Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Vestel χώρα κατασκευής Τουρκία, VA panel RGB, 60Hz αλλά απο όσο ξέρω απο άτομα που είχουν πάρει JVC είναι τίμια και έχει αρκετά καλούδια (4xΗDMI, 1xUSB 3.0, 2xUSB 2.0, DTS ήχο και ίσως δορυφορικό δέκτη καθώς το περσινό μοντέλο είχε).

Μέχρι σήμερα (πρίν λίγο) έπαιζε στα 599€ που είναι η στάνταρ τιμή της.

Στα 449 πλέον τιμή BF είναι αρκετά καλή περίπτωση πιστεύω. 

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178113-jvc-lt55k870-55

• Like 1
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαν χαρακτηριστικά φαίνεται καλή και η τιμή της εξαιρετικά καλή είναι. Το θέμα είναι την έχει κάποιος να μας πει δύο λόγια;

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει την παρηγγειλα εγω. Ευελπιστω να την εχω μεχρι την Παρασκευη. Οποτε θα ενημερωσω για οποιον ενδιαφερεται. JVC προηγουμενα μοντελα εχουν παρει μελη του φορουμ, μπορουν να γραψουν καποιες εντυπωσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Μια που είμαι και γω στο κυνήγι της φθηνής ιντσας (*) είναι προτιμότερη η JVC ή η αντίστοιχη TURBO-X που έχει το πλαίσιο στα 399.

(*) Καταλαβαίνω ότι δεν είναι τηλεοράσεις με επιδόσεις, αλλά ακόμα ξεχρεώνω την 55' LG που μου έσπασαν τα μικρά (και την είχα πάρει 1500). Οπότε μέχρι να πάνε 10+ (σε καμιά πενταετία) και να σοβαρευτούν δεν θέλω να δώσω ξανά πολλά λεφτά για τηλεόραση.

Η JVC υποστηρίζει Miracast άραγε; Επίσης δεν μπόρεσα να βρω, με μια γρήγορη ματιά, κάπου σχετικό link με τα technical specs κλπ...

Δημοσ.

Μια που είμαι και γω στο κυνήγι της φθηνής ιντσας (*) είναι προτιμότερη η JVC ή η αντίστοιχη TURBO-X που έχει το πλαίσιο στα 399.

(*) Καταλαβαίνω ότι δεν είναι τηλεοράσεις με επιδόσεις, αλλά ακόμα ξεχρεώνω την 55' LG που μου έσπασαν τα μικρά (και την είχα πάρει 1500). Οπότε μέχρι να πάνε 10+ (σε καμιά πενταετία) και να σοβαρευτούν δεν θέλω να δώσω ξανά πολλά λεφτά για τηλεόραση.

Η JVC υποστηρίζει Miracast άραγε; Επίσης δεν μπόρεσα να βρω, με μια γρήγορη ματιά, κάπου σχετικό link με τα technical specs κλπ...

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/178113-jvc-lt55k870-55

Δημοσ.

Batman σωστός, αλλά εννοούσα σελίδα κατασκευαστή, ώστε να βρούμε π.χ. αν υποστηρίζει Miracast ή τι λειτουργικό έχει...

Δημοσ.

Εχει γινει χαμος με την συγκεκριμενη tv και φοβαμαι μη τυχον και δεν προλαβω ουτε την Παρασκευη εγω που την παρηγγειλα ηδη απο χτες. Αυτη τη στιγμη ειμαι στον Κωτσο στο riverwest και πλεον οι παραδοσεις πανε απο τριτη απο οτι μου ειπαν. Σε 3 καταστηματα δεν βρηκα την 55αρα να παιζει παρα μονο τις μικροτερες. Η εικονα της ειναι πολυ καλη για τα χρηματα που δινεις. Εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου. Και εγω επειδη εχω 2 μικρα 6 και 3 ετων κατεληξα να παρω κατι οικονομικο και σε καμμια 6ετια να παω σε ακριβοτερο μοντελο. Στα 449 παιδια αν δεν εχετε κολλημα με μαρκες ειναι πολυ καλη περιπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως δεν υπάρχουν specs πουθενά, στην επίσημη σελίδα της jvc δεν υπάρχουν αυτά τα μοντέλα σειράς LT. Περίεργο μου φαίνεται!!

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω από τα γύρω γύρω και οι 2 τηλεοράσεις είναι vestel. Παίζει να είναι οι παρόμοιες με άλλο κουστούμι? (Αν και από ότι βλέπω η TurboX εχει 2 μόνο hdmi) Lionheart είδες το λειτουργικό της JVC, είναι και αυτό opera OS?

Δημοσ.

Opera το λειτουργικο. Ειναι vestel το αναφερω πρωτο πρωτο στην περιγραφη. Παντως σε σχεση με turbox πιστευω αυτη ειναι καλυτερη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πολυ κατωτερη η turbox, με πολυ χαμηλοτερο εξοπλισμο:

1 του πλαισου λεει 600 και η  JVC 1200 "hz" Πιθανον αυτη του πλαισιου να μην εχει ομαλοποιηση κινησης (ενδιαμεσο frame) ενω η JVC ναι.

2 Η μια (JVC) αναφερει για upscaler η αλλη οχι.

3 Η μια (JVC) εχει 1 usb3.0 + 2 usb2.0, η turbox μονο 1 usb2.0

4. H μια (JVC) εχει DTS η αλλη οχι.

5. Η μια (JVC) εχει 4 HDMI, η αλλη 2.

δεν ψαχνω για αλλα, παω σε αλλα τοπικς για δουλεια... :)

• Like 13
Δημοσ.

Παράγγειλα από κωτσοβολο την 39 στα 279.

Δυστηχως δεν έχω χώρο την θέλω για δωμάτιο.

Αν βγει κάτι καλύτερο όμως Παρασκευή θα την ακυρώσω.

Γενικά είναι καλές οι jvc;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...