stratoskris Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Κατάφερε κάποιος να πάρει το Fire TV (ειτε σε stick η 4k); Εμένα μου βγάζει ότι δεν στέλνει Ελλάδα. εγω το stick στις 16/12 με δωρεάν μεταφορικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το δικό μου έφτασε Σόφια 22-12-2017 16:06 Sofia (BG) In transit. 20-12-2017 23:09 Hörsching (AT) In transit. 19-12-2017 16:05 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psapikas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το δικό μου έφτασε Σόφια 22-12-2017 16:06 Sofia (BG) In transit. 20-12-2017 23:09 Hörsching (AT) In transit. 19-12-2017 16:05 DPD data centre Order information has been transmitted to DPD. Εγώ τελικά παρέλαβα σήμερα πριν λίγο Ο ΙΔΙΟΣ από ACS στην Αθήνα (γιατί θα μου το έφερναν Τετάρτη 27/12) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 δηλαδή θέλει 3-4 μέρες να φτάσει από Σόφια άρα έχω πιθανότητες να το πάρω φέτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 γνωριζει καποιος αν τελικα το fire tv παιζει με ''ελληνικο'' netflix ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το πρόβλημα ήταν όταν δεν υπήρχε "ελληνικό'' netflix τώρα που υπάρχει γιατί να μην παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το πρόβλημα ήταν όταν δεν υπήρχε "ελληνικό'' netflix τώρα που υπάρχει γιατί να μην παίζει Στην δική μου Samsung Smart του 2013 το Netflix app δεν παίζει ελληνικούς υπότιτλους και δεν αναβαθμίζεται! Το θέμα είναι αν στο fire γίνονται αναβαθμίσεις. Αν παίρνει αναβαθμίσεις το app δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Το dot δεν έχω καταλάβει, έχει δικό του ηχείο? Μπορώ να το συνδέσω με τον ενισχυτή μου και να μεταφέρει τις εντολές για αναπαραγωγή μουσικής εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 στο dot Μπορεις να συνδεσεις ηχειο bluetooth, soundbar κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αρα αν βάλω ένα BT dongle στον ενισχυτή θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το dot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 το πρόβλημα ήταν όταν δεν υπήρχε "ελληνικό'' netflix τώρα που υπάρχει γιατί να μην παίζει ευχαριστω για το χρονο σου.το εχεις παρει?αν οχι,εχει αναφερθει αλλου οτι ειναι geo blocked.οποτε μονο καποιος που το εχει θα μας πει με σιγουρια αν ισχυει ο περιορισμος η οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstone Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Παίζει κανονικά στην Ελλάδα .. Το έχω εγώ φίλε μου.. Βέβαια όχι από Γερμανία αλλά δε νομίζω ότι έχει διαφορά. Edit: αναφέρομαι στο dot.. Ίσως ρώτησες για το stick όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω για το χρονο σου.το εχεις παρει?αν οχι,εχει αναφερθει αλλου οτι ειναι geo blocked.οποτε μονο καποιος που το εχει θα μας πει με σιγουρια αν ισχυει ο περιορισμος η οχι. σε λίγες μέρες θα το έχω και θα σου πω, άλλα όπως θα διάβασες από τις προηγούμενες σελίδες όσοι το έχουν είπαν ότι παίζει κανονικά, το geo blocked νομίζω ίσχυε πριν έρθει επίσημα στη Ελλάδα (άλλα μην σε πάρω και στο λαιμό μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Το Fire Stick το έχουν στείλει σε κανέναν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Σε ερωτηση στπ netflix μου απαντησαν οτι παιζει κανονικα το stick στην Ελλαδα. Ειδομεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 και εγώ αυτό πιστεύω βεβαια βρηκα και αυτο https://help.netflix.com/el/node/23934 Το Netflix είναι διαθέσιμο στο Amazon Fire TV και το Fire TV Stick στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ιαπωνία και την Ινδία άλλα μάλλον δεν τον έχουν αλλάξει μιας και πρόσφατα ήρθε στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις