Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω I phone από το site της Apple. Ξέρει κανείς αν με καλύπτει η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα;

Δημοσ.

''The Apple Online Store US ships items within the continental US, Alaska, Hawaii and Puerto Rico. No shipments can be made to PO Box addresses, United States territories, or addresses outside of the United States. You may not export any products purchased at the Apple Online Store.'

εκτος, αν καποιος με φυσικη παρουσια στο US μπορεσει να το αγορασει και στο φερει στην Ελλαδα.    :-)

Οσο για το warranty, 1 year internationally ειναι οποτε ναι σε καλυπτει.
Δημοσ.

Οπως γράφει και ο φίλος εάν έχεις κάποιον όπου μπορεί να πάει και να το παραλάβει για σένα απο κάποιο φυσικό κατάστημα και να σου το στείλει ... 

Δεν γνωρίζω βέβαια εάν περνάνε  έλεγχο και τα συγκεριμένα δέματα και φας κανένα τελωνείο απο το πουθενά ... 

Με συγχωρείται για την άγνοια επι του θέματος ... 

Δημοσ.

και γιατί δεν το αγοράζεις από Ευρώπη; Το τελωνείο που θα σε γδάρει δεν το σκέφτεσαι; Από όσο όμως ξέρω αν όντως θες να το αγοράσεις από αμεική υπάρχουν υπηρεσίες Online που σου δίνουν Αμερικάνικη διεύθυνση στο όνομα σου στην οποία παραγγέλνεις το δέμα και αυτοί μετά στο στέλνουν στην Ευρώπη. Τώρα πόσο ασφαλές είναι δεν ξέρω, χίλιες φορές κοίτα από Ευρώπη κάτι.

Δημοσ.

μα καλα ποσο καλυτερη ειναι  η τιμη του στο αμερικα?

iphone 8+ 256gb = $949+sales tax (e.g για εδω, ΝΥ, ειναι $84) Σε αλλα states αλλαζει το sales tax, και σε 5 states δεν εχουν.  :-)

949+84= $1033 =882 euros

Η τιμη ειναι για να το αγορασεις απο το Apple store. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω I phone από το site της Apple. Ξέρει κανείς αν με καλύπτει η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα;

.I. phone :-D

Δημοσ.

Δεν έχει και καμιά τρελή διαφορά πάντως. Πχ στο iPhone 7 128gb βγαίνει 50€ λιγότερο..

Unabomber 8 ή 4% είναι; στο nj?

Δημοσ.

Δεν έχει και καμιά τρελή διαφορά πάντως. Πχ στο iPhone 7 128gb βγαίνει 50€ λιγότερο..

Unabomber 8 ή 4% είναι; στο nj?

8.87% για ΝΥ  :-(

Για το ΝJ 6.87% now , και απο το 2018 θα πεσει στα 6.625%

Δημοσ.

Θέλω το 6s και μπορούν να μου το φέρουν εδώ. Έτσι δεν πληρώνω τελωνείο σωστά; Για την εγγύηση απλά το σκέφτομαι

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω ένα MacBook Pro και στην Ελλάδα οι δύο εκδόσεις που με ενδιαφέρουν κοστίζουν περίπου 2947€ η μία και 3199€ η άλλη.

Απ' ότι είδα Αμερική κοστίζει το πρώτ περίπου 600€ λιγότερο.

Έχω ένα φίλο Αμερική ο οποίος έχει πάει για διακοπές και σε λίγες ημέρες επιστρέφει.

Λέτε να μπορεί να το πάρει να μου το φέρει; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν το αγοράσει όταν θα φεύγει από το Αεροδρόμιο για να το μεταφέρει Ευρώπη;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...