montexristos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο game.co.uk έχει το steam link στις £11.99 και με μεταφορικά για Ελλάδα μου το έβγαλε σύνολο: £14.94, δηλαδή 16.81€ Site: https://www.game.co.uk/en/steam-link-816924 Στο skroutz δεν το βρηκα με προχειρη ματιά, αλλα απο το steam που το εχει επισης σε προσφορα με μεταφορικά βγαίνει 40,59€ Νομίζω ότι παίρνει και kodi για streaming ταινιών, αλλά αυτο ας το επιβεβαιώσει καποιος που το έχει. Επίσης θέλει πολύ καλό δίκτυο (wired / powerline) για να παίξει καλά από ότι έχω ακούσει Περισσότερες πληροφορίες: Site: http://store.steampowered.com/app/353380/Steam_Link/?l=greek 15
petran91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Έριξα παραγγελία καθώς το μετάνιωσα που έχασα την προσφορά την προηγούμενη φορά. Thank you
ktf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο mobile μου ζητάει αναγκαστικα εγγλέζικο κινητό, πως κάνατε την παραγγελία για Ελλάδα?
montexristos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εγώ το άφησα κενό, και προχώρησε. Έκανα register με google δεν ξέρω αν παίζει ρόλο
petran91 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσωπικά έφτιαξα λογαριασμό, δεν έκανα as guest το checkout. Εκεί έβαλα το κινητό μου με το πρόθεμα +30 και το δέχτηκε κανονικά. Επίσης μόλις είδα ότι εκεί που έπρεπε να δείχνει το όνομα μου δείχνει ερωτηματικά στο shipping address. Μάλλον έκανε το θαύμα του το Google και έβαλε τα στοιχεία μου στα ελληνικά? Προσπαθώ να επικοινωνήσω τώρα μαζί τους να δω αν υπάρχει πρόβλημα. EDIT: Εντάξει λύθηκε το θέμα μου μετά από επικοινωνία μαζί τους στο Facebook. Επίσης πλήρωσα με PayPal με κάρτα της Eurobank (δεν ξέρω ποιος κάνει την μετατροπή ακριβώς σε αυτήν την περίπτωση) και η χρέωση ήταν περιπου 18€. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2017 από petran91
giannakp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Με πληρωμή μέσω paypal αλλά από την κάρτα της revolut (την μετατροπή £ --> € κάνει η revolut) βγήκε 16,74€ ακριβώς. 1
kgian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τσίμπησα ένα. Θα το χρησιμοποιήσω εγώ ή θα το κάνω δώρο στα ανηψια μου.
marksk Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 παιδιά επειδή δεν το πολύκατέχω... μπορώ να παίξω ότι παιχνίδι έχω στην tv? πχ και ένα παιχνίδι που δεν είναι αγορασμένο μπορεί κάποιος να το παίξει ;; παίζει μόνο παιχνίδια από το steam; και θα χρειαστώ άλλα χειριστήρια ; ή κάτι Logitech που έχω στο pc θα μπορώ να τα λιώσω στο pro
argimeg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά για εξηγήστε μου γιατί το χρειάζομαι αυτό το μαραφέτι αφού μπορώ να συνδέσω την κάρτα γραφικών μου κατευθείαν στην tv με HDMI;
deathincarnate Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 παιδιά επειδή δεν το πολύκατέχω... μπορώ να παίξω ότι παιχνίδι έχω στην tv? πχ και ένα παιχνίδι που δεν είναι αγορασμένο μπορεί κάποιος να το παίξει ;; παίζει μόνο παιχνίδια από το steam; και θα χρειαστώ άλλα χειριστήρια ; ή κάτι Logitech που έχω στο pc θα μπορώ να τα λιώσω στο pro Ναι.μπορείς να βγείς από το big picture mode και να χρησιμοποιήσεις ποντίκι/πληκτρολόγιο για να παίξεις ότι θες.
petran91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Ρε παιδιά για εξηγήστε μου γιατί το χρειάζομαι αυτό το μαραφέτι αφού μπορώ να συνδέσω την κάρτα γραφικών μου κατευθείαν στην tv με HDMI;Αμα μπορείς δεν το χρειάζεσαι.Όταν το PC είναι σε άλλο δωμάτιο βολεύει όμως. τι ακριβως κανει;Ενώ τρέχει τα παιχνίδια ο υπολογιστής, τα streamαρει στην τηλεόραση σου μέσω του τοπικού δικτύου είτε αυτό είναι wifi είτε με καλωδιο. 1
tyf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Τσιμπισα και εγω ενα. ευχαριστω. με χειριστηριο τι κανουμε? παιρνει οποιοδηποτε?
thephotoshoped Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί το συγκεκριμένο να λειτουργήσει σαν android box; Δηλαδή με ποντίκι/πληκτρολόγιο να βλέπω ό,τι δείχνει η οθόνη του pc μου και να σερφάρω/βλέπω ταινίες κλπ;
tsofras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Πφφφ δλδ. έμενα που μου έστειλαν αντικατάσταση απο Valve Αμερικής και ζητάνε 26ε εκτελωνισμό με συμφέρει να πάρω καινούριο απο Αγγλία? Δεν θα έχει τίποτα εξτρα σε χρέωση έτσι? Για τις ερωτήσεις σας επειδή το έχω εδώ και 2 χρόνια : Όσοι το θέλετε μόνο για wifi ξεχάστε το , είναι άθλιο για να παίξεις παιχνίδια κόλλαγε ακόμη και το μενού του spellunky. Όσοι το θέλετε για ενσύρματο : 1) Παίζει τούμπανο χωρίς κολλήματα όλα τα παιχνίδια 2) Αναγνωρίζει κανονικά χειριστήριο xbox one 3) To kodi το τρέχει κανονικά αλλά όχι λόγω steam link , αλλά του software του steam. Το βάζεις ουσιαστικά σας game εκτός library του steam και το ανοίγεις μέσα απο το steam και είσαι κομπλέ. Φτιάχνεις και ένα προφιλ για το χειριστήριο για το Kodi μέσα απο το steam και είσαι άρχοντας. 4) Αν κάνεις alt+tab ενώ έχεις συνδεθεί με το steam link τότε βλέπεις κανονικά ότι δείχνει η οθόνη στο pc σου. Τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω, streamarw witcher 3 και δεν έχω ούτε ένα κόλλημα (είπαμε μόνο με καλώδιο) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα