Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός συνδυασμός θεωρείται καλύτερος ανάμεσα σε AMD Phenom II X2 B59 3.4GHz με 4GB DDR3 και intel C2D E8400 3.00GHZ με 4 GB DDR2 ;(προφανώς αφορά ανακατασκευασμένο pc).Θα υπάρχει αισθητή διαφορά με καλύτερο επεξεργαστή αλλά μνήμη DDR2 σχετικά με λίγο κατώτερο αλλά μνήμη DDR3;

Δημοσ.

Νομίζω πως η διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα σε DDR2-DDR3 είναι αναλογικά μικρότερη από τη διαφορά στις επιδόσεις ανάμεσα στον AMD και τον Intel.

Για τι εργασία τον θέλεις?

Δημοσ.

Πρός Intel πήγαινα κι εγώ.

Sheogorath πρόκειται για 80 ευρώ και στις 2 περιπτώσεις.

#3 icon_share.pngUndertaker25 για midi και λίγο τυπικά office.Συγκριτικά με netbook υπερφορτωμένο με μολις 1gb μνήμη και 1.66 ghz που με το ''ψήσιμο''πέφτει στο μισό,θα μου φανεί διαστημικός :D Πόσο μάλλον αν του βάλω και linux όπως έκανα και με το netbook που χρησιμοποιώ μόνο για internet πλέον και πάει σφαίρα.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογως τι μητρικη εχει ο phenom ii x2  που λες γιατι αμα ειναι AM3 με sb710 η΄ sb850  απ ο,τι θυμαμαι, μπορει να βρεθεις και με 4πυρηνο ξαφνικα γι αυτο ψαξε το λιγο αυτο... :-)

• Like 2
Δημοσ.

Αναλογως τι μητρικη εχει ο phenom ii x2  που λες γιατι αμα ειναι AM3 με sb710 η΄ sb850  απ ο,τι θυμαμαι, μπορει να βρεθεις και με 4πυρηνο ξαφνικα γι αυτο ψαξε το λιγο αυτο... :-)

ΑΜ3   με  sb 533 έχει

Δημοσ.

Κατεβασε το speccy και κοιτα το μοντελο της μητρικης  ρε ηχε!

Για οσους δεν εχουν καταλαβει, αν εχει μητρκη που ξεκλειδωνει πυρηνες, μπορει μεσα απο το bios ο 2πυρηνος phenom να γινει 4πυρηνος γι αυτο ολη αυτη η μανουρα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οσους δεν εχουν καταλαβει, αν εχει μητρκη που ξεκλειδωνει πυρηνες, μπορει μεσα απο το bios ο 2πυρηνος phenom να γινει 4πυρηνος γι αυτο ολη αυτη η μανουρα...

Εχω προσωπικη αποψη για αυτο που λες (τεσπα),  Η εν λογω μητρικη;;(AM3) χαλαρα υποστηρίζει Phenom ii x6

και υπαρχει περιπτωση και για  Fx. Απο το 2003 ειμαι σε Amd platform.

ZELOMOTH με τι εισαι Intel or Amd;

AMD Phenom II X2 B59 AM3 3.400MHz  

bus speed 2200  

καλα αστο.

Επεξ/σία από Alexlooker
Δημοσ.

Ενημερωτικά, το Linux δεν είναι πλέον ελαφρύ, όταν ανοίξεις Chrome με 2 - 3 καρτέλες θα δεις πόσο θα λαγκάρει και εκεί! Δες από εκεί που θα στο δώσουν refurbished, σε ποιον μπορούν να χώσουν 8 γιγα ram και με τι κόστος!

Δημοσ.

Ενημερωτικά, το Linux δεν είναι πλέον ελαφρύ, όταν ανοίξεις Chrome με 2 - 3 καρτέλες θα δεις πόσο θα λαγκάρει και εκεί! Δες από εκεί που θα στο δώσουν refurbished, σε ποιον μπορούν να χώσουν 8 γιγα ram και με τι κόστος!

Ελαφρυ ειναι. Ubuntu Studio 16.4.3 LTS παιζει ΟΚ σε Dell GX620  (Pentium D 820/3Gb), καλα σε G3220/4Gb και σε HP Z440 (E5-1650/64Gb) πεταει. (Αυριο τον δινω. Goodbye)

Δημοσ.

Στα πρώτα 2 μηχανήματα που αναφέρεις, το ίδιο καλά παίζουν και τα 7άρια. Δεν είναι πιο ελαφρύ το Linux, είναι ένας αστικός μύθος που πρέπει να καταρριφθεί, διότι του κάνει κακό. Θα πάει ο άλλος που έχει P4 να βάλει Linux για να το αναστήσει, και θα αγανακτήσει!

Εν δυνάμει υπάρχουν διανομές που έχουν όντως  από κάπως πιο ελαφρύ έως ελαφρύ desktop environment, όπως Xubuntu, Lubuntu, Ubuntu Mate κλπ, όμως άπαξ και θελήσεις να κάνεις την χρήση που προανέφερα (web με πολλές καρτέλες ανοικτές, δηλαδή) ο firefox και ο chrome/chromium θα ρουφήξουν όλη τη ram μονορούφι!

Σε 64 GIGA ότι και να βάλεις θα πετάει...που το πας το μηχάνημα δεν το δινεις σε μένα να πούμε! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...