nteminio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) https://www.gearbest.com/scooters-and-wheels/pp_974669.html?wid=72Δεν ξέρω τι παίζει με τελωνείο, όποιος γνωρίζει ας μου πει κι έμενα που θέλω να το παραγγείλω. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2017 από nteminio 2
Icecut Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Απ'ότι βλέπω τα μεταφορικά με priority line είναι μηδαμινά..το θέμα είναι μήπως λόγω όγκου κολλήσει τελωνείο?Καιρό το σκέφτομαι να το αγοράσω!
nteminio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 η αποθήκη CN-MI από την οποία αποστέλλεται, πού είναι?
konstantinos86 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά με τέτοιο όγκο σίγουρα δε περνάμε τελωνείο? Μου κάνει εντυπωση
slk200gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά με τέτοιο όγκο σίγουρα δε περνάμε τελωνείο? Μου κάνει εντυπωση απο ποτε το τελωνειο παει με τον ογκο? 2
ziaba Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 αυτό το πράμα να μην περάσει τελωνείο? μου φαίνεται απίθανο... από κατάστημα τι λένε περνάει?
dchatz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Λίγο προσοχή... Υπάρχει μια μέθοδος αποστολής του GEARBEST που δεν περνάει τελωνείο. Αυτή είναι ακριβώς η "Priority Line -> EU Express". Αυτή η μέθοδος ήταν με την DPD Αγγλίας. Υπήρχε και άλλη μέθοδος Priority Line από το Gearbest αλλά δεν συστηνόταν (ήταν με άλλη εταιρεία). Το συγκεκριμένο έρχεται με "Priority Line -> Priority Mail for Electric Scooter Only" Επειδή άλλο "Priority Line -> EU Express" και άλλο "Priority Line -> Priority Mail for Electric Scooter Only" το συγκεκριμένο δεν έχει ασφάλεια κατ΄ εμέ ότι δε θα περάσει τελωνείο μέχρι να διευκρινιστεί από αξιόπιστη πηγή τι είναι αυτή η μέθοδος αποστολής. 3
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν πληρώνετε με priority direct mail+ ερχετε μέσα σε 15 το πολύ μέρες
dchatz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δεν πληρώνετε με priority direct mail+ ερχετε μέσα σε 15 το πολύ μέρες η priority direct mail είναι μέθοδος αποστολής του banggood η οποία πράγματι δεν είχε τελωνείο. Εδω μιλάμε για το gearbest όπου οι ασφαλης μέθοδος αποστολής ήταν μόνο η EU Express. 2
FLIMIT Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 https://gearbestgreece.com/gearbest-guides/%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-gearbest-priority-line/
billdepo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Είχα πάρει το ποδήλατο της ίδιας μάρκας που έκανε και τα διπλά με την ίδια ακριβώς μέθοδο αποστολής και δεν πέρασα τελωνείο.Αν προσέξετε είναι αρκετά αργή 35-40 μέρες. Και μένα τόσο έκανε. Θυμάμαι γύρισε όλο τον κόσμο πριν φτάσει, Καζακστάν, Λευκορωσία, Πολωνία...Πάντως έφτασε στην ώρα του και παραδόθηκε στο σπίτι μου με UPS χωρίς κανένα κόστος. Κάπου εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης μου έβγαλε νέα παραγγελία για tracking (Track ORDER TWO στη φωτό που έβαλα) που φαντάζομαι αντιστοιχεί και σε νέο πακετάρισμα ώστε να αλλάξει η χώρα προέλευσης. Το πρώτο tracking number ήταν αρκετά unresponsive κυρίως φαντάζομαι λόγω του ότι ταξίδευε σιδηροδρομικώς και διένυε τεράστιες αποστάσεις το τραίνο (πχ Καζακστάν).Όπως φαίνεται στη 2η φωτό, η μέθοδος αυτή λέγεται και "Europe Railway Priority Mail".Μιας και είχα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο αρκετά: ρωτώντας εκτενώς την Gearbest Greece πριν κάνω την παραγγελία και παραγγέλνοντας ο ίδιος εν τέλει με αίσιο τέλος, εγώ θα το παιρνα 2
dchatz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Βλέπω ότι η μέθοδος αποστολής του δικού σου είναι η "Europe Railway Priority Mail(15-25days online)" και όχι η "Priority Mail for Electric Scooter Only". Οπότε δε μιλάμε για την ίδια ακριβώς μέθοδο αποστολής. Μπορεί να είναι, αλλα δεν το ξέρουμε σιγουρα.
stelios18120 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 η priority direct mail είναι μέθοδος αποστολής του banggood η οποία πράγματι δεν είχε τελωνείο. Εδω μιλάμε για το gearbest όπου οι ασφαλης μέθοδος αποστολής ήταν μόνο η EU Express. για το gearbest με το eu express παλι δεν πληρωνεις τιποτα. 1 περιστατικο ειχαν πει παλια αλλα δεν πιστευω να είναι κ αληθινο... τεσπα αυτά... τωρα εδώ μεσα δεν ξερει και τι ρολο βαραει ο καθενας αλλα οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα