AggelosPis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα..Αγορασα το Hue + και ενα 3πλο πακετο Aer 140 rgb .. επειδη η μητρικη είναι γεματη σε όλα τα Headers αναρωτιόμουν αν μπορώ να βάλω και τα 3 Fanακια σε ένα pwm header με ενα 3πλο Spliter.Το κάθε φανάκι θέλει 0,32 A (σύνολο δλδ 0,96) και το Header Δίνει 1 A .. Γίνεται ? είναι safe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εγώ στη μητρική της υπογραφής, το έχω κάνει, με τα fans της υπογραφής. Σε 1 κανάλι έχω βάλει 3 και σε άλλο 2. Νομίζω δε θα χεις θέμα, εγώ τουλάχιστον δεν (νομίζω πως) έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosPis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 και τα 3 που έχεις βάλει είναι pwm fanάκια ? από στροφές έχουν απόλια?και γω δε νομίζω να υπαρχει θέμα .. απλά δε θέλω να βάλω το ένα μόνο του σε 3 pin header γτ εκεί δε θα ελέγχω στροφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 έτσι και αλλιώς, αν βάλεις >2 σε ένα κανάλι, θα φαίνεται μόνο το ένα. δεν ξέρω τι μητρική έχεις αλλά στη δικιά μου στο Bios στο κανάλι πχ.2 φαίνεται το 1 fan και ας έχω συνδέσει 3 πάνω του. Και είναι και λογικό αν το σκεφτείς. Τώρα σε στροφές δεν έχω παρατηρήσει απώλεια μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosPis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ναι φαίνεται 1 fan αλλα μοιράζονται οι στροφές...οπότε θα πάρω http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-cable-y-switch-for-3x-4-pin-pwm-fan-10cm-p-PER.813130 και αν δω κάτι ότι δεν πάει καλα θα βάλω μόνο 2 fan πάνω.. και το άλλο μόνο του σε 3πλο header Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα