MTG Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Εδω και 2 μερες παω να σπασω το κεφαλι μου! Συμβαινει το εξης εκνευριστικο σε καθε εφαρμογη στα WinXP απο Word, Notepad μεχρι τον Mozilla. Δεν μπορω να βαλω τονους στα ελληνικα! Οταν παταω το πληκτρο για τον τονο μου βγαζει αυτοματα δυο τονους (΄΄). Το ιδιο και με τα διαλυτικα (¨¨). Εχω τσεκαρει τα παντα, οι ρυθμισεις στα regional settings ειναι ελληνικα, αλλα απο τονους τιποτα!!! Παω να τρελλαθω... Καμια ιδεα κανεις;;; :?: :?: :?:
StavrosD Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Στο Control panel--> Regional and Language options σιγουρέψου ότι: - Στην καρτέλα Regional options λέει στο πρώτο textbox Greek και στο κάτω Greece - Στην καρτέλα Languages πάτα Details και σιγουρέψου ότι κάτω από το Greek-Keyboard λέει Greek. Αν όχι, Κάνε click στο Greek, πάτα Remove, μετά Add και επέλεξε στο πάνω textbox Greek και στο κάτω Greek (220) (τουλάχιστον αυτό λέει στον δικό μου υπολογιστή. Αν θές δοκιμάζεις και το Greek - Latin ή και τα άλλα). Μετά πάτα ΟΚ. - Αν θές να έχεις σωστά Ελληνικά και σε Dos, στην καρτέλα Advanced διάλεξε Greek και τσέκαρε το κουτάκι ("apply all ...") Πάτα ΟΚ. Αν τυχόν δεν πάρει αμέσως τις αλλαγές κάνε restart.
MTG Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Ευχαριστω, αλλα δεν εχω προβλημα με τα ελληνικα. Οι ρυθμισεις αυτες ειναι για να παιζουν σωστα τα ελληνικα στα XP. Εγω εχω ξαφνικο προβλημα με τους τονους, οπου οταν παταω το [:;] πληκτρο μου εμφανιζονται 2 τονοι: ΄΄
wert Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Αυτό είναι αποτέλεσμα ιού και μάλιστα είναι και αρκετά παλιός και απορώ πως τα κατάφερε και υπάρχει ακόμα. Το πρόβλημα αυτό με τους τόνους και τον ιό έχει αναφερθεί αρκετά συχνά εδώ. Κάνε μια ενημέρωση στο antivirus σου και ρίξε ένα scan. Aν και αφού είναι παλιός δεν χρειάζετε νομίζω ούτε ενημέρωση.
alexgr_1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 eixa to idio provlima. telika itan ena keylogger poy eixe mpei mazi me kapoio programma. vres to keyloggerkiller trexto kai tha sou vrei pio arxeio sou kanei th zhmia
freespirit Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 και μενα ketlogger μου μυριζει.Συνηθως τα keylogger εχουν "προβλημα" με γλωσσες οπως η ελληνικη γιατι εχει τονους οποτε πρεπει να ψαξεις για καποιο προγραμμα που να τα εντοπιζει. Δεν εχω υποψην μου καποιο αλλα με μια μικρη ερευνα θα βρεις πολλα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 @ MTG: Πιθανόν το σύστημά σου να έχει μολυνθεί από τον παρακάτω ιό/keylogger: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected] Ρίξε μια ματιά.
MTG Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Τελικά δεν ήταν ιός, γιατί είχα σκανάρει το pc 1000+2 φορές με κάθε τρόπο... Το KeyloggerKiller όμως έκανε άψογη δουλειά! Κάποιος αληταράς είχε ενσωματώσει το Perfect Keylogger μέσα σε ένα πρόγραμμα που κατέβασα :evil: Τέλος καλό όλα καλά... Ουφ!
sfakos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 ΄΄Εχω το ΄΄ιδιο προβλημα αλλα ο keylogger killer stin arxi to diorthose alla ksana emfanistike ...kammia idea?????
dieseloua Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 παιδι΄΄α εχω και εγ΄΄ω το ιδιο πρ΄΄οβλημα αλλα δεν ειμαι πολυ σχετικη απο υπολογιστες και δεν κατ΄΄αλαβα τι πρεπει να κανω. μπορει κ΄΄αποιος σας παρακαλω να μου εξηγ΄΄ησει τι ακριβως πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα; πρεπει να παραδωσω ενα κειμενο σε λιγες μερες και δεν μπορ΄΄ω να το γρ΄΄αψω ετσι ευχαριστω πολυ!!!
dieseloua Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 παιδι΄΄α εχω και εγ΄΄ω το ιδιο πρ΄΄οβλημα αλλα δεν ειμαι πολυ σχετικη απο υπολογιστες και δεν κατ΄΄αλαβα τι πρεπει να κανω. μπορει κ΄΄αποιος σας παρακαλω να μου εξηγ΄΄ησει τι ακριβως πρεπει να κανω για να διορθωθει το προβλημα; πρεπει να παραδωσω ενα κειμενο σε λιγες μερες και δεν μπορ΄΄ω να το γρ΄΄αψω ετσι ευχαριστω πολυ!!!
loukas77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Φίλος μου έχει ακριβώς αυτό το ίδιο πρόβλημα... Έψαξε με το KeyloggerKiller αλλά δεν βρήκε τίποτα... Καμία ιδέα?
loukas77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Φίλος μου έχει ακριβώς αυτό το ίδιο πρόβλημα... Έψαξε με το KeyloggerKiller αλλά δεν βρήκε τίποτα... Καμία ιδέα?
Berolinezos Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Είχα και εγώ κάποια στιγμή το ίδιο πρόβλημα στον υπολογιστή μου, μου το έλυσε ένας τεχνικός κατέβασε απο το Ίντερνετ το Keylogger killer και έκανε Scan.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.