είχε ακόμα δίσκους !!! Σφραγισμένο ήταν και έτσι έμεινε... ;o) Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για επανέκδοση.

Δημοσ.

Τα πιο αγαπημένα μου περίεργα...

- Bruce Dickinson "Alive in Studio A"

2 LP set : Alive in Studio A - Alive at the Marquee Club

1995 # κομμάτι 0049 από 2000

- Lynyrd Skynyrd "Gold & Platinum"

Η κλασσική συλλογή με το ένθετο των στίχων

1979 # απευθείας από MCA (made in USΑ)

Οι δίσκοι ζυγίζουν μισό κιλό έκαστος!

...κι άλλα λιγότερο περίεργα.

Πάντως το καλύτερο το έχασα μέσα από τα χέρια μου...

Ο τίτλος που έχω για avatar...

Τον ανακάλυψα σε εισαγόμενο σε μία τρύπα της Θεσσαλονίκης το 1995...

Το εξώφυλλο λίγο ταλαιπωρημένο αλλά μέσα οι δίσκοι ήταν πεντακάθαροι - λες και δεν είχαν παιχτεί ποτέ...

Είμαι φαντάρος και άψιλος...

Μετά από 1 βδομάδα που ξαναπέρασα από κει είχε κάνει φτερά - ο μαγαζάτωρ μου είπε ότι μου τον είχε ψιλο-καβατζώσει επειδή με είχε πάρει είδηση πως μου τρέχανε τα σάλια αλλά εμφανίστηκε ένας τύπος που μόνο στριπτιζ δεν έκανε μόλις τον είδε οπότε δεν αντιστάθηκε...

Οποιος και νάσαι, αδερφέ, ελπίζω να σου έδωσε τόση χαρά όση έδωσε σε μένα η έκδοση που έχω (πολύ καλή ελληνική εγγραφή από το μικρό Metropolis)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...