tmaestros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά! Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο εδώ κ μια βδομάδα αγορασμένο από κωτσοβολος Θεσσαλονίκης!απο που να αρχίσω....κάμερα... lags.. επανεκκίνηση....!η μπροστά κάμερα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο την πίσω!η πισω κάμερα βγάζει λίγο θολά κ έχει κακή εστίαση!ο μπροστά φακός σαρώνει..μέρα με την νυχτα...! Γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένος απο το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει κάποιος χρήστης ανάλογη εμπειρία της συγκεκριμένης συσκευής ?καμία ιδέα?να προσθέσω ότι έχει γίνει hard reset κ δεν μου έχει πέσει κάτω..Ευχαριστώ!
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κρίμα τα λεφτά που έδωσες και την ταλαιπωρία που θα φας και την ξενέρα.
panatha1369 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 dead on arrival..το πας και σου δινουν καινουργιο κουτι..επρεπε να το ειχες παει απο τη πρωτη μερα αφου εκανε restart.
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Doa....?Εδω https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon
tmaestros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στις πόσες μέρες δικαιούμαι αντικατάσταση?
saruman123 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Στις πόσες μέρες δικαιούμαι αντικατάσταση?Διάβασε τη λέει ο Κωτσόβολος
tmaestros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Κατάλαβα...έμπλεξα δλδ....! Ελπίζω να μου το κάνουν αντικατάσταση και να μην με στείλουν στο service της sony Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα