Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι τρολοθεντ ας κλειδωθεί. Αν έχει κάποιος να θέσει κάποια σοβαρή ερώτηση σχετικά με την βιομηχανία τροφίμων και την παραγωγή τροφίμων ευχαρίστως να απαντηθεί από άτομα του χώρου.

Αλλά διαβάζει κόσμος και κρίμα είναι να τραβάει κλικ για μακακιες

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καθόλου δε με στενοχωρείς 

είσαι άνθρωπος που ξέρει να σκέφτεται και να εκφράζει μεστό και ξεκάθαρο λόγο

έχεις κυνηγήσει pokemon

έχεις αναρτήσει εκείνη την διάτρητη έρευνα που δείχνει ότι οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα για την ίδια δουλειά

έχεις προσφέρει

το σέβομαι αυτό 

εδώ όμως με μπερδεύεις λίγο

μου λες :

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά εκτός κι αν μιλάμε για στυμμένη πορτοκαλάδα, δεν υπάρχουν "συστατικά από τα οποία αποτελείται η τροφή".  

αφότου έχεις πει αυτό 

Got it. Δε μιλάμε για παρασκευασμένες τροφές αλλά για τα συστατικά με τα οποία τις παρασκευάζουν.

και αυτά τα λες με αφορμή το μηνυμά μου για το bliss point,που είναι όρος που αναφέρεται στην πρόσθεση αποκλειστικά αλατιού και ζάχαρης στη βιομηχανία τροφίμων.

δλδ αν δεν ήξερα πόσο ηθικός και τίμιος είσαι θα πίστευα ότι εσκεμμένα προσπαθείς να μπερδέωεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις εναντίον μου

Δημοσ.

είσαι άνθρωπος που ξέρει να σκέφτεται και να εκφράζει μεστό και ξεκάθαρο λόγο

If you could only see the irony here.

έχεις κυνηγήσει pokemon

Πιο σωστό θα ήταν να πεις ότι έχεις βγάλει το λάθος συμπέρασμα πως έχω κυνηγήσει pokemon επειδή δε χωράει στο μυαλό σου ότι θα υπερασπιζόταν κάποιος μια πράξη που εσένα σου φαίνεται γελοία χωρίς να έχει "συμφέρον".

έχεις αναρτήσει εκείνη την διάτρητη έρευνα που δείχνει ότι οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα για την ίδια δουλειά

Γατάκια του WEF, το insomnia σας την έχει καταδιατρήσει την ετήσια αναφορά.

Μαν μου λυπάμαι δε μπορώ να συμμετέχω σε τέτοια επίπεδα φιλοσοφίας  :-D

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι, μαζι σου ειμαι  :-D

μα δεν είναι θέμα ομάδων . αντιπάλων

είναι μια άποψη,είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς

Δημοσ.

μα δεν είναι θέμα ομάδων . αντιπάλων

είναι μια άποψη,είτε συμφωνείς είτε διαφωνείν

Πως δεν ειναι θεμα ομαδων.Και καρκινογονα να ειναι ενα συστατικο , οχι απλα διεγερτικο, θα υπαρχουν αντιδρασεις απο την αντιστοιχη βιομηχανια και απο αυτους που πληττονται απ την αναπτυξη που αυτοι επιφερει. :-D

Δημοσ.

Πως δεν ειναι θεμα ομαδων.Και καρκινογονα να ειναι ενα συστατικο , οχι απλα διεγερτικο, θα υπαρχουν αντιδρασεις απο την αντιστοιχη βιομηχανια και απο αυτους που πληττονται απ την αναπτυξη που αυτοι επιφερει. :-D

ποιο συστατικό?

με ποιο τρόπο πλήττονται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...