Edel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Τα σχόλια στο τέλος "see you next year" Παραπληροφόρηση. Μάλλον μιλάς για το 343. Το 344 που βγήκε τώρα έχει ως ημερομηνία του επόμενου τσάπτερ 22/7. Στα του τσάπτερ, φλύαρο ήταν. Κάπου έχει χαθεί η όρεξη, η επικούρα, το νταρκ γκορ στοιχείο, κάπου μάλλον έχει βαρεθεί και ο ίδιος, το έχει τραβήξει τρεις δεκαετίες σχεδόν, δε ξέρω αν τελειώσει ποτέ. Και είναι κρίμα, ίσως το καλύτερο manga που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα να ταλαιπωρείται και να ταλαιπωρεί και εμάς κατ αυτό το τρόπο. Το sakamoto desu ga το έχει δει κανείς? Καμιά άποψη?
Tenshi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Παραπληροφόρηση. Μάλλον μιλάς για το 343. Το 344 που βγήκε τώρα έχει ως ημερομηνία του επόμενου τσάπτερ 22/7. Στα του τσάπτερ, φλύαρο ήταν. Κάπου έχει χαθεί η όρεξη, η επικούρα, το νταρκ γκορ στοιχείο, κάπου μάλλον έχει βαρεθεί και ο ίδιος, το έχει τραβήξει τρεις δεκαετίες σχεδόν, δε ξέρω αν τελειώσει ποτέ. Και είναι κρίμα, ίσως το καλύτερο manga που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα να ταλαιπωρείται και να ταλαιπωρεί και εμάς κατ αυτό το τρόπο. Αναφέρομαι στα σχόλια (tsukkomi) που παίζουν σε συγκεκριμένο site. Κατα τ'αλλα έχεις δίκιο.Και το βλέπω αφού έκανα μαραθώνιο 344 chapters σε 2 μέρες. Με το που κάνει την επανεμφάνισή του ο "Faggith" στα εγκόσμια,κάπου χάνεται η ιστορία με το νεο Band of the Hawk. Πολλά lose ends και το σημαντικότερο,ο Guts δέν δείχνει να εξελίσσεται.Υποτίθεται οτι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα βάλει με God hand και Griffith.Στην παρούσα φάση,ίσα που βγαίνει ζωντανός σε μάχη apostles.Ακόμα και με την πανοπλία, αμφιβάλλω αν μπορεί να σταθεί μόνος του απέναντι σε Zod.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Εγω παντως για το Berserk πηρα την αποφαση και ειδα το anime τωρα το Σ/Κ και μπορω να πω οτι σε καποια σημεια μου αρεσε σε αλλα παλι οχι. Μεγαλυτερη απογοητευση πρεπει να ηταν το τελευταιο επεισοδιο και ο τροπος που τελειωνει αποτομα(ενω στην τριτη ταινια με skull knight κλεινει πιο ωραια και σωστα). Τωρα για το manga λεω να το ξεκινησω αφου δω και την δευτερη season που ξεκιναει τωρα.
Edel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αναφέρομαι στα σχόλια (tsukkomi) που παίζουν σε συγκεκριμένο site. Κατα τ'αλλα έχεις δίκιο.Και το βλέπω αφού έκανα μαραθώνιο 344 chapters σε 2 μέρες. Με το που κάνει την επανεμφάνισή του ο "Faggith" στα εγκόσμια,κάπου χάνεται η ιστορία με το νεο Band of the Hawk. Πολλά lose ends και το σημαντικότερο,ο Guts δέν δείχνει να εξελίσσεται.Υποτίθεται οτι κάποια στιγμή θα πρέπει να τα βάλει με God hand και Griffith.Στην παρούσα φάση,ίσα που βγαίνει ζωντανός σε μάχη apostles.Ακόμα και με την πανοπλία, αμφιβάλλω αν μπορεί να σταθεί μόνος του απέναντι σε Zod. Λοιπόν, όπως έχει τώρα το manga, στη κατάσταση που έχει, ο Guts είναι ο villain του manga αν πάει να τα βάλει με τον griffith. Εμείς οι αναγνώστες γνωρίζουμε.... Το σύμπαν όμως του Berserk δε ξέρει τίποτα. Για όλη την ανθρωπότητα ο White hawk είναι ο σωτήρας, ο λυτρωτής, αυτός που τους έβαλε σε ένα βασίλειο όπου υπάρχει ασφάλεια, ειρήνη και τάξη.Για σκέψου κάποιος να θέλει να σκοτώσει το προφήτη τους. Ο Γκατς είναι παρείσακτος σε όλο αυτό... Ο Miura έχει κάνει φοβερή κωλοτούμπα προς το Griffith. Ακόμα πιο βαρύ το φορτίο που κουβαλάει ο Γκατς. Να ξέρει μόνο αυτός τι εστί griffith και κανείς αλλος. @fulgore άσε τις σειρές τις ταινίες κλπ, πιάστο όπως είσαι το manga. Se 3-6 μέρες θα είσαι up to date.
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Οχι το εχω κοψει αυτο γιατι μετα δεν θα εχω ορεξη να δω το anime. Ετσι την πατησα και στο prison School εκατσα στα μισα και διαβαζα παρακατω το manga και μετα με το anime βαριομουν που το εβλεπα. Το Sakamoto το βλεπει σιγουρα ο Wozzap μιας και το ειχε γραψει πιο πισω. Εγω 2 επεισοδια που ειδα το στυλακι αυτο δεν μου αρεσε προσωπικα.
W0zzAp Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το sakamoto desu ga το έχει δει κανείς? Καμιά άποψη? Δοκιμασε το,αν σου αρεσει το συκγεκριμενο χιουμορ συνεχισε το,αν οχι καντο drop.Το anime ειναι κυριως κωμικο,αλλα εχει καποιες φορες πιο κοινωνικες-δραματικες σκηνες,αφου ο κεντικος χαρακτηρας βοηθαει με τον τροπο του τους γυρω του.
Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Μπορω απο καπου να βρω το Code Geass Akito The Exiled part 4&5 στα Ελληνικα; Μονο τα τρια πρωτα εχω βρει.
f1vettel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Bleach Ο πρωταγωνιστης εχασε τις δυναμεις του.Αν δεν ερθει ο Aizen βλεπω να κερδιζει ο yhwach 1
Tenshi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Bleach Ο πρωταγωνιστης εχασε τις δυναμεις του. Αν δεν ερθει ο Aizen βλεπω να κερδιζει ο yhwach Τι;Πάλι;
Grim Ripper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Τουλάχιστον στο Bleach στην αρχή λέει ότι φτάνει στο τέλος, αμήν και πότε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Wait wait... Bleach Ο Yhwach απλά σκότωσε τους 2 καλύτερους (και εναπομείναντες ) Sternritter οι οποίοι θα σκότωναν κύριους χαρακτήρες επειδή είναι τόσο δυνατός πια που δεν τους χρειάζεται όπως λέει γιατί έπρεπε να βγάλει asspull και να τους σώσει για άλλη μια φορά ο Kubo από το ίδιο του το σενάριο; WHY AM I STILL READING THIS?! Edit: Το βλέπω, στο τέλος ο Yhwach θα πει "Τελικά, δεν γουστάρω να είμαι ο πιο ΟΡ χαρακτήρας του Bleach. I kill myself. GOOD GUYS WIN!
W0zzAp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αντε να τελιωνει το Bleach, ο Yhawach ειναι ο πιο αδιαφορος OP εχθρος που εχω δει σε anime-manga............. Στο One Piece μπαινουν στο νησι και ξαφνικα..................break next week. Επισης το Hunter x Hunter παλι μπηκε σε hiatus mode και δεν ξερουμε ποτε θα επανελθει. Και αλλο ενα νεο θα βγει καινουργια σεζον το 2017(ελπιζω αρχες να ειναι) του Blue Exorcist.Λεει πως θα ειναι sequel,περιμενα καποιο reboot επειδη το τελος της 1η σεζον ηταν πολυ διαφορετικο απτο manga,αλλα οκ δεν εχω θεμα.Τουλαχιστον να κανουν μπολικα επεισοδια αφου το manga ειναι πολυ μπροστα,αρα εχουν μπολικο υλικο. http://myanimelist.net/news/46697440
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αντε να τελιωνει το Bleach, ο Yhawach ειναι ο πιο αδιαφορος OP εχθρος που εχω δει σε anime-manga............. Στο One Piece μπαινουν στο νησι και ξαφνικα..................break next week. Επισης το Hunter x Hunter παλι μπηκε σε hiatus mode και δεν ξερουμε ποτε θα επανελθει. Και αλλο ενα νεο θα βγει καινουργια σεζον το 2017(ελπιζω αρχες να ειναι) του Blue Exorcist.Λεει πως θα ειναι sequel,περιμενα καποιο reboot επειδη το τελος της 1η σεζον ηταν πολυ διαφορετικο απτο manga,αλλα οκ δεν εχω θεμα.Τουλαχιστον να κανουν μπολικα επεισοδια αφου το manga ειναι πολυ μπροστα,αρα εχουν μπολικο υλικο. http://myanimelist.net/news/46697440 Στειλε τους email,ειμαι σιγουρος οτι θα σε ακουσουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Στο One Piece μπαινουν στο νησι και ξαφνικα..................break next week. #!@_%(@#$!_^*!_#$)(!#_$()!@_#$()!@_#%*
W0zzAp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Τελιωσαν Kabaneri και Assassination Classroom. Το Kabaneri πολυ βιαστικο και αναμενομενα αυτα που εγιναν,συνολικα η σειρα καλη,αλλα το μονο κομματι που το εσωσε ηταν η δραση και το animation και σιγουρα φταινε τα μονο 12 επεισοδια που δεν καταφερε να αναπτυξει χαρακτηρες και καποια πλοκη. Στο τελευταιο Assassination Classroom εδειξε τι εγινε με τους μαθητες αφου περασαν 7 χρονια.Η 2η σεζον πολυ καλη και ηταν σαφως ανωτερη απτην 1η η οποια μου φανηκε ψιλοαδιαφορη.Το καλο με αυτο το anime ειναι που τελιωσε εκει που επρεπε χωρις να τραβαει αλλο το στορυ,κατι που το βλεπουμε σπανια σε σειρες οι οποιες πουλανε αρκετα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2016 από W0zzAp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα