Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ξαφνικά σήμερα όταν πήγα να το ανοίξω μου έδινε bsod με πρόβλημα στο αρχείο Volsnap.sys που βρίσκεται στο system32/drivers.

Λίγο που το έψαξα είδα ότι παίζει να έγινε corrupted και ότι πρέπει να το αντικαταστήσω. Προσπαθώ μέσω Ubuntu από φλασακι αλλά δεν μπορώ να δώσω write access στο partition των Windows.

Το αρχικό θέμα ήταν ότι η επιλογή "paste" ήταν γκρι. Στην συνέχεια είδα ότι επειδή δεν έχουν κλείσει σωστά τα Windows, φαίνεται σαν να χρησιμοποιούν ακόμα τον σκληρό. Είδα έναν τρόπο όπου μέσω της εφαρμογής disks των Ubuntu να προσθέσω εντολή να διαγράψει το hinerline file (ουσιαστικά κρατάει το last session).

Κατάφερα να κάνω την εντολή paste click able αλλά δεν έχω καταφέρει με κάποιο τρόπο να δώσω write access.

Δοκίμασα από εδώ όλα τα πράγματα αλλά δεν κατάφερα κάτι. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1116027

Γενικά θέλω να καταφέρω να αντιγράψω αυτό το αρχείο στο system32/drivers με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα Ubuntu τρέχουν από φλασακι.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Τελικα μετα απο ακομα μια επανεκκινηση μου εδωσε μονο του write access οποτε το αντικατεστησα απο το windows.old και τωρα ανοιξε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...