Geo6 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Τον Οκτώβριο του 2016 αγόρασα ένα κινητό τηλέφωνο Turbo-Χ Ω2 (200 €). Αρχές Ιουνίου 2017 η μπαταρία του κινητού έπαψε να λειτουργεί: Ανεξάρτητα τον χρόνο φόρτισης της η διάρκεια της μπαταρίας ήταν μόλις μερικά λεπτά της ώρας. Επιπλέον η μπαταρία έχει φουσκώσει και δε μπορούσες να τη βάλεις στη συσκευή. Πήγα το κινητό και την μπαταρία του στο τεχνικό τμήμα του υποκαταστήματος Πειραιώς. Μου ανάφεραν ότι δεν έχουν μπαταρία για αντικατάσταση, αλλά «στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουν διαθέσιμη». Από τότε (αρχές Ιουνίου 2017) έως και σήμερα (Οκτώβρη 2017) δεν έχουν δεν έχουν φέρει ακόμη μπαταρία για αντικατάσταση. Στο διάστημα αυτό έχω επισκεφτεί το συγκεκριμένο κατάστημα για την αλλαγή της μπαταρίας τουλάχιστον έξι φορές και η απάντησή τους είναι πάντα «στο τέλος της επόμενης εβδομάδας». Στις 1/9/2017 ζήτησα αντικατάσταση της συσκευής, οι τεχνικοί του καταστήματος κράτησαν τη συσκευή και την μπαταρία, και μερικές ημέρες αργότερα απάντησαν ότι το κινητό έχει μία ρωγμή στην άκρη της οθόνης και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συσκευή (η οθόνη είναι εκτός εγγύησης). Επίσης με διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρχει μπαταρία «στο τέλος της επόμενης εβδομάδας». Το πρόβλημα όμως δεν είναι η ρωγμή στην οθόνη, η οποία είναι μικρή, στην άκρη της οθόνης, και όταν το κινητό λειτουργεί κανονικά με μπαταρία αυτή φαίνεται ελάχιστα και δεν αποτελεί πρόβλημα. Το πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού είναι η μπαταρία του και η αδυναμία του Πλάισίου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Δεν μπορούσα να περιμένω 3 μήνες την αντικατάσταση της μπαταρίας, και γι αυτό το λόγο αγόρασα νέο κινητό (φυσικά όχι Turbo-x) επιβαρυνόμενος με επιπλέον έξοδο. Το ΠΛΑΙΣΙΟ λοιπόν αντιμετωπίζει πρόβλημα στη συντήριση των κινητών του, γι αυτό προσοχή πριν αγοράσετε Turbo-x κινητό γιατι μπορεί να την πατήσετε όπως εγώ!!!!!!! Και ένα ερώτημα: Με άφησαν να έχω στο σπίτι μου μία μπαταρία η οποία είχε φουσκώσει προφανώς από χημικές ουσίες (αέριες ή/και υγρές) που παράχθηκαν. Πολλοί σε αναφορές στο internet λένε ότι η μπαταρία μπορεί να ήταν επικίνδυνη για εμένα και την οικογένειά μου. Αληθεύει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ναι, μόνο εκεί αντιμετωπίζει πρόβλημα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Με συγχωρείς κιόλας αλλά υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακόμα Turbo-X προϊόντα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μακρια απο τουβλο-Χ Φωναζω χρονιαααα τωρα Μην αγοραζετε τετοιες μουφιες μωρεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Και ένα ερώτημα: Με άφησαν να έχω στο σπίτι μου μία μπαταρία η οποία είχε φουσκώσει προφανώς από χημικές ουσίες (αέριες ή/και υγρές) που παράχθηκαν. Πολλοί σε αναφορές στο internet λένε ότι η μπαταρία μπορεί να ήταν επικίνδυνη για εμένα και την οικογένειά μου. Αληθεύει αυτό; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εντυπωσιακοτατο! Οχι οτι το turbox ειναι για .... καβάλα, αλλα το οτι καποιος εν ετη 2016 εδωσε 200 ευρώ για ενα σωρο με σκουπίδια! Κατα τα αλλα, η εμπειρια του χρήστη δεν λεει τιποτα το καινουργιο απο αυτο που ξέραμε εδω και κοντα μια δεκαετια. Παντως οφειλω να παραδεχτώ και να πω ενα μεγάλο μπραβο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και την ομαδα του. Ειναι πολυ καλοι στην δουλειά τους. Αν μη τι αλλο θελει προσπαθεια και μεγάλες δόσεις θρασους για να καταφερουν να βρισκουν ακομα θύματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ποτε το πλαισιο ηταν τυπικο για να ειναι τωρα στα κινητα; Απλα βηματα. Κανεις καταγγελια εδω http://www.efpolis.gr/ Λες σε ολους τους φιλους και γνωστους να μην ξαναγορασουν ουτε συνδετηρα απο καταστημα πλαισιο Εξυπακουεται πως δεν ξαναγοραζεις ουτε και εσυ τιποτα απο τους ιδιους. Τα περι ρωγμων/υγρασιας ειναι συνηθεις τακτικες για να βγαλουν ενα κινητο εκτος νομιμης εγγυησης. Τα ιδια εκανε η nokia, και να που κατελληξαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αφου δινετε 200 ευρο για turbo x θελετε και τα παθενετε ρε παιδες...τα υπολοιπα ειναι ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Τραγικο. 200 ευρω στον καδο. Με αυτα τα €€€ επαιρνες παπαδες σε specs Κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 το πρόβλημα είναι ότι εν έτη 2017 με τόσα forum και πληροφορίες υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν τουβλα χ , τι άλλο να πεις πια ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo6 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Όχι. οχι.........γιατί;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Seriously ? Με όλο το σεβασμό 200€ για Turbo X!?!?! Βάλε 50€ και πάρε ένα iphone, xiaomi, huawei, moto και και ...δηλαδή έλεος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ανεξαρτήτως της αγοράς που έγινε ,μίλησε με συνήγορο του πωλητή και ΓΓΚ και κυνηγά τους. Είσαι 3μηνες χωρίς συσκευή επειδή αδυνατούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους όσον αφορά την εγγύηση και καταγγελία που σε κοροϊδεύουν κιόλας. Δεν έχουν μπαταρία?Να κόψουν το κεφάλι τους να βρουν ακόμα και αν χρειαστεί να ανοίξουν και να πάρουν την μπαταρία από άλλο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Άσχετα αν οτιδήποτε turbox ειναι σκουπίδι,άσχετα αν δεν έχω δώσει ποτέ δραχμή στο πλαίσιο και μάλιστα αυτό το χρωστάω εδώ στο insomnia που διαβάζω διάφορα παράπονα και καταγγελίες,δεν πρέπει να κρατάμε κ μιά πισινή όταν γράφει κάποιος που έκανε εγγραφή σήμερα γι αυτό το λόγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Άσχετα αν οτιδήποτε turbox ειναι σκουπίδι,άσχετα αν δεν έχω δώσει ποτέ δραχμή στο πλαίσιο και μάλιστα αυτό το χρωστάω εδώ στο insomnia που διαβάζω διάφορα παράπονα και καταγγελίες,δεν πρέπει να κρατάμε κ μιά πισινή όταν γράφει κάποιος που έκανε εγγραφή σήμερα γι αυτό το λόγο; Συμφωνω... Αλλα δεν ειδα την ιδια απαντηση σου και σε θεματα του μπλα μπλα,οπου εκει οντως συμβαινει για τρολια.... Σορρυ για το οφφτοπικ,η αποψη μου περι τουβλων και λοιπων δηθεν "ελληνικων" μαρκων,εχει πολλακις γραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις