Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

ότι λέει και ο τίτλος.

Ακούω απόψεις από τους πιο ψαγμένους.

Μου φαίνεται αρκετά καλή προσφορά. Τι λέτε;

Δημοσ.

Την κοιταζα και εγω πριν απο λιγο.ips πανελ που δεν ειναι και οτι καλητερο.Σε αυτα τα λεφτα σου προτυνω να δεις την samsung UE55MU6102,av πανελ και λιγοτερα λεφτα.

Δημοσ.

Κατ αρχάς δεν έχεις βάλει link "προσφοράς".

Αυτό είναι το link

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55uj750v-1197303.html?gclid=EAIaIQobChMIh7GUxbro1wIV1oKyCh1mQgLBEAAYASAAEgK-sPD_BwE

Αφετέρου το panel της πέρα από ips είναι RGBW που δεν είναι true 4K. 

Δεν αξίζει πιστεύω, ούτε είναι προσφορά καθώς υπάρχει στο skroutz μια ξεχασμένη τιμή στα 1200 που φυσικά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 

Δημοσ.

Την κοιταζα και εγω πριν απο λιγο.ips πανελ που δεν ειναι και οτι καλητερο.Σε αυτα τα λεφτα σου προτυνω να δεις την samsung UE55MU6102,av πανελ και λιγοτερα λεφτα.

Δεν ξέρω, όμως, αν κανείς πρέπει να σταθεί μόνο σ' αυτή τη διαφορά.

Νομίζω πως ως τηλεόραση είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη όσον αφορά τις λειτουργίες (π.χ. 2200pqi vs. 1300pqi) και τα χαρακτηριστικά (π.χ. η Samsung δεν έχει bluetooth που είναι πολύ σημαντική έλλειψη για εμένα) γενικότερα και αν ψάξεις και λίγο τα reviews είναι εξαιρετικά.

Και από design όμως φαίνεται πολύ πιο ωραία απ' ότι η Samsung... Δεν ξέρω, προβληματίζομαι....

• Moderators
Δημοσ.

To θεμα σου θελει φτιαξιμο.

Τυπικα παντως αν δεις τιμες (μονο μια υπαρχει) Ελλαδας, μοιαζει προσφορα. Αν σκεφτεις οτι ειναι 55αρα 4Κ LED, δεν μοιαζει προσφορα.

Εξω παντως εκει ειναι η χαμηλοτερη τιμη, ουτε κρυο ουτε ζεστη ως τιμη λοιπον:

ZALIJFlMRxmD1Bsidz2dgg.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...