Προς το περιεχόμενο

Τί μου θυμίζει...; Τί μου θυμίζει...;

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια ψανχω ενα τραγουδι το οποιο το ακουσα εχτες στο ραδιο ειναι πολυ γνωστο οι στιχοι πανε in a summer days και στο τελος τελειωνει de amor,.... το τραγουδαει γυναικα ειναι σιγουρο και ειναι καπως σαν μπαλαντα περιπου μηπως ξερει κανεις πως λεγεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

παιδια ψανχω ενα τραγουδι το οποιο το ακουσα εχτες στο ραδιο ειναι πολυ γνωστο οι στιχοι πανε in a summer days και στο τελος τελειωνει de amor,.... το τραγουδαει γυναικα ειναι σιγουρο και ειναι καπως σαν μπαλαντα περιπου μηπως ξερει κανεις πως λεγεται;

Αυτό;

• 2 μήνες μετά...

επισης αυτο το τραγουδι μου θυμιζει καποιο αλλα δεν μπορω να θυμηθω..καμμια βοηθεια;;

http://www.youtube.com/watch?v=mx9LxyZ96rI

φίλε μου όντως και μένα μου θυμίζει κάτι τραγούδια από μελώ σκηνές παλιού ελληνικού κινηματογράφου

αυτό ίσως σε βοηθήσει:

"Nirvana was created as the performing arm of the London-based songwriting partnership of Irish musician Patrick Campbell-Lyons and Greek composer Alex Spyropoulos. On their recordings Campbell-Lyons and Spyropoulos supplied all the vocals."

• 9 μήνες μετά...

Δείτε τώρα τι γίνεται...

Ακουγα αυτό το κομμάτι

Ψάχνω και βρίσκω ότι είναι το instrumental αυτού

Ελα όμως που είναι αντεγραμμένο από το riff του Another time Another place των Moxy. Ενός hard - metal group το 1977...

Moxy - Another time Another place (1977)

Μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι αυτο το τραγουδι?

Το ψαχνει μια φιλη και αυτο απο πανω, ειναι ενα κομματι του τραγουδιου απο καποια ταινια στην οποια ακουστηκε(..μαλλον)

Λέτε να το ψάχνει ακόμα;...

Πάντως, αυτό είναι:

Chris & Carla - The Silent Crossing (1995)

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

παιδια ακουσα σε ενα club ενα τραγουδι και πραγματικα δεν μπωρο να το βρω, τωρα πως να σας πω ξεκιναει καπως, σαν ισπανικο ειναι να το πω ετσι, θα το περιγραψω καπως πως παει, es tous ta mores es tous ta moooress i like to the dance καπως ετσι δεν ξερω αν ειναι παλιο ή καινουριο μηπως το ξερει καποιος ποιο ειναι;

• 1 μήνα μετά...

Ο παρακάτω στίχος είναι από ένα τραγούδι που άκουσε μια γνωστή μου στο ράδιο και μετά από υπερβολικά πολύ ψάξιμο (μέχρι και στον σταθμό πήρε τηλέφωνο), δεν βρήκε τίποτα. 

Υποψιάζεται ότι είναι demo. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε συμφορουμίτες?

"Παίξε τα δύσκολα μαζί μου και μην ρωτάς για την ζωή μου"

το πιο κραυγαλεο ξεπατικωμα ever, μιλαμε για  την αντιγραφη νοτα νοτα κατα τη γνωμη μου, εγινε ψιλοθεμα φετος το μαιο αλλα υπαρχουν και μερικοι που λενε οτι δεν ειναι.Εγω παντως εχασα πασα ιδεα για τος GNR

Australian Crawl - "Unpublished Critics" 1981

Guns N Roses-Sweet Child O Mine 1987

• Like 3

στο 1,10 κατι μου θυμιζει -->

αυτο που κανει με την φωνη του μαλλον. Καμια ιδέα;

δεν είναι αυτό σίγουρα, αλλά τραγούδα το ρεφραιν απ'το sex is on fire απ'το 1,10 και μετά... ψιλοκολλάει με πολύ μεγάλη προσπάθεια :-D

δεν είναι αυτό σίγουρα, αλλά τραγούδα το ρεφραιν απ'το sex is on fire απ'το 1,10 και μετά... ψιλοκολλάει με πολύ μεγάλη προσπάθεια :-D

αχαχαχαχα το προσπάθησα αλλα δεν μου το θύμισε... ειναι καποιο αλλο που του μοιαζει στη μελωδία, αλλα δεν μου έρχεται!

αχαχαχαχα το προσπάθησα αλλα δεν μου το θύμισε... ειναι καποιο αλλο που του μοιαζει στη μελωδία, αλλα δεν μου έρχεται!

απ'το μεσημέρι σπάω το κεφάλι μου χωρίς μλκς!  εμένα αυτό μου θυμίζει ότι και να λες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...