featherbrain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 http://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-headset/HyperX-Gaming-Headset-Cloud-Revolver-HX-HSCR-BK-EM.htm Skroutz 93€ https://www.skroutz.gr/s/8938246/HyperX-Cloud-Revolver.html 1
Jake07 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καμια γνωμη παιδες? Το ψηνω για το Ps4. Παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? Τα razer στα 65E που παιζουν τωρα σε προσφορα ειναι καλυτερα?
kostiger Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Ειναι παρα πολυ καλα.. Τα εχω απο το Μάρτιο. 1
MessatsuRoku Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Καμια γνωμη παιδες? Το ψηνω για το Ps4. Παιζει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα? Τα razer στα 65E που παιζουν τωρα σε προσφορα ειναι καλυτερα? Θα εμενα στα hyperx cloud 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Πάντως Site: εδώ τα εμφανίζει πολύ καλύτερα από τα Cloud.
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Τα Cloud Revolver σε σχεση με τα Razer εκτιμω πως εννοει.. Σε καθε περιπτωση ειναι δεδομενα πιο καταλληλα εναντι των αρχικων cloud γιατι εχουν μικροτερη αναγκη σε ρευματα, με αποτελεσμα να αποδιδουν καλυτερα κ δυνατοτερα καρφωμενα στο χειριστηριο..
DsLmAnIaC Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σε αυτή την τιμή αλλά και από το review έχω την αίσθηση ότι είναι καλύτερα και από τα Cloud II αν κάποιος είχε να επιλέξει μεταξύ τους σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα Cloud II, τα έχω από τον περασμένο Δεκέμβριο ειδικά σε σχέση με τα αντίστοιχης τιμής Razer που ήταν πολύ κουραστικά για τα αυτιά λόγω σκληρότερων υλικών, μικρότερου μεγέθους και με χειρότερο ήχο.
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Και η δικη μου εμπειρια σε αυτο συνηγορει.. Με τα συγκεκριμενα ακουστικα εννοω, δεν ειμαι ειδημονας..
Dinos_12345 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μόνο να ξέρετε ότι δεν είναι κλειστά. Έχουν semi open design και δεν μπλοκάρουν το περιβάλλον. Εγώ με τα cloud δηλώνω ερωτευμένος. Απίστευτη ποιότητα 4
kostiger Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Εγω το ιδιο κλειστα θα τα χαρακτηριζα. Τοσο λαθος κανω; Κλειστου τυπου τα θεωρω. Και τα Cloud τα ειχα και τα εδωσα δεν κρινω απο φωτογραφιες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα