mouxaxa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Αν είναι τρολοθεντ ας κλειδωθεί. Αν έχει κάποιος να θέσει κάποια σοβαρή ερώτηση σχετικά με την βιομηχανία τροφίμων και την παραγωγή τροφίμων ευχαρίστως να απαντηθεί από άτομα του χώρου. Αλλά διαβάζει κόσμος και κρίμα είναι να τραβάει κλικ για μακακιες 1
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 καθόλου δε με στενοχωρείς είσαι άνθρωπος που ξέρει να σκέφτεται και να εκφράζει μεστό και ξεκάθαρο λόγο έχεις κυνηγήσει pokemon έχεις αναρτήσει εκείνη την διάτρητη έρευνα που δείχνει ότι οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα για την ίδια δουλειά έχεις προσφέρει το σέβομαι αυτό εδώ όμως με μπερδεύεις λίγο μου λες : Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εκτός κι αν μιλάμε για στυμμένη πορτοκαλάδα, δεν υπάρχουν "συστατικά από τα οποία αποτελείται η τροφή". αφότου έχεις πει αυτό Got it. Δε μιλάμε για παρασκευασμένες τροφές αλλά για τα συστατικά με τα οποία τις παρασκευάζουν. και αυτά τα λες με αφορμή το μηνυμά μου για το bliss point,που είναι όρος που αναφέρεται στην πρόσθεση αποκλειστικά αλατιού και ζάχαρης στη βιομηχανία τροφίμων. δλδ αν δεν ήξερα πόσο ηθικός και τίμιος είσαι θα πίστευα ότι εσκεμμένα προσπαθείς να μπερδέωεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις εναντίον μου
defacer Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 είσαι άνθρωπος που ξέρει να σκέφτεται και να εκφράζει μεστό και ξεκάθαρο λόγο If you could only see the irony here. έχεις κυνηγήσει pokemon Πιο σωστό θα ήταν να πεις ότι έχεις βγάλει το λάθος συμπέρασμα πως έχω κυνηγήσει pokemon επειδή δε χωράει στο μυαλό σου ότι θα υπερασπιζόταν κάποιος μια πράξη που εσένα σου φαίνεται γελοία χωρίς να έχει "συμφέρον". έχεις αναρτήσει εκείνη την διάτρητη έρευνα που δείχνει ότι οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα για την ίδια δουλειά Γατάκια του WEF, το insomnia σας την έχει καταδιατρήσει την ετήσια αναφορά. Μαν μου λυπάμαι δε μπορώ να συμμετέχω σε τέτοια επίπεδα φιλοσοφίας
Apollonas25 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 έκανα αναφορά τα τελευταία μνμ που βγάζουν το νήμα εκτός θέματος
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Περιβολι , κοτετσι , κατσικες , δεντρα. Καλα τα λεει ο Απολωνας
Apollonas25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Περιβολι , κοτετσι , κατσικες , δεντρα. Καλα τα λεει ο Απολωνας δλδ,τι λέει ο απολλωνας?
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 δλδ,τι λέει ο απολλωνας? Μην αγχωνεσαι, μαζι σου ειμαι
Apollonas25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μην αγχωνεσαι, μαζι σου ειμαι μα δεν είναι θέμα ομάδων . αντιπάλων είναι μια άποψη,είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς
bluesattack Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 μα δεν είναι θέμα ομάδων . αντιπάλων είναι μια άποψη,είτε συμφωνείς είτε διαφωνείν Πως δεν ειναι θεμα ομαδων.Και καρκινογονα να ειναι ενα συστατικο , οχι απλα διεγερτικο, θα υπαρχουν αντιδρασεις απο την αντιστοιχη βιομηχανια και απο αυτους που πληττονται απ την αναπτυξη που αυτοι επιφερει.
Apollonas25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Πως δεν ειναι θεμα ομαδων.Και καρκινογονα να ειναι ενα συστατικο , οχι απλα διεγερτικο, θα υπαρχουν αντιδρασεις απο την αντιστοιχη βιομηχανια και απο αυτους που πληττονται απ την αναπτυξη που αυτοι επιφερει. ποιο συστατικό? με ποιο τρόπο πλήττονται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα