Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια 

https://www.amazon.it/Samsung-C27FG73-Monitor-FreeSync-Quantum/dp/B07256D6KM/

στο αμαζον της ιταλιας εχει την c27fg73 στα 345 μαζι με μεταφορικα, για συγκριση, στο σκρουτζ εχει 460 το πιο φθηνο.

απλα δεν ξερω τι παιζει με το αμαζον της ιταλιας/δεν εχω παρει ποτε τπτ απο εκει, και δεν ξερω πως χειριζονται τα μεταφορικα γιατι δεν μπορεσα να βρω πως να αλλαξω γλωσσα κι απλα εκανα translate με το google translate.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

αχα, η προσφορα για ποσο λετε να ισχυσει? να περιμενω μεχρι black friday/cyber monday η να κανω κινηση τωρα?

Βλεποντας οτι εχει κατω απο 300€ σε μαγαζια της Ιταλιας, ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι μια τιμη το 345 που να πεις οτι δεν θα την προλαβεις ή δεν θα την ξαναβρεις. Πιθανον και καλυτερη τιμη να βρεις στα BF επομενως. Το πιθανοτερο. Παντως σχεδον σιγουρα θα βρισκεις την ιδια τιμη για καιρο. Το 460 μην το παιρνεις τιμη για συγκριση, ειναι "αλλου".

Δημοσ.

Βλεποντας οτι εχει κατω απο 300€ σε μαγαζια της Ιταλιας, ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι μια τιμη το 345 που να πεις οτι δεν θα την προλαβεις ή δεν θα την ξαναβρεις. Πιθανον και καλυτερη τιμη να βρεις στα BF επομενως. Το πιθανοτερο. Παντως σχεδον σιγουρα θα βρισκεις την ιδια τιμη για καιρο. Το 460 μην το παιρνεις τιμη για συγκριση, ειναι "αλλου".

γουατ? δεν εχω ιδεα απο ονλαιν ααγορες, που την βρηκες κατω απο 300?

Δημοσ.

δεν ξερω ιταλικα, μεταφορικα?

και αφου τα εχει και σε τετοιες τιμες αρα περιμενω και για κανενα black friday/cyber monday ετσι?

το πρωτο απο αυτα στην ιταλια δεν εχει international shiping και το δευτερο μου βγαζει 52 ευρω μεταφορικα οποτε και παλι νμζ καλυτερα τα 345 του αμαζον, αλλα δεν ειμαι και expert οποτε δεν μπορω να πω τπτ σιγουρα

• Moderators
Δημοσ.

Ξαναδιαβασε τι σου εγραψα, δεν σου ειπα να το παρεις απο Ιταλικο μαγαζι! Εκτος βεβαια αν μενεις Ιταλια! :)

(ειναι 10 μερες οι τιμες κατω των 300 ευρω εκει, δεν ειναι για μια στιγμη - ηταν απαντηση στην ερωτηση σου "αχα, η προσφορα για ποσο λετε να ισχυσει? να περιμενω μεχρι black friday/cyber monday η να κανω κινηση τωρα?")

Δημοσ.

Ξαναδιαβασε τι σου εγραψα, δεν σου ειπα να το παρεις απο Ιταλικο μαγαζι! Εκτος βεβαια αν μενεις Ιταλια! :)

(ειναι 10 μερες οι τιμες κατω των 300 ευρω εκει, δεν ειναι για μια στιγμη - ηταν απαντηση στην ερωτηση σου "αχα, η προσφορα για ποσο λετε να ισχυσει? να περιμενω μεχρι black friday/cyber monday η να κανω κινηση τωρα?")

α νν οκ, οποτε προτεινεις να περιμενω για black friday μπας και?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...