Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σημερα παω να νοιξω το pubg και το πισι μ κανει χαρντ ριμπουτ. Το ξανανοιγω δουλευει. Λεω κατι συμβαινει ρε φιλε και παω και τρεχω ενα σταμπιλιτι τεστ στο aida 64 σε ολα πλην των σκληρων. Η οθονη μαυριζει και τπτ δεν δουλευει. Κανω χαρντ ριμπουτ μετα απο δυο λεπτα. Παλι μαυρη οθονη και το πισι ξεκιναει να δουλευει. Μετα με αναβοσησματα και τρεμουλο η οθονη ανοιγει και κλεινει δειχνοντας κατι απο windows οτι δεν πηγε καλα. Το pc μου ειναι το εξης και ολα ειναι μεσα στην εγγυηση

R3 1200 στα 3.7

Ram crucial 2133mhz oced στα 2666

Gpu r7 360 nitro 2gb stock

Psu xfx 450w bronze

Hdd seagate baracuda 1tb

Δημοσ.

για τροφοδοτικό θα έλεγα εγω,βέβαια δεν είναι καμιά τυχαία μάρκα τα XFX

αν είχε θέμα η κάρτα το πιθανότερο να έβλεπες περίεργες γραμμές η artifacts.

• Like 1
Δημοσ.

Λες; να παω τη καρτα στο πλαισιο οπου ειναι και αγορασμενη;

Οταν ξανανοιξε αναβοσβηνε η οθονη και ηταν οτι ναναι τα χρωματα εκει που εδειξε τα windows οτι εχουν προβλημα με μια συσκευγ

Δημοσ.

Λες; να παω τη καρτα στο πλαισιο οπου ειναι και αγορασμενη;

Οταν ξανανοιξε αναβοσβηνε η οθονη και ηταν οτι ναναι τα χρωματα εκει που εδειξε τα windows οτι εχουν προβλημα με μια συσκευγ

dokιμασε με αλλη καρτα και πες μας τη συμπεριφορα εχει το pc !

Δημοσ.

Δεν εχω αλλη κάρτα. Μενω πατρα αν εχει καποιος την καλοσύνη να ρθει να δοκιμασουμε μια καρτα θα ηταν καλο. Την καρτα μ την πηγα στο πλαισιο μιας και εχω εγγύηση.

Δημοσ.

Εκανα ρεσετ το bios πριν βγαλω την καρτα αλλα και παλι δεν αλλαξε τπτ.

Τωρα καποιον να μου δανείσει μια καρτα ωραφικων δεν βρισκω. Αλλα θεωρω απιθανο να ναι τροφοδοτικό. Μιας και το συστημα στη καλυτερη θα τραβαγε 270 βατ. Και είναι xfx 450bronze. Παντως φσινοταν σαν να εχανε το σημα η καρτα. Μιας και το φουρφουρι της γυριζε λιγο στην αρχη και μετα σταματαγε. Ολα τα περιφερειακά περνουν κανονικα ρευμα απο μητρικη μιας και αναβουν τα λεντακια τους.

Δημοσ.

Εκανα ρεσετ το bios πριν βγαλω την καρτα αλλα και παλι δεν αλλαξε τπτ.

Τωρα καποιον να μου δανείσει μια καρτα ωραφικων δεν βρισκω. Αλλα θεωρω απιθανο να ναι τροφοδοτικό. Μιας και το συστημα στη καλυτερη θα τραβαγε 270 βατ. Και είναι xfx 450bronze. Παντως φσινοταν σαν να εχανε το σημα η καρτα. Μιας και το φουρφουρι της γυριζε λιγο στην αρχη και μετα σταματαγε. Ολα τα περιφερειακά περνουν κανονικα ρευμα απο μητρικη μιας και αναβουν τα λεντακια τους.

kai μετα θα δοκιμαζα τροφοδοτικο αλλο αν εβλεπα οτι το pc exei ιδια συμπεριφορα και με αλλη καρτα γραφικων . Τελος τσεκαρες τα καλωδια να δεις μηπως καταλαθος καποιο εχει κουνηθει και δεν κανει καλη επαφη !

Δημοσ.

Ενημερωνω ελαβα μηνυμα απο το πλαισιο κιολας οτι επισκευαστικε. Οποτε ή δεν ειχε τιποτα η καρτα και ειναι τελικα τροφοδοτικο (μακάρι να μην εχει παρει τιποτα μαζι του) η κατι ειχε η καρτα αλλα να την φτιαξουν τοσο γρήγορα δεν ξέρω. Με παρεξενεψε

Δημοσ.

Στα very low ολα πλην το distance που το χω στο ουλτρα ειναι γυρω στα 40 με 50fps

Το θεμα μ ειναι μην μου φαγε υο τροφοδοτικό καμια μητρικη. Την gpu θα την αλλαζα σε κανα μηνα και...

Δημοσ.

Στα very low ολα πλην το distance που το χω στο ουλτρα ειναι γυρω στα 40 με 50fps

Το θεμα μ ειναι μην μου φαγε υο τροφοδοτικό καμια μητρικη. Την gpu θα την αλλαζα σε κανα μηνα και...

Να μας πεις τι σου ειπαν στο πλαισιο μολις το παρεις.

Δημοσ.

Θα παω τη τριτη μιας και φευγω για τριήμερο. Υπαρχει περιπτωση να εχει παιχτει κατι με την μητρικη;

Δημοσ.

Ενημερώθηκα απο το πλαισιο μου πιστωσαν τα χρηματα για την καρτα και θα γινει αντικατασταση. Η να παρω καποια αλλη με καποιο εξτρα ποσο. Εχω 110 ευρω πίστωση. Να παω στην 560 ή τη 1050;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...