Manjaro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Σήμερα ήρθε η συγκεκριμένη κάρτα στο σπίτι μου απο amazon στα 120 ευρώ + μεταφορικά!!! ΧD κλαίω απο χαρά χαχαχαχα η φθηνότερη 580 στον κόσμο!! Σε αυτά τα λεφτά ελλάδα δεν παίρνεις ούτε 1050 ti να´ναι καλά οι άνθρωποι.... Pre-order και άγιος ο θεός Δεν έχω κοιμηθεί απο χθες οπότε θα βρικολακιάσω λίγες ώρες ακόμη και θα την πέσω... Αύριο θα την τεστάρω για αρχή σε ubuntu 17.10 αν θέλετε να δείτε κάτι συγκεκριμένο ποστάρετε και αν μπορώ θα το κάνω.Θα κάνω και ένα budgetbuild στο προσεχές μέλλον με ivybridge Xeon 8-12 core και σπασμένο bios για OC για να γουστάρουμε console/threadripper/i9 killer με 2,3 εκατοστάρικα σύνολο για όλο το κουτί 4
Manjaro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Και παρείγγηλες 16/9 φέτος; 120; Αν θυμάσαι την πρότεινα σε παιδιά γιατί ήταν σε καλή τιμή (230 ευρώ) και πεταγόταν εξυπνάκηδες να πούνε πως είναι φούμαρα και placeholder πως θα ανεβεί η τιμή μόλις την στείλουν και ένα σορό βλακείες ... και επειδή μου "την έδωσαν" και είχαν μείνει μόνο 2 είπα ας πάρω την μία (δεν μπορούσες να παραγγείλεις πάνω απο 1 ανα πελάτη) μετά πουλήθηκε και η άλλη και έπεσε η τιμή και επειδή είχε amazon price guarantee έπεσε η τιμή και σε εμένα 120ευρώ συμπεριλαμβανομένων μεταφορικών και ΦΠΑ 24% όλα μεσα!!!! 4
Sheogorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Manjaro αληθεια σε είχα συμπαθήσει απο τα γραφόμενα, αλλά ρε φίλε...τώρα σε μισώ. Κοίτα να την χαρείς. 4
panos0100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Με φέρνεις και μένα μια να γίνει χαμός; άλλα θα σε πληρώσω του χρόνου τέτοια μέρα
Manjaro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Manjaro αληθεια σε είχα συμπαθήσει απο τα γραφόμενα, αλλά ρε φίλε...τώρα σε μισώ. Κοίτα να την χαρείς. Την είχα προτείνει σε τουλάχιστον 2 ξεχωριστά topic σε άτομα που ρωτούσαν τι κάρτα να πάρουν αν πατούσες το link θα είχες και εσύ μια η τιμή πάντως παίζει να ειναι όντως η χαμηλότερη παγκοσμίως για καινούργια RX 580 8gb ρεκόρ κωλοφαρδίας (αλλά και ψαξίματος)
panos0100 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Τουλαχιστον εχει εγγυηση; αμα παθει κατι θα την πας πισω;
Votritis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Eγω δεν κατάλαβα γιατί έπεσε η τιμή απο 230 στα 120?
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Eγω δεν κατάλαβα γιατί έπεσε η τιμή απο 230 στα 120? Ελα ντε... Παρεπιπτόντως είναι η προσφορά Ιουλίου!!! Το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει τι πάει να πει placeholder. Και συνεχίζει να γράφει πλέον και ψέμματα για την τιμή. Άντε καλορίζικη έστω και μετά από 5 μήνες PS σε εκείνες τις προσφορές δεν είχα πει καλά Χριστούγεννα; Ε μάλλον κοντά έπεσα!!!
Manjaro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τουλαχιστον εχει εγγυηση; αμα παθει κατι θα την πας πισω; E φυσικά έχει εγγύηση απο amazon ( ο μεγαλύτερος retailer στον κόσμο κυριολεκτικά) και απο την Sapphire. Ελα ντε... Παρεπιπτόντως είναι η προσφορά Ιουλίου!!! Το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν έχει καταλάβει τι πάει να πει placeholder. Και συνεχίζει να γράφει πλέον και ψέμματα για την τιμή. Άντε καλορίζικη έστω και μετά από 5 μήνες PS σε εκείνες τις προσφορές δεν είχα πει καλά Χριστούγεννα; Ε μάλλον κοντά έπεσα!!! Λίγο ντροπή δεν βλάπτει ρε φίλε πραγματικά τοσο θράσος που το βρίσκεις θα ήθελα να ήξερα (μάλλον πηγάζει απο την άγνοια για το πόσο εκτίθεσαι) 1) Δεν είναι προσφορά είναι pre-order δηλαδή η amazon για διάφορους λόγους (εδώ συγκεκριμένα έχω λόγους να πιστεύω γιατι υπήρχε πρόβλημα στο stock λόγω των miners και θέλανε να βρούνε τρόπο να εξυπηρετήσουν gamers ) κάνει pre-orders Δηλαδή ξέρει ότι θα παραλάβει εμπόρευμα και ρωτάει ποιος θέλει να κάνει ρεσερβέ το εμπόρευμα έτσι με το που έρθει η παλέτα φεύγει την ίδια μέρα αυτό συμφέρει και την amazon (γλιτώνει πολύτιμο χώρο και χρόνο αποθήκευσης, δεν χρειάζεται να βάλει απο την τσέπη της τα λεφτά για να έρθουν με "αντικαταβολή" οι παλέτες μιας και ειναι ήδη πληρωμένη η παραγγελία απο αυτούς που κάνανε pre-order) 2) Pre -order για την συγκεκριμένη κάρτα υπήρχε 2,3 φορές στο παρελθόν και εξυπηρετείται σαν το selfservice δηλαδή οι "πρώτοι "που κάνανε ρεσέρβα παίρνουν την πρώτη παλέτα οι "Δεύτεροι" την δεύτερη κτλ δηλαδή όσο πιο νωρίς κάνεις προ παραγγελία τόσο πιο γρήγορα θα παραλάβεις... Πιο συγκεκριμένα αν διαβάσεις τα σχόλια ο χρόνος αναμονής ειναι περίπου 1,2 μήνες. 3) Τι κοντά έπεσες; εναν μήνα έξω έπεσες α και παρεμπιπτόντως τα λέγαμε αυτά προτού παραγγείλω εγώ όσοι παρήγγειλαν πιο νωρίς απο εμένα πήραν τέλη Οκτωβρίου την κάρτα (το γράφει στα σχόλια) άλλοι την πήρανε Ιούλη ενώ την είχαν παραγγείλει Μάη κτλ όλα αυτά βέβαια τζάμπα στα λέω ήδη στα είχα πει και τότε αλλά που να νιώσεις (εξού και η εικόνα πιο πάνω) 4) Τι πάει να πει placeholder δίδαξε μας εμάς τους άσχετους; (πες μας δηλαδή την τυχάρπαστη θεωρία-γενικολογία για την υποκειμενική ερμηνεία του όρου μιας και τα έκανες μούσκεμα την πρώτη φορά) 5) Ναι λέω ψέματα στην τιμή την δική σου ανάγκη είχα να περιμένω να στείλω ψεύτικο ποστ μετά απο 2 μήνες.. καταρχήν δεν σε ανέφερα καν προσωπικά αλλά όποιος έχει την μύγα... το ποστ το έστειλα για να μου πουν άτομα να μετρήσω/δοκιμάσω κάτι στο ubuntu να δουν όπως γράφω στο OP Κάνε μας την χάρη και αραίωνε τρολλ.. thanks. Eγω δεν κατάλαβα γιατί έπεσε η τιμή απο 230 στα 120? Έλα ντε αυτό πραγματικά δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό που ήξερα όμως είναι ότι άπαξ έπεσε δεν ανεβαίνει γιατί είχε εγγύηση τιμής η προ-παραγγελία. Αυτό που υποθέτω πως έγινε ειναι ότι επειδή ήταν τα τελευταία κομμάτια (και απότι βλέπω δεν τρέχει άλλο) τα έσπρωξε ο αλγόριθμος στο κόστος. Γιατί οι τιμές στο amazon διαμορφώνονται βάσει της ΑΙ του καταστήματος που μετράει διάφορα πράγματα αυτό είναι στάνταρ το γιατί έπεσε η τιμή όμως τοσο πολύ πραγματικά δεν ξέρω.. θεωρίες: ή ειναι bug που δεν το πήρε κανείς υπάλληλος χαμπάρι ή και να το πήρε λόγω price guarantee δεν μπορούσε να κάνει κάτι ή υπάρχει λόγος (πχ marketing δεν χάνουν αν την δώσουν 1,2 κομμάτια στο κόστος αλλά έτσι κερδίζουν σε φήμη και πελάτες που θα ξαναπαραγγείλουν λέω τώρα ας πούμε) Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν με χάλασε καθόλου ούτε αν την έπαιρνα στην αρχική (230) ούτε η τελική τιμή(120 ) που την πήρα.. 118 για την ακρίβεια* και κάτι ψιλά
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Ντροπή είναι να κάνω παραγγελία τον Ιούνιο και να παραλάβω μέσα Νοεμβρίου. Ναι έπεσα σχεδόν ένα μήνα έξω αλλά εσύ και οι άλλοι γράψατε για παράπονα και απειλές κτλπ κτλπ, δηλαδή γελάνε τα πλακάκια. Στο μεταξύ όσοι ήθελαν κάρτα πήραν, όσοι δεν χρειάζονταν θα βγουν στις αγγελίες. Όσο για το σχόλιο του Bill θα σου απαντήσω με του γνωστό του Αϊνστάιν. Εδώ δεν ξέρεις καν τι έγινε με την τιμή και μας κάνεις και μάθημα. Άντε καλοπουλητη τώρα. 1
Skoundouflis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 είσαι ωραίος !!!!μακάρι να κάτσει καμία τέτοια προσφορά και αύριο η και κάτω απο 250 και για εμάς που εχουμε ξεμείνει
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Υπάρχει άμεσα διαθέσιμη 275€ με καλύτερη ψύξη. Διόρθωση από 245€ Γερμανία διαθέσιμες από ότι είδα. E φυσικά έχει εγγύηση απο amazon ( ο μεγαλύτερος retailer στον κόσμο κυριολεκτικά) και απο την Sapphire. Λίγο ντροπή δεν βλάπτει ρε φίλε πραγματικά τοσο θράσος που το βρίσκεις θα ήθελα να ήξερα (μάλλον πηγάζει απο την άγνοια για το πόσο εκτίθεσαι) 1) Δεν είναι προσφορά είναι pre-order δηλαδή η amazon για διάφορους λόγους (εδώ συγκεκριμένα έχω λόγους να πιστεύω γιατι υπήρχε πρόβλημα στο stock λόγω των miners και θέλανε να βρούνε τρόπο να εξυπηρετήσουν gamers ) κάνει pre-orders Δηλαδή ξέρει ότι θα παραλάβει εμπόρευμα και ρωτάει ποιος θέλει να κάνει ρεσερβέ το εμπόρευμα έτσι με το που έρθει η παλέτα φεύγει την ίδια μέρα αυτό συμφέρει και την amazon (γλιτώνει πολύτιμο χώρο και χρόνο αποθήκευσης, δεν χρειάζεται να βάλει απο την τσέπη της τα λεφτά για να έρθουν με "αντικαταβολή" οι παλέτες μιας και ειναι ήδη πληρωμένη η παραγγελία απο αυτούς που κάνανε pre-order) 2) Pre -order για την συγκεκριμένη κάρτα υπήρχε 2,3 φορές στο παρελθόν και εξυπηρετείται σαν το selfservice δηλαδή οι "πρώτοι "που κάνανε ρεσέρβα παίρνουν την πρώτη παλέτα οι "Δεύτεροι" την δεύτερη κτλ δηλαδή όσο πιο νωρίς κάνεις προ παραγγελία τόσο πιο γρήγορα θα παραλάβεις... Πιο συγκεκριμένα αν διαβάσεις τα σχόλια ο χρόνος αναμονής ειναι περίπου 1,2 μήνες. 3) Τι κοντά έπεσες; εναν μήνα έξω έπεσες α και παρεμπιπτόντως τα λέγαμε αυτά προτού παραγγείλω εγώ όσοι παρήγγειλαν πιο νωρίς απο εμένα πήραν τέλη Οκτωβρίου την κάρτα (το γράφει στα σχόλια) άλλοι την πήρανε Ιούλη ενώ την είχαν παραγγείλει Μάη κτλ όλα αυτά βέβαια τζάμπα στα λέω ήδη στα είχα πει και τότε αλλά που να νιώσεις (εξού και η εικόνα πιο πάνω) 4) Τι πάει να πει placeholder δίδαξε μας εμάς τους άσχετους; (πες μας δηλαδή την τυχάρπαστη θεωρία-γενικολογία για την υποκειμενική ερμηνεία του όρου μιας και τα έκανες μούσκεμα την πρώτη φορά) 5) Ναι λέω ψέματα στην τιμή την δική σου ανάγκη είχα να περιμένω να στείλω ψεύτικο ποστ μετά απο 2 μήνες.. καταρχήν δεν σε ανέφερα καν προσωπικά αλλά όποιος έχει την μύγα... το ποστ το έστειλα για να μου πουν άτομα να μετρήσω/δοκιμάσω κάτι στο ubuntu να δουν όπως γράφω στο OP Κάνε μας την χάρη και αραίωνε τρολλ.. thanks. Έλα ντε αυτό πραγματικά δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό που ήξερα όμως είναι ότι άπαξ έπεσε δεν ανεβαίνει γιατί είχε εγγύηση τιμής η προ-παραγγελία. Αυτό που υποθέτω πως έγινε ειναι ότι επειδή ήταν τα τελευταία κομμάτια (και απότι βλέπω δεν τρέχει άλλο) τα έσπρωξε ο αλγόριθμος στο κόστος. Γιατί οι τιμές στο amazon διαμορφώνονται βάσει της ΑΙ του καταστήματος που μετράει διάφορα πράγματα αυτό είναι στάνταρ το γιατί έπεσε η τιμή όμως τοσο πολύ πραγματικά δεν ξέρω.. θεωρίες: ή ειναι bug που δεν το πήρε κανείς υπάλληλος χαμπάρι ή και να το πήρε λόγω price guarantee δεν μπορούσε να κάνει κάτι ή υπάρχει λόγος (πχ marketing δεν χάνουν αν την δώσουν 1,2 κομμάτια στο κόστος αλλά έτσι κερδίζουν σε φήμη και πελάτες που θα ξαναπαραγγείλουν λέω τώρα ας πούμε) Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν με χάλασε καθόλου ούτε αν την έπαιρνα στην αρχική (230) ούτε η τελική τιμή(120 ) που την πήρα.. 118 για την ακρίβεια* και κάτι ψιλά https://geizhals.eu/?fs=580 Για σκέψου λίγο... Αν μπορείς φυσικά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα