chios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι δικά σου και τα δύο τι σε πειράζει; αν δεν είναι θα πρέπει να αφαιρεθεί ο Google λογαριασμός.
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτι θα έρθει και εκεί...αυτά είναι fix προτού μπει η 9. Σαν να αδειάζει η μπαταρία πιο γρήγορα για δες το κ πες.
postfire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα παιδια επειδη με ενδιαφερει η αγορα του τι ειναι η Global version με 800αρα ? επεισης ειναι καλυτερο με τον snapdragon 625 η με τον 10 πυρινο της mediatek?
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα έχω 98% λόγο χρήσης wifi. Σαν να αδειάζει η μπαταρία πιο γρήγορα για δες το κ πες.1% έπεσε από το βράδυ που το είχα φορτισμένο χωρίς να το πειράξω. καλημερα παιδια επειδη με ενδιαφερει η αγορα του τι ειναι η Global version με 800αρα ? επεισης ειναι καλυτερο με τον snapdragon 625 η με τον 10 πυρινο της mediatek? Υπάρχει σχετικό ποστ http://www.insomnia.gr/topic/638187-redmi-note-4-global-με-band-20800mhz/ 2
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 καλημερα παιδια επειδη με ενδιαφερει η αγορα του τι ειναι η Global version με 800αρα ? επεισης ειναι καλυτερο με τον snapdragon 625 η με τον 10 πυρινο της mediatek? Πιο γρήγορο το 10 πύρινο αλλά σε γενική χρήση ο snapdragon αξίζει πιο πολύ ειδικά στην μπαταρία. Τώρα έχω 98% λόγο χρήσης wifi. 1% έπεσε από το βράδυ που το είχα φορτισμένο χωρίς να το πειράξω. Υπάρχει σχετικό ποστ http://www.insomnia.gr/topic/638187-redmi-note-4-global-με-band-20800mhz/ Τώρα το έβγαλα από την πρίζα θα δείξει... Είδες κάποια διαφορά;;;;; εγώ τίποτα ακόμα
saruman123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 ευχαριστω παιδια Αυτό με το mtk είναι μόνο στα χαρτιά πιο δυνατό,αλλά ο snapdragon έχει περισσότερες δυνατότητες από θέμα υποστήριξης και rom αλλα και στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Πιο γρήγορο το 10 πύρινο αλλά σε γενική χρήση ο snapdragon αξίζει πιο πολύ ειδικά στην μπαταρία. Μπαααα τίποτα. Τώρα το έβγαλα από την πρίζα θα δείξει... Είδες κάποια διαφορά;;;;; εγώ τίποτα ακόμα Πιο γρήγορο το 10 πύρινο αλλά σε γενική χρήση ο snapdragon αξίζει πιο πολύ ειδικά στην μπαταρία. Τώρα το έβγαλα από την πρίζα θα δείξει... Είδες κάποια διαφορά;;;;; εγώ τίποτα ακόμα Είναι ανάλογα τι χρήση του κάνει ο κάθε ένας.... Και αυτό είναι το τηλέφωνο του μικρού... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα