thomason993 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δωρεάν το Grim Fandango Remastered για pc από το GOG. Link: https://www.gog.comΜέχρι τις 14/12 στις 16:00 edit:Αρχικά νόμιζα οτι είναι λάθος η προσφορά αλλά τελικά είναι όντως δωρεάν. Το site τους για κάποιο λόγο έχει θέμα και αργεί να σου το εμφανίσει στο library. Για να το πάρετε μπείτε στην αρχική σελίδα του GOG και στο banner με την προσφορά να πατήσετε GET FOR FREE. Από την σελίδα του παιχνιδιού στο GOG απευθείας, σε μένα τουλάχιστον, δεν το δίνει. Έχω διορθώσει και το αρχικό link. 29
Danterious Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 To πήρα λίγο νωρίτερα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω κάτι.Απλά αργεί να προστεθεί στο library. Τουλάχιστον αυτό είδα εγώ. 2
infin1tyGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ισχύει κανονικά η δωρεάν προσφορά. Μέσα σε λίγη ώρα θα προστεθεί στη συλλογή σου. 2
VonLoutsos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Και εμένα μια χαρά το πρόσθεσε στην Βιβλιοθήκη χωρίς να αγοράσω κάτι και ήρθε και email επιβεβαίωσης. 1
angelponiros Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μπήκε και αυτό στην άυλη συλλογή μας. Ευχαριστούμε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα