zackeron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα στο forum, εκανα βλακεια και πειραξα τη regisrty σε αυτο το path (Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows) και πλεον το pc υπολειτουργει ,λογικο αλλωστε, ειναι ευκολο καποιο παιδι να κανει printscrn τη δικη του για να ξανα βαλω τα σωστα Keys?το λειτουργικο μου ειναι win 10pro version 1709 OS Build 16299.64 .Ευχαριστω εκ των προτερων
soteras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Εχω την εντυπωπση οτι ο καθε υπολογιστης εχει τη δικαι του registry διαφορετικη απο τον αλλον πανω κατω.Γιατι δεν τον κανεις επαναφορα μια μερα πισω
zackeron Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ για την απαντηση αλλα δεν μπορω γτ εχω απενεργοποιήσει το recovery
techbit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 κανε εκκινηση απο cd των windows και επελεξε επιδιόρθωση συστηματος.
zackeron Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 δεν με αφηνει βγαζει error ....μονο format αλλα δεν το θελω με τπτ..
zackeron Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Κανα path ?? εστω και ας μην 100% σωστο απλα να κανω repair γιατι τωρα δεν μπορω να κανω τπτ , εχει χαλασει τελειως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα