Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανότατα το μοντέλο να λέγεται LT-48C770. Με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται καλή η τιμή, τουλάχιστον σε σχέση με το currys.

Αλλά κατά τα άλλα, δεν έχουμε review, δεν ξέρουμε στα σίγουρα κάποια χαρακτηριστικά (για παράδειγμα ο Κωτσόβολος γράφει «λόγος αντίθεσης 5000:1», το currys «4000:1») και τα 50Hz είναι μάλλον αποτρεπτικά για πολλούς.

Τουλάχιστον φαίνεται να υπάρχει διαθεσιμότητα σε αρκετά καταστήματα, οπότε λογικά όποιος θέλει μπορεί να τη δει από κοντά.

Δημοσ.

Σε βίντεο δοκιμης παρομοιας jvc φαινεται χωρα κατασκευης made in TURKEY 3¨30 στο βιντεο το βλεπεις στο ταμπελακι .Αρα vestel εταιρια παραγωγης για την τιμη της φαινεται super. 

Δημοσ.

Πιθανότατα το μοντέλο να λέγεται LT-48C770. Με μια πρόχειρη ματιά φαίνεται καλή η τιμή, τουλάχιστον σε σχέση με το currys.

Αλλά κατά τα άλλα, δεν έχουμε review, δεν ξέρουμε στα σίγουρα κάποια χαρακτηριστικά (για παράδειγμα ο Κωτσόβολος γράφει «λόγος αντίθεσης 5000:1», το currys «4000:1») και τα 50Hz είναι μάλλον αποτρεπτικά για πολλούς.

Τουλάχιστον φαίνεται να υπάρχει διαθεσιμότητα σε αρκετά καταστήματα, οπότε λογικά όποιος θέλει μπορεί να τη δει από κοντά.

Γιατί 50hz? Εγώ βλέπω 600 ότι γραφει

Δημοσ.

Είναι Vestel 100%. Δείτε και στο wikipedia page της vestel που λέει ποια brands έχει κάνει license.

Μάλιστα η vestel παράγει την low-end σειρά οπότε λίγο δύσκολο να είναι 600hz.

Επιπρόσθετα, πρόπερσι αγόρασα μια Sharp 40'' (vestel και αυτή) και έχουν μπει μικρά κουνουπάκια μέσα στο panel.

Το service το γνωρίζει το πρόβλημα και λέει δεν το καλύπτει η εγγυηση.

Οπότε, Vestel ποτέ ξανά από μένα.

Αν κάποιος θέλει να το ρισκάρει, go for it.

Δημοσ.

οκ ειναι vestel ,  στο site του κοτσοβολου γράφει 600 hz  kai 5000:1 στα χαρακτηριστικα της . θεωρώ ότι  ειναι κάποιο νέο μοντέλο  γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα καμία αναφορά πουθενά . Το θέμα ειναι ότι αξίζει? την έχει δει κάποιος από κοντά ? γιατί η τιμή φαίνεται πολύ καλή , 

Δημοσ.

Για 300 ευρω θα την επαιρνα με κλειστα ματια.

Κι αλλο ενα like για το φανταστικο pc σου! :-D

Στην θεση σου θα το εστεινα στον Αχελωο για να εχει και υδροψυξη! :-)

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα , επειδη ενδιαφερθηκα κι εγω για τη συγκεκριμενη , μ εφαγε η περιεργεια και πηγα και την ειδα απο κοντα. Είχαν βάλει κλασσικα μια ταινια με κινουμενα σχεδια να παιζει. Η εικονα της και τα χρωματα της μου αρεσαν. Δλδ την συνέκρινα με κάτι samsung και μια lg 43αρα που ηθελα να δω κι αυτη και δεν ειχαν καμια ουσιαστικα διαφορά στο μάτι μου. Ειναι νομιζω πιο μεγαλη σε παχος από αλλες αλλα οκ δεν ηταν κατι τραγικό. Το μόνο που προσεξα σαν αρνητικό ήταν ο ρυθμος ανανέωσης της εικονας. Δεν πρέπει να ειναι οντως 600Hz, αλλά ούτε 50 ανεφερε καποιο φιλος πιο πανω.(Δεν το ανεφερε ουτε στο ταμπελακι και ο υπάλληλος δεν ηξερε). Το άλλο που δεν κατάφερα να βρω , είναι αν υποστηριζει ελληνικους υπότιτλους  και τι τυπους βιντεο. Στα 300€ είναι άκρως δελεαστική τιμή παντως και είμαι στο τσακ κι εγω να τη παρω για το νέο σπίτι. Αλλά μαλλον θα περιμένω. 

Δημοσ.

καλησπέρα σας είδα και εγώ την συγκεκριμένη tv thanks για το review ippokampos με λίγο ψάξιμο δεν βρήκα πολλά μόνο το site της jvcLink.png Site: jvc μια χαρά φαίνεται άλλα το μενού για smart  πως είναι εκτός οτι έχει προεγκατεστημένα αππς

Δημοσ.

Κλασική υλοποίηση με Panel τουρκικής Vestel και κινεζικά ηλεκτρονικά PTVsion. Απο την αλλη μιας και την ειδα να παιζει παραδόξως το πάνελ ειναι VA! Not bad. Όποιος θελει μεγάλη ιντσα με κάπως αξιοπρεπή εικόνα είναι ΟΚ. Οποιος το ψάχνει πολυ ας το ξεχάσει ομως. Με πορδές αυγά δεν βάφουμε....Κάνονας.

• Like 2
Δημοσ.

Πηγα την ειδα και εγώ απο κοντα. Νομιζω οτι ειναι μια παρα πολυ τιμια επιλογη η εικονα που δινει για τα λεφτα της. Με προβληματιζει βεβαια το ποσο θα κρατησει καθως δεν μπορω να βρω τιποτα ουτε απο review ουτε κατι για το service της jvc

Δημοσ.

Την αγόρασα και την χρησιμοποιησα εχτές ..

Smart Tv δεν έχω ξανα χρησιμοποιησει αλλα για internet browsing και γενικά για χρήση στο internet, μου φαίνεται σαν smartphone προ 3ετίας  και να το χρησιμοποιεις τώρα!

Η εικόνα της με λίγες ρυθμισεις στα χρώματα και στην ευκρίνεια είναι λίγο θολή (όχι τραγικη αλλά όχι και τερμα καλή ανάλυση ) δεκτό όμως γιατι πληρώνεις 300 για 48" τηλεόραση .

Στα HDκανάλια όμως  η εικόνα της, είναι πολύ ωραία και καθαρή και στα χρώματα και στο θέμα ανάλυσης .

Ο ήχος της είναι πάρα πολύ καλός (αν και εγω χρησιμοποιω surroundbar με γουφερ)

Έχουμε και λέμε ... για 48'' τηλέοραση και για αυτή την τιμή με τις δυνατότητες που σου δίνει σαν smartTV ειναι vfm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...