alex-gaming Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα . Εχω την οθόνη hp 27xw και σκέφτομαι για triple monitor, θα είναι για gaming και προγραμματισμο. Επειδή δεν μπορώ να την βρω πλέον για αγορά υπάρχει ένα άλλο μοντέλο με τα ιδια χαρακτηριστικά HP 27er https://www.productchart.com/monitors/9782_vs_9790 Αξίζει να αγορασω 2 HP 27er 500€ για triple monitor ? και να εχω 3 1080p (δεν εχουν g sync)? η να να σκασω χοντρα λεφτα για εναν καλο acer predator x34 1000€? gpu εχω 1080 ti asus strix oc Ευχαριστώ
bazzil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω 3 24αρια για προγραμματισμό. Δες εδώ. Και εδώ έχω τα υλικά για bias lighting. το predator είναι 4Κ που σημαίνει περίπου 2 1920 σε μία. Αν είναι να πάρεις μια τότε πάρε αυτή ή κάποια αντίστοιχη. Θα έχεις 4 δικές σου σε μία. Εμένα με βόλεψαν πολύ τα τρία μόνιτορ
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Για προγραμματισμό λογικά θα σε βολέψουν περισσότερο τα 3 monitors αν σκοπεύεις να έχεις πολλά παράθυρα ανοιχτά. Αλλά για gaming, τo tripple monitor setup αξίζει κυρίως σε racing. Άντε και κανένα strategy. Από την άλλη η x34 είναι σίγουρα ένα από τα τοπ 3 καλύτερα gaming monitors και ταιριάζει για όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών. Αν έχεις υπομονή θα μπορούσες να περιμένεις λίγο να δεις και τα PG35VQ και X35 αν και θα έχουν πάνω από χιλιάρικο. 1
firepc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 κρατα το 27αρι 16:9 για σειρες και παιχνιδια που δεν εχουν 21:9 native αναλογια και παρε την x34. Αν πας σε triple setup θα γεμησεις καλωδια, bezels και εξτρα ρευμα, τρεις τροφοδοσιες κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα