stathis97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Σκεφτομαι να παω σε ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα για πρωτη φορα,συγκεκριμενα σε αυτη https://www.skroutz.gr/s/8002987/Oral-B-Pro-750-CrossAction-Special-Edition-Black-Travelcase.html Αξιζει η μεταβαση σε σχεση με την κλασικη; το βουρτσακι,ανταλακτκο βγαινει απο οτι βλεπω 3€/~τριμηνο οποτε πανω κατω οσο μια κλασικη οδοντοβουρτσα. Γνωμες απο αυτους που εχουν ηλεκτρικη; Να κοιταξω καποιο αλλο μοντελο; (~εως 30-35€)
papoys1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Όχι να κάτσεις στη χειροκίνητη. Όσοι την έχουν πάρει συνήθως παροπλισμένη την έχουν.
j0hnn1e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Όχι να κάτσεις στη χειροκίνητη. Όσοι την έχουν πάρει συνήθως παροπλισμένη την έχουν. Έχεις χρησιμοποιήσει και μιλάς εκ πείρας; Ον τοπικ, Η συγκεκριμένη είναι πεταμένα λεφτά, για να καταλάβεις διαφορά πρέπει να πάς σε καλύτερα μοντέλα. Top 2 είναι η Oral-B 9000 και η Philips Sonicare DiamondClean, με μικρές (ελάχιστες) διαφορές μεταξύ τους στα +/- Σε ελαφρώς πιο low budget μοντέλο κοιτάς την 6000Ν / 6500 Oral-B Οι σειρές 7xx, 6xx, 1xxx είναι σπατάλη χρημάτων και θα κάτσουν στο ράφι. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από j0hnn1e
.:Cabal:. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Σαν χρήστης ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας τα τελευταία 3 χρόνια σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνεις τη μετάβαση το ταχύτερο δυνατόν. Η διαφορές με την συμβατική οδοντόβουρτσα είναι τεράστιες και όποιος έχει αντίθετη άποψη απλά δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του ηλεκτρική οδοντόβουρτσα ή απλά είναι κακοπροαίρετος. Πέραν από το γεγονός που θα στη συστήσει και ο οδοντογιατρός σου εγώ προσωπικά ενώ είχα θέμα με τη δημιουργία πλάκας στο πάνω δεξί τεταρτημόριο, μετά τη χρήση της έχω να εμφανίσω πλάκα στο ίδιο σημείο εδώ και 3 χρόνια. Ο καθαρισμός που κάνει είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από οποιαδήποτε συμβατική οδοντόβουρτσα. Απλά έχε υπόψιν σου πως εφόσον ακολουθήσεις αυτό το μονοπάτι δεν ξανά γυρνάς ποτέ πίσω σε συμβατική. Να σημειώσω πως είχα την Oral-B Pro 4000 και τώρα έχω την Oral-B Genius 9000. 9
AristidisZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Να πάρεις αυτήν για αρχή Και εγώ την πήρα πριν κάνα εξάμηνο Επειδή έχω θέμα με την πέτρα και καπνίζω, κάνω καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο Πριν 2 βδομάδες που έκανα τον καθιερωμένο καθαρισμό, η οδοντίατρος μου είπε ότι τα δόντια μου ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι συνήθως
sotirisl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 χρησιμοποιώ ακριβή (και σώμα και κεφαλή) ηλεκτρική εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Συνίσταται ανεπιφύλακτα (εκτός και αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα δόντια ή τα ούλα σου). Η αίσθηση καθαριότητας είναι μοναδική.....
stathis97 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Έχεις χρησιμοποιήσει και μιλάς εκ πείρας; Ον τοπικ, Η συγκεκριμένη είναι πεταμένα λεφτά, για να καταλάβεις διαφορά πρέπει να πάς σε καλύτερα μοντέλα. Top 2 είναι η Oral-B 9000 και η Panasonic Sonicare DiamondClean, με μικρές (ελάχιστες) διαφορές μεταξύ τους στα +/- Σε ελαφρώς πιο low budget μοντέλο κοιτάς την 6000Ν / 6500 Oral-B Οι σειρές 7xx, 6xx, 1xxx είναι σπατάλη χρημάτων και θα κάτσουν στο ράφι. Δυστυχώς πανω απο 40€ δεν μπορω να δωσω για πρωτη ηλεκτρ. οδοντοβουρτσα,ποσο μαλλον 100 και 150€ Τοσο χαωδεις διαφορες εχουν οι σειρές 7xx, 6xx, 1xxx με τις παραπανω που αναφερεις; Να πάρεις αυτήν για αρχή Και εγώ την πήρα πριν κάνα εξάμηνο Επειδή έχω θέμα με την πέτρα και καπνίζω, κάνω καθαρισμό 2 φορές τον χρόνο Πριν 2 βδομάδες που έκανα τον καθιερωμένο καθαρισμό, η οδοντίατρος μου είπε ότι τα δόντια μου ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι συνήθως Μαλλον σε αυτη θα παω,σε 2 εβδομαδες που βγαζω και τα κατω σιδερακια. χρησιμοποιώ ακριβή (και σώμα και κεφαλή) ηλεκτρική εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Συνίσταται ανεπιφύλακτα (εκτός και αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα δόντια ή τα ούλα σου). Η αίσθηση καθαριότητας είναι μοναδική..... Ωραιος,ευχαριστω!!
sotirisl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Υ.Γ. εγώ έχω την Οral-Β 6500 που την θεωρώ εκπληκτική και εχει ακριβώς ότι χρειάζομαι. Την δικιά μου την είχα πάρει ολοκαίνουργια 65 ευρώ από το Amazon της Αγγλίας στο Black Friday. Δυστυχώς στην Ελλάδα, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι πανάκτριβες, όπως και πάρα πολλά άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Η Oral-Β 6000 (υποδεέστερη) κάνει 159 ευρώ στα mediamarkt και η Oral-B 8000 (καλύτερη) κάνει 229 ευρώ στον Κωτσόβολο.
Vapir Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 εννοείται να πάρεις άμεσα. Την έχω δυο χρόνια (oral b δεν θυμάμαι μοντέλο) και τα δόντια μου ειναι σε πολύ καλή κατάσταση .΄Οταν άρχισα να χρησιμοποιώ ηλεκτρική κατάλαβα πόσο δεν έκανε δουλειά η απλή. 1
papoys1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Έχεις χρησιμοποιήσει και μιλάς εκ πείρας; Εγώ σαν παραδοσιακός βολεύομαι με την κλασική χειροκίνητη. Έχουν αγοράσει τα δύο μου παιδιά και αφού τις χρησιμοποίησαν για καμιά 10αριά μέρες μπήκαν στο ντουλάπι. Από τότε και πάλι χειροκίνητες.
zio10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Έχω το πιο απλό μοντέλο της oral b και δεν βλέπω να γυρνάω σε κλασσική. Αν τύχει να χρησιμοποιήσω χειροκίνητη νομίζω ότι δεν έπλυνα τα δόντια μου... κάποια πολύ ακριβή δε νομίζω ότι θα έπαιρνα, τόσα παραπάνω προσφέρουν από την απλή; Κάτι για εφαρμογές, στατιστικά κλπ άχρηστα για μένα έχω δει. Johnnie γιατί τόσο αρνητικός για τα φτηνά μοντέλα;
j0hnn1e Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς πανω απο 40€ δεν μπορω να δωσω για πρωτη ηλεκτρ. οδοντοβουρτσα,ποσο μαλλον 100 και 150€ Τοσο χαωδεις διαφορες εχουν οι σειρές 7xx, 6xx, 1xxx με τις παραπανω που αναφερεις; Καταλαβαίνω οτι το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας. Υπόψην οτι με την σειρά 7χχ θα βλασφημάς για την μπαταρία. Μετά απο 2-3 μήνες χρήσης θα σε βγάζει για 1-2 βουρτσίσματα. Αυτός ήταν ένας απο τους λόγους που επέλεξα την panasonic εναντι της oral-b 9000. Είχα την σειρά 6χχ και πήγα στην Philips Sonicare, τις πρώτες μέρες ήταν λές και έκανα καθαρισμό κάθε μέρα σπίτι μου. Η μέρα με την νύχτα (δεν συζητώ καν για συμβατικές πλέον). Θα σου έλεγα να δεις στο amazon.co.uk, έχει τα μοντέλα 6χχχ κοντά στα 70 ευρώ συχνά πυκνά και είναι κλάσεις ανώτερα απο την 7χχ. Johnnie γιατί τόσο αρνητικός για τα φτηνά μοντέλα; Δεν είναι μόνο οι εφαρμογές. Έχουν άλλη ταχύτητα στροφής κεφαλής, άλλες ρυθμίσεις (ευαίσθητα ούλα κλπ), η μπαταρία όπως είπα κρατάει πολύ περισσότερο. Έχοντας δοκιμάσει και το φθηνό και το ακριβό και έχοντας υπάρξει απαξιωτικός για τα "τόσα λεφτά σε μια οδοντόβουρτσα", την οδοντόβουρτσα μου πλεον δεν την αλλάζω με τί-πο-τα. Ισως με την oral-b 9000 που έχει διαφορετική τεχνολογία στο μέλλον όταν η μπαταρία τα φτύσει. Όπως είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω όμως, στην ελλάδα οι τιμές είναι απαγορευτικές όταν τα τοπ μοντέλα στο άμαζον έχουν 100-120 ευρώ (έναντι 150-200 στο σκρουτζ) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2017 από j0hnn1e 1
zio10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Τι να πω δεν ξέρω, εγώ την έχω τουλάχιστον δύο χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η μπαταρία επίσης πολύ καλή, κρατάει μέρες. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια ακριβότερη όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα