Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Synology Station DS115j 2TB 1Bay Ethernet

1 bay

Sata III

Usb 2

Περιλαμβάνει hdd 2ΤΒ

Το Public τον εμφανίζει ως "τελευταία κομμάτια" και τον έχει πιο φθηνά απο τον σκέτο NAS, οπότε μπορεί να 'ναι εκθεσιακό / κλασικό λάθος public.

idealo.de από 142,54€

Skroutz απο 87,80€ χωρίς hdd

Synology Product Page

trustedreviews.com

Επεξ/σία από yilarakos
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λαθος ή οχι, δεν σε αφηνει να κανεις αγορα online,και δεν δουλευει το link για την διαθεσιμοτητα ανα καταστημα. Οπερ, false alarm, κριμα.

Παντως η ιστορια με το synology ειναι καμια βδομαδα τωρα, πως και δεν εχουν ασχοληθει με το site τους στο public ακομα;

Δημοσ.

Το έγραψα και τις προηγούμενες μέρες, είναι λάθος...

εγώ παντως παρέλαβα κανονικά την προηγουμενη εβδομαδα.

Μαλλον ήμουν από τους πρώτους που είδα το πρόσφατο post (το οποίο δεν ειναι πλεον προσβασιμο) και εκανα την παραγγελία.

Δημοσ.

Δεν ήταν καθόλου λάθος. Το πήρα την προηγούμενη εβδομάδα, μου ήρθε μετά από 3 ημέρες για παραλαβή στο κατάστημα Άργους και δεν ήταν εκθεσιακό. Ήταν σφραγισμένο το DS115j και σε χωριστό κουτί ένας σφραγισμένος seagate 2tb nas δίσκος.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μη μας κάνετε να τρέχουμε για άκυρα έχει λήξει

Δεν δοκίμασα να τον βάλω στο καλάθι, αλλά όταν άνοιξα το θέμα τον είχε κανονικά διαθέσιμο για online παραγγελία.

• Moderators
Δημοσ.

Το έγραψα και τις προηγούμενες μέρες, είναι λάθος...

Το έσβησε ο mod

Επειδη άλλα ειχε γραψει το μελος τοτε και δεν τα γραφει εδω, αντιγραφω το παλιο σχολιο που οδηγησε στην διαγραφη του τοπικ για την προστασια μας:

kob6931

Δημοσίευση 22 Νοέμβριος 2017 - 05:58 μμ

Δεν υπάρχει κανένα κομμάτι. Υπάρχει ένα ακυρωμένο από 'μένα γιατί δεν είχε τον δίσκο. Περιμενω απάντηση από τα κεντρικά, εάν υπάρχει να μου το στείλουν... Παραγγελία από 17/11. 
Δημοσ.

Έχω παραγγείλει αλλά είμαι σε αναμονή πολλές μέρες,το μόνο μου στείλανε ότι θα καθυστερήσει η παραλαβή αλλά κανονικά η τιμή και απόθεμα για το προιον

Δημοσ.

Όπως λέει και ο yilirakos,παρηγγελα και εγω την προηγούμενη της black friday που ηταν για λίγα λεπτα διαθέσιμος, και πηρε κανονικα την παραγγελία.Δεν εχω παραλάβει ακόμα ομως -ουτε μου εχουν πει κατι περι καθυστέρησης ή ακύρωσης.

H παραγγελία φαίνεται κανονικά στο σύστημα.

Δημοσ.

Εγώ το παρήγγειλα στις 16/11 που ήταν σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση "εκτεταμένης αναζήτησης". Στις 24/11 μου ήρθε και αυτό το μαιλ:

Αγαπητέ φίλε των Public,

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας με αριθμό  o589122161 θα παρουσιάσει μικρή καθυστέρηση. Ζητούμε συγγνώμη και δεσμευόμαστε να σας ενημερώσουμε εκ νέου το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξή της.

Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας πατώντας εδώ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer Passion

Δημοσ.

Εσείς που πήρατε είστε τυχεροί και ζηλεύω... Χαχα... Αν κάποιος μετανιώσει εδώ είμαστε!!! Τα nas στην Ευρώπη έχουν απάλευτες τιμές ειδικά τα synology και τα qnap... Άντε να τα χαρείτε με υγεία!!!

Δημοσ.

Το έχασα αλλά πιθανότατα δε μου έκανε και για αυτό που θέλω: έχουμε δει καμία καλή προσφορά για NAS, κατάλληλο για Plex; Θέλω να μεταφέρω ένα Plex server που τώρα έχω σε PC.

Θα μπορούσα να ξεκινήσω και με δύο bays αρκεί να μπορεί να πάρει και δίσκους πολύ μεγάλης χωρητικότητας (ίσως και 12ΤΒ έκαστος). Καλύτερα όμως να έχει 4 bays.  Και θα πρέπει να έχει την απαραίτητη δύναμη να κάνει transcoding χωρίς να επηρεάζει το playback άλλων χρηστών.

Η χρήση θα είναι αποκλειστικά και μόνο για Plex. Πιθανότατα θα τον διαμορφώσω σε κάποιας μορφής RAID για ασφάλεια δεδομένων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...