Προς το περιεχόμενο

Ελεγκτης διαυλου SM

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως λεγεται στα Αγγλικα ρε παιδια???Μου τον εμφανιζει με conflig στη διαχειριση συσκευων και θελω να κατεβασω drivers (εχω χασει το cd ) για την m/b αλλα στο site της gigabyte ειναι ανα κατηγιρια.Σε ποια να ψαξω???Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

auto pou sou bgazei me conflict tha diothothei automata ama perasei tous drivers gia to chipset pou exeis.sinithos to sm iparxei se intel chipsets opote katevazeis apo to site tis etaireias tou motherboard.very easy.

Δημοσ.

Οι drivers (inf βασικά) για το SM Bus της Intel είναι στο πακέτο Chipset Software Installation Utility v6.0.1.1002 μπορείς να το κατεβάσεις από το Site της.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι ήδη έχεις κατεβάσει τους INF drivers της Intel όπως είπε και ο venejo.

Στη συνέχεια τρέχεις το αρχείο που κάνει εγκατάσταση τους INF drivers (πρέπει από ότι θυμάμαι να είναι στα Ελληνικά η εγκατάσταση) και αφού τελειώσει η εγκατάσταση σου λέει ότι θέλει επανεκκίνηση. ΔΕΝ κάνεις επανεκκίνηση, αλλά πας στο Ιδιότητες Συστήματος - Υλικό - Διαχείριση Συσκευών και σβήνεις αυτά τα οποία κάνουν conflit.

Αφού κάνεις επανεκκίνηση συνήθως διορθώνονται όλα.

Αν δεν διορθωθεί τότε PM me για να κάνουμε κάτι άλλο που έχω σκεφτεί...

ΑΑΑΑ μην ξεχάσω, εννοείτε ότι έχεις περάσει SP1 για τα Windows XP έτσι ?

http://www.giga-byte.com/Download/Download.asp?DownloadPath=/MotherBoard/FileList/Driver/driver_chipset_intel_inf.exe

Τωρα το βρήκα... Κατέβασέ το και κάνε εγκατάσταση όπως είπα πιό πάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...