dinos234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θεωρώ πως 1000 + ευρώ για κινητό είναι σχετικά πολλά και όσο ο καταναλωτής αγοράζει με τέτοιες τιμές άλλο τόσο παίρνει και κάθε εταιρία θάρρος και ανεβάζει τις τιμές. Επίσης θεωρώ πως υπεύθυνοι για τις τιμές όταν σπάει κάτι ρεκόρ δεν είναι μονο η ίδια εταιρία αλλά ο καταναλωτής αν δεν αγόρασε ο καταναλωτής ένα ακριβό προϊόν και αδιαφορούσε τότε δεν θα βλέπαμε τις τιμές που βλέπουμε τώρα διότι θα αναγκαζόταν η κάθε εταιρία να ρίξει τις τιμές σε λίγα χρόνια αν συνεχιστεί αυτό θα δούμε συσκευές άνω τον 1500 ευρω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θεωρώ πως 1000 + ευρώ για κινητό είναι σχετικά πολλά και όσο ο καταναλωτής αγοράζει με τέτοιες τιμές άλλο τόσο παίρνει και κάθε εταιρία θάρρος και ανεβάζει τις τιμές. Επίσης θεωρώ πως υπεύθυνοι για τις τιμές όταν σπάει κάτι ρεκόρ δεν είναι μονο η ίδια εταιρία αλλά ο καταναλωτής αν δεν αγόρασε ο καταναλωτής ένα ακριβό προϊόν και αδιαφορούσε τότε δεν θα βλέπαμε τις τιμές που βλέπουμε τώρα διότι θα αναγκαζόταν η κάθε εταιρία να ρίξει τις τιμές σε λίγα χρόνια αν συνεχιστεί αυτό θα δούμε συσκευές άνω τον 1500 ευρω.Θα υπήρχε πρόβλημα αν όλες οι συσκευές κόστιζαν 1500 ευρώ και δεν θα είχες εναλλακτική επιλογή. Από τη στιγμή όμως που μπορείς να κανεις τη δουλειά σου και με 100-200-400-600 ευρώ κλπ, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα! Είναι σα να απαιτούμε όλοι να κοστίζει μια bmw όσο ένα skoda (ενδεικτικό παράδειγμα μην αρχίσουμε πάλι τα «το συγκρίνεις με αυτοκίνητο»). 2
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Θα υπήρχε πρόβλημα αν όλες οι συσκευές κόστιζαν 1500 ευρώ και δεν θα είχες εναλλακτική επιλογή. Από τη στιγμή όμως που μπορείς να κανεις τη δουλειά σου και με 100-200-400-600 ευρώ κλπ, δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα! Είναι σα να απαιτούμε όλοι να κοστίζει μια bmw όσο ένα skoda (ενδεικτικό παράδειγμα μην αρχίσουμε πάλι τα «το συγκρίνεις με αυτοκίνητο»). Το παραδειγμα με τα αυτοκινητα το δεχονται γιατι το εχουν συνηθισει ειναι παρα πολλα χρονια που συμβαινει ολοι γεννηθηκαμε και ισχυε αυτο . Με τα κινητα/smartphones να ειναι σχετικα προσφατες τεχνολογιες και καταναλωτικα αγαθα θα τους παρει λιγο ακομα να το συνηθισουν δεν ειναι τιποτα θεμα χρονου ειναι και εκει . Και μετα θα σταματησουν να λενε γιατι να κανει αυτο 1000 και το αλλο 100 ,κατι που συμβαινει σε ολα τα προιοντα . 1
ADHD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παντως αυτα που διαβαζω συνεχεια ειναι: το προιον δεν απευθύνεται στην Ελληνική αγορά, τόσο εχει και αμα θες, deal with it, haters gonna hate, αντε πάρτε κινεζιες, lol android κτλπ. Νομιζω γράφονται αρκετές υπερβολές, το iphone x ειναι ακριβούτσικο ακομα και για ανεπτυγμένες χώρες αυτη ειναι η αλήθεια, δεν ειναι απαγορευτικό ομως, τωρα το αν το εχεις ανάγκη η οχι δεν εχει να κανει με την τιμολογιακή πολιτική της apple η οποια ειναι κάνουμε το ιδιο (αυξανουμε καθε χρονο τις τιμες) μεχρι να σταματήσει να δουλεύει. Ενταξει για εμενα ειναι ενα premium προιον και εχω σκοπο να το πληρώσω δεν εχω θεμα, επιλογή ειναι οχι ανάγκη απλα δεν μου αρεσει αυτη η πολιτικη της, νιωθω οτι ειναι λιγο σαν abuse τακτικη στο ποκερ. Για παραδειγμα εχεις καποιον που κανει fold σε καθε 3bet και το εχεις καταλαβει και συνεχιζεις αλύπητα να του παιρνεις λεφτα μεχρι να σταματησει να δουλεύει το κόλπο, ετσι νιώθω οτι μας "διαβασαν" και εκμεταλλεύονται το γεγονός οτι εγω και αρκετοι αλλοι θελουν iphone καθε 1-2 χρόνια οποτε το συνεχιζουν και οσο παει. Δεν πιστεύω οτι ειναι θεμα RnD και δεν θα μπορούσε να κοστιζει λιγοτερο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο αν ειναι διορθωστε με. Στα αλλα ειμαι ετοιμος να αγοράσω Χ, πηγα στο public επαιξα κανα μισαωρο μαζι του και .. δεν τρελάθηκα καθολου. Ηταν σαν samsung s8 δεν ειχε αυτο το "new iphone feel", ακομα και το 7αρι διπλα μου φαινόταν καλύτερο να πω την αληθεια. Ειχα απο την αρχη θεμα με το design αλλα ειπα οκ θα το συνηθισω ειμαι σιγουρος οτι οταν το πιασω θα μου αρεσει πολυ, ε δεν εγινε αυτο δεν μου αφησε καλη αισθηση. Οκ ειναι super responsive και τερας δυναμης και θελω upgrade οπωσδηποτε αλλα δεν ειχε το wow factor να παω να δωσω ~1500ε.. Οποτε δεν ξερω τι να κανω, λογικα θα παω να το ξαναδω για αρκετη ωρα δεν το εχω ξεγραψει ακομα, 8αρι με design ιδιο με του δικου μου δεν θελω παντως..
dinos234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σαφώς και δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις μια τόσο ακριβή συσκευή και ουτε ειναι πρώτη ανάγκη ειναι ενα είδος πολυτελείας απλα αυτο που θέλω να πω ειναι οτι δεν ειναι και λίγα τα χρήματα για κινητό. Και ουτε δεν λεω πχ οτι δεν θα προβώ σε μια τέτοια συσκευή του χρόνο η του παραχρόνου είδη εχω ακριβή συσκευή εχει τυχη να αλλάξω και 5 συσκευές μέσα σε μια εβδομάδα δίχως να τις πουλήσω απλα μόνο στο άκουσμα πχ 1300 1500 σου κάθεται κάπως ειναι και επειδη δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη σε τέτοιες τιμές.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σαφώς και δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις μια τόσο ακριβή συσκευή και ουτε ειναι πρώτη ανάγκη ειναι ενα είδος πολυτελείας απλα αυτο που θέλω να πω ειναι οτι δεν ειναι και λίγα τα χρήματα για κινητό. Και ουτε δεν λεω πχ οτι δεν θα προβώ σε μια τέτοια συσκευή του χρόνο η του παραχρόνου είδη εχω ακριβή συσκευή εχει τυχη να αλλάξω και 5 συσκευές μέσα σε μια εβδομάδα δίχως να τις πουλήσω απλα μόνο στο άκουσμα πχ 1300 1500 σου κάθεται κάπως ειναι και επειδη δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη σε τέτοιες τιμές. Είπε κανείς πως είναι φθηνό? 1
Zus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Παίδες το X 64 από USA κοστίζει γύρω στα 850€, όσο δηλαδή ένα 7 plus 256 από skroutz. Η διετής εγγύηση, τα μεταφορικά και η υψηλή φορολογία στα ηλεκτρονικά το καθιστούν ακριβό στην Ευρώπη, όχι η ίδια η Apple.
dinos234 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει είπαμε αυτό έλειπε να πει κανείς ότι είναι και φθηνό σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να το φιλάς σαν τα μάτια είτε μην σπάσει είτε μην στο κλέψει κανεις. Αν κάποιος έχει χρήματα και το πάρει αλλά να το χρησιμοποιήσει να το αξιοποιήσει να το χαρεί απλά πολύ αγοράζουν για να το δείξουν για φιγούρα.
haHa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Παίδες το X 64 από USA κοστίζει γύρω στα 850€, όσο δηλαδή ένα 7 plus 256 από skroutz. Η διετής εγγύηση, τα μεταφορικά και η υψηλή φορολογία στα ηλεκτρονικά το καθιστούν ακριβό στην Ευρώπη, όχι η ίδια η Apple. Το αν είναι ακριβο είναι σχετικο, για αυτο καλο θα ηταν να υπάρχει μια σύγκριση: Το iPhone X η ίδια η Apple το καθεστησε 40-50% ακριβότερο(και σε Αμερική και σε Ευρώπη) απο οτι εδινε συνήθως τα πιο δημοφιλή iPhone της. Υ.Γ.: H τιμη(~850€) που δινεις για Αμερική είναι χωρις ΦΠΑ, η αντίστοιχη τιμη στην Ελλάδα ειναι ~965€.
Jimmy08 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Οι πιο πολλοί απλά αγοράζουν μάρκετινγκ, γνωστά αυτά. Τα λίγα, ελάχιστα που θα κάνουν με το iPhone θα τα έκαναν και με android δεν έχει όμως καμία σημασία. Εγώ ξέρω άτομα με Note 8 που απλά κάνουν κλήσεις και στέλνουν μηνύματα στο fb. Την πιθανότητα απλά να μην ήθελαν Android την ξεχνάμε έτσι;
Jimmy08 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Είδα το μαύρο, η οθόνη ώραία αλλά το σώμα και δεν μου άρεσε καθόλου. Έβαψαν το μέταλο σε χρώμα που το κάνει να φάινετε σαν φτινό κινέζικο πλαστικό. Έτσι το Είδα Φίλε κι Εγώ...Από της Φωτό μου Άρεσε ειναι η Αλήθεια από Κοντά Ομως το Είδα "Ψεύτικο". όντως από κοντά φαίνεται σαν φθηνό κινεζικό κινητό , δεν παίζει αυτό το κίνητο να κάνει 1500 χιλιάρικο.απο κάθε κινητό που πουλάνε το κέρδος είναι 1000 ευρώ , μπράβο η aple ξέρει να απευθυνθείτε στο κοινό της Διαβάζοντας τα σχόλια σας, θα ήθελα να σχολιάσω το εξής: Τι λέτε ρε μαγκες; Τι να πουν και τα φτηνά κινέζικα δηλαδή...
panosk0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Γεμίσαμε μυ-ξιαομι παντού ... όπου κ να πας όπου και να κοιτάξεις μυξες παντού ..... πάρτε IPhone Χ να αλλάξει λίγο Τ τοπίο μας . Nokia 3310 1st generation
DJTaurus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 PC Magazine: Apple’s iPhone X is fastest ever tested, reliable, convenient; the most exciting iPhone in years. iPhone maintains reign as top tech best-selling product in 2017
strawman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό είναι άκρως ανησυχητικό. Δεν το λέω επειδή δεν έχω τα χρήματα η την προτίμηση Οπα οπα, μην λες τετοια γιατι θα πεταχτει γνωστο μελος του forum να σου ζητησει ποθεν εσχες. Ακους εκει, εχεις τα χρηματα. Αντε μην τον στειλω απο κει να σου δειξει πως ειναι απο κοντα ενα 5χιλιαρο (ναι, εχει 5χιλιαρο, μαλλον εκανε photoshop και εκτυπωση).
allure_boy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/11/2017 στις 12:13 ΜΜ, Agony είπε Είναι πανεμορφο παντος , Τωρα για να πουλαει τοσο πολύ προφανος και κατι κανει σωστα που εγω δεν μπορω να καταλαβω . Σέβομαι ότι για πολους είναι ότι καλυτερο υπαρχει , απλα για μενα δεν κανει το λειτουργικό . φιλε μου το παν στην απλ ειναι το μαρκετινγκ δεν χρειαζετε τοσο μυαλο στρατιγικη χρειαζετε . πισω απο την απλ υπαρχει ενα τεραστιο επιτελειο μηχανικοι προγραμματιστες ντιζαινερ γραφιστες κτλ που ειναι οι καλυτεροι ... ολα αυτο τα κανει η διαφημισει και ο ντορος που γινετε.... και φυσικα πουλαει το καλυτερο λογισμικο και σοφτγουερ και χαρντγουερ σε αυτο δεν το αμφισβητει κανεις. απλα ειναι υπερ τιμολογημενα ολα τα προιοντα της. ειναι μικρο το κοστος και εχουν τεραστιο κερδος. να βγαλει οκ δεν λεμε να μην βγαλει αλλα οταν ζηταει 1200 ευρω για ενα κηνιτο προσωπικα ειναι παραλογη με αυτες της τιμες οσο αναφορα τωρα την κορεα εχουν λεφτα εκει οι ποιο πολλοι να αγοαρσουν οτι θελουν αλλα οι κορεατες οπως και οι κινεζοι δεν ειναι χαζοι. αν δεν υπαρχει καλο προιον δεν θα το παρουν φθηνο ειναι η ακριβο γιατι εχουν τοσες δικιες τους μαρκες με κηνιτα να αγορασουν και αλλα ειδη. παρε παραδειγμα δειχνει διαφημισει στην τηλεοραση απο ελληνικη τραπεζα που δειχνει το νεο της απ και δειχνει αιφον και φυσικα την διαφημιζει τζαμπα ο κοσμος τοτε πως να μην πουλησει απολυτα λογικο. Στις 21/11/2017 στις 6:28 ΜΜ, dinos234 είπε Σαφώς και δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις μια τόσο ακριβή συσκευή και ουτε ειναι πρώτη ανάγκη ειναι ενα είδος πολυτελείας απλα αυτο που θέλω να πω ειναι οτι δεν ειναι και λίγα τα χρήματα για κινητό. Και ουτε δεν λεω πχ οτι δεν θα προβώ σε μια τέτοια συσκευή του χρόνο η του παραχρόνου είδη εχω ακριβή συσκευή εχει τυχη να αλλάξω και 5 συσκευές μέσα σε μια εβδομάδα δίχως να τις πουλήσω απλα μόνο στο άκουσμα πχ 1300 1500 σου κάθεται κάπως ειναι και επειδη δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη σε τέτοιες τιμές. dinos234 συμφωνο απολυτα μαζι σου η ελλαδα δεν εχει συνηθισει να δινει 1200 ευρω για ενα κηνιτο γιατι το μισο του κοσμου παιρνει 500 ευρω μισθο. σαφως υπαρχουν και αυτοι που πληρωνονται πολλα παραπανω. παντος επειδη το ειδα απο κοντα προσωπικα γεμιζει τρελες δαχτυλιες πισω απο το γυαλι και η καμερα πισω ειναι αισχος που προεξεχει τοσο πολυ πραγματικη απογοιτευση δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου. αν το ειχα θα το εβγαζα για πουλημα την ιδια στιγμη..... αλλα αυτα ειναι καθαρα γουστα. Στις 21/11/2017 στις 5:50 ΜΜ, ADHD είπε Παντως αυτα που διαβαζω συνεχεια ειναι: το προιον δεν απευθύνεται στην Ελληνική αγορά, τόσο εχει και αμα θες, deal with it, haters gonna hate, αντε πάρτε κινεζιες, lol android κτλπ. Νομιζω γράφονται αρκετές υπερβολές, το iphone x ειναι ακριβούτσικο ακομα και για ανεπτυγμένες χώρες αυτη ειναι η αλήθεια, δεν ειναι απαγορευτικό ομως, τωρα το αν το εχεις ανάγκη η οχι δεν εχει να κανει με την τιμολογιακή πολιτική της apple η οποια ειναι κάνουμε το ιδιο (αυξανουμε καθε χρονο τις τιμες) μεχρι να σταματήσει να δουλεύει. Ενταξει για εμενα ειναι ενα premium προιον και εχω σκοπο να το πληρώσω δεν εχω θεμα, επιλογή ειναι οχι ανάγκη απλα δεν μου αρεσει αυτη η πολιτικη της, νιωθω οτι ειναι λιγο σαν abuse τακτικη στο ποκερ. Για παραδειγμα εχεις καποιον που κανει fold σε καθε 3bet και το εχεις καταλαβει και συνεχιζεις αλύπητα να του παιρνεις λεφτα μεχρι να σταματησει να δουλεύει το κόλπο, ετσι νιώθω οτι μας "διαβασαν" και εκμεταλλεύονται το γεγονός οτι εγω και αρκετοι αλλοι θελουν iphone καθε 1-2 χρόνια οποτε το συνεχιζουν και οσο παει. Δεν πιστεύω οτι ειναι θεμα RnD και δεν θα μπορούσε να κοστιζει λιγοτερο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος για αυτο αν ειναι διορθωστε με. Στα αλλα ειμαι ετοιμος να αγοράσω Χ, πηγα στο public επαιξα κανα μισαωρο μαζι του και .. δεν τρελάθηκα καθολου. Ηταν σαν samsung s8 δεν ειχε αυτο το "new iphone feel", ακομα και το 7αρι διπλα μου φαινόταν καλύτερο να πω την αληθεια. Ειχα απο την αρχη θεμα με το design αλλα ειπα οκ θα το συνηθισω ειμαι σιγουρος οτι οταν το πιασω θα μου αρεσει πολυ, ε δεν εγινε αυτο δεν μου αφησε καλη αισθηση. Οκ ειναι super responsive και τερας δυναμης και θελω upgrade οπωσδηποτε αλλα δεν ειχε το wow factor να παω να δωσω ~1500ε.. Οποτε δεν ξερω τι να κανω, λογικα θα παω να το ξαναδω για αρκετη ωρα δεν το εχω ξεγραψει ακομα, 8αρι με design ιδιο με του δικου μου δεν θελω παντως.. ADHD συμφωνο απολυτα με οσα λες και εγω το ειδα απο κοντα αν και δεν εχω τα χρηματα να το παρω αλλα και να ειχα δεν θα το επερνα γιατι δεν μου αρεσε καθολου παρολο που εχω αιφον. ειναι καθαρα γουστα. η τιμη απλα εξωφρενικη δεν συμβαδιζει με εμας . καποιοι θα το αγορασουν για φιγουρα γιατι απλα δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν επανω τους και αλλοι γιατι πραγματικα το θελουν για δουλεια κτλ. αλλα ειναι ενα κηνιτο που δεν αξιζει τα χρηματα του παρολο την κατασκευη που εχει και φυσικα με την θηκη θα ειναι ενα αιφον απλα τιποτα παραπανω. Στις 20/11/2017 στις 12:49 ΜΜ, akistras1 είπε Μπράβο στην Apple που καταφερε να το πασαρει στον κοσμο της με αυτον τον τρόπο! Πρεπει να εχεις μεγαλο ταλέντο για να το καταφερεις αυτό! Η μηπως οχι? ..... akistras1 το μαρκετινκ φιλε μου κανει θαυματα και φερνει εκατομμυρια κερδη.... πουλαει το καλυτερο λογισμικο και το μαρκετινκ με αυτα τα δυο η απλ ειναι 1η στον κοσμο. αλλα η τιμες της ειναι για κλαματα. μικρο κοστος κατασκευης τεραστιο κερδος σε καθε συσκευη... αυτο δεν ακουγετε καλο σε ενα πελατη ετσι οπως παει σε κανενα 2 χρονια το φθηνοτερο κηνιτο της θα κοστιζει 2000 ευρω . εκει σαφως ο κοσμος θα πει ωπ.... κατσε που πας ... με αυτη την τιμη και φυσικα δεν θα αγορασει. αν ειναι να κανει κατι τετοιο και δεν ακουει τον κοσμο θα χασει εκατομμυρια πελατες . προσωπικα δεν μου αρεσε το x με τιποτα ομως εμφανιασιακα ειναι χαλια. γουστα ειναι αυτα. μια χαρα συσκευη αιφον εχω και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για ενα κηνιτο για ενα ταξιδι ομως στην αμερικη θα τα εδινα τα 1200 και 1300 αλλο ενα κηνιτο αλλο ενα ταξιδι. ειναι καθαρα γουστα του καθε ενα και φυσικα αν θες να τα σκασεις χοντρα και μιλαμε για ενα κηνιτο ετσι δεν μιλαει για μια σουπερ τιβι πχ. ειναι απλα ενα κηνιτο τηλεφωνο φρεντο δεν κανει παντος ειναι καλο που σκεφτετε να κανει πελατες της και τα χαμηλα εισοδηματα και θα βγαλει ενα φθηνοτερο αιφον και ενα ιπαντ. αυτο παει να πει καλη πολιτικη εταιριας σου λεει οκ η πλουσιοι και οι πιστοι πελατες μας θα μας αγορασουν αλλα θελουμε και αυτους που βγαζουν λιγοτερα . ξερει παρα πολυ καλα τι κανει σε αυτο της βγαζω το καπελο. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2018 από allure_boy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα