Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, η ερώτηση εχει να κανει αναμεσα σε αυτες τις 2 συσκευες μιας και ειναι απορια για το ποια εναι καλυτερη και γιατι.

Η ερωτηση παιζει πολυ ελεω BF και πιο πολυ οχι γιατη τιμη του p10 τοσο, οσο για το ποσο ευκαιρία ειναι το xz1 μιας και ειναι κινητο 3μηνου και το βρισκεις σε καλη τιμη.

Λάθος ο τιτλος, ήθελα να γραψω ΧΖ1 (τεραστια διαφορα το ΧΖ με το ΧΖ1)

Αν γινεται ας διορθωθει.

Δημοσ.

Για εμένα το P10

Ετσι στεγνα huawei χωρις επιχειρηματα?

Για να δουμε πως εχουν στην πραξη τα πραγματα.

Το sony

ειναι αδιαβροχο

ερχεται με android 8 με το καλημερα και η sony δινει αναβαθμισεις.Επισης το skin του ειναι κοντα σε stock android.

εχει κλασσικα 2 μπροστα στερεο ηχεια(αρα καλυτερο ηχο)

εχει τον τελευταιο καλυτερο και νεοτερο επεξεργαστη και γραφικα(snap835/adreno 540)

μεχρι και λιγο καλυτερη αυτονομια εχει αν και με μικροτερη μπαταρια συμφωνα με το gsmarena

Στο μονο πραγμα που ειναι καλυτερο το P10 ειναι στην καμερα και αν το παρεις απο Γερμανο με καρτα Eurobank βγαινει λιγο φθηνοτερο.

Σαν συνολικη συσκευη το Sony ειναι προφανως καλυτερο σαν πακετο.

• Like 1
Δημοσ.

Το sony

ειναι αδιαβροχο

ερχεται με android 8 με το καλημερα

εχει τον τελευταιο καλυτερο και νεοτερο επεξεργαστη και γραφικα(snap835/adreno 540)

Στο μονο πραγμα που ειναι καλυτερο το P10 ειναι στην καμερα και αν το παρεις απο Γερμανο με καρτα Eurobank βγαινει λιγο φθηνοτερο.

και το sony  υπάρχει στο Γερμανό

Δημοσ.

και το sony  υπάρχει στο Γερμανό

αρα δεν υπαρχει και αυτο το θετικο υπερ του huawei,μονο η καμερα μενει και ισως το design για μερικους.

Δημοσ.

Το sony

ειναι αδιαβροχο

ερχεται με android 8 με το καλημερα και η sony δινει αναβαθμισεις.Επισης το skin του ειναι κοντα σε stock android.

μεχρι και λιγο καλυτερη αυτονομια εχει αν και με μικροτερη μπαταρια συμφωνα με το gsmarena

Ήμουν στην δουλειά κ έκανα break και δεν προλάβαινα :)

Τα ειπες εσύ όμως όλα οκ.

Δημοσ.

Παίδες με εχετε σχεδον πείσει αλλα αλήθεια 2700 μπαταρία πόσο καλή διαχειριση μπορεί να κάνει?

Εγώ ας πούμε σιγουρα ένα 3ωρο εχω με ΒΤ ακουστικα για μουσική (μετρό, λεωφορείο πήγαινε ελα) 4g all the time και φυσικα το wifi ξεχασμενο ανοιχτό συνηθως.....

Φοβαμαι ότι μεσα στην ημερα θα μου ερθουν στιγμες iphone που ημουν ζητιανος για λίγο ρευμα :fear: 

Δημοσ.

https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-review-1656p3.php

https://www.gsmarena.com/huawei_p10-review-1588p3.php

Παρολο που εχει μικροτερη μπαταρια απο το p10,οπως βλεπουμε η συμπεριφορα του στο θεμα της μπαταριας λογω και του καλου επεξεργαστη ειναι πολυ καλη.Και τα δυο κινητα στο θεμα μπαταριας πανω κατω ειναι στα ιδια παντως και στα χρηματα αυτα κανενα κινητο δεν εχει τεραστια μπαταρια(το mate 9 ειναι ακριβοτερο).

Δημοσ.

Παίδες με εχετε σχεδον πείσει αλλα αλήθεια 2700 μπαταρία πόσο καλή διαχειριση μπορεί να κάνει?

Εγώ ας πούμε σιγουρα ένα 3ωρο εχω με ΒΤ ακουστικα για μουσική (μετρό, λεωφορείο πήγαινε ελα) 4g all the time και φυσικα το wifi ξεχασμενο ανοιχτό συνηθως.....

Φοβαμαι ότι μεσα στην ημερα θα μου ερθουν στιγμες iphone που ημουν ζητιανος για λίγο ρευμα :fear:

αν θες μπαταρία κοίτα για άλλη συσκευή και οι 2 έχουν μέτριες μπαταρίες ... για  ποιο iphone αναφέρεσαι?

Δημοσ.

Μπαίνω στο σάιτ του Γερμανού και μου λέει μη διαθέσιμο στο website. Αυτό σημαίνει ότι εξαντλήθηκε και απο τα καταστήματα; (θέλω από τον Γερμανο για την προσφορά 20% επιστροφή)

Δημοσ.

αν θες μπαταρία κοίτα για άλλη συσκευή και οι 2 έχουν μέτριες μπαταρίες ... για  ποιο iphone αναφέρεσαι?

αστα φιλε, ήμουν τρελα κολλημενος (3GS, 4S, 5, 5S και τελευταίο το 6 το οποίο το εσπασα απο τα νευρα μου).

μολις πηγα android συνηλθα καθως επαιξα με 2 sony (Ζ1 και Ζ2) τα οποια η μπαταρια τους ηταν πυρηνικη μπροστα στα μηλα που είχα.

Είδα και πόσο καλύτερα είναι η ζωή χωρίς το εμετικό itunes και τελος για μενα τα μηλα σε οτι αφορα το mobile κομματι.

Η apple για μενα υπάρχει μόνο στο κομμάτι των mac (από το 2009 και δεν ξαναγυρίζω ποτέ σε win).

Έχω mac mini και imac 27 και πραγματικα είναι η μερα με την νυχτα η φιλοσοφια στο mac os σε σχεση με το ios αλλα αυτη ειναι άλλη και μεγαλη κουβέντα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...