Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας το θεμα το ξεκινάω για να μαθω αν εχει συμβει και σε αλλους το ιδιο προβλημα και αν επιλύθηκε πως επιλύθηκε.speedport 2i μετα απο πολλα παράπονα και βλαβες η γραμμη μου εφτασε να κλειδωνει στα 14000 kbps ετσι λειτουργουσε για 8 μηνες ολα καλα...Παρουσιαζεται μια βλαβη και με ενημερονουν οτι πρεπει να αλλαχθεί το καλώδιο που φθανει μεχρι την παροχή μου το φτιαχνουν προσωρινά και τρέχω με 6αρια.Με παιρνουν οι τεχνικοί και μου λεν λιγο υπομονή μεχρι να ερθει ο εργολαβος να το αλλάξει,με την ταχυτητα του λεω τι γινεται γιατι πριν πηγαινα με 14αρια...Οταν γινει αποκατασταση της βλαβης μου λεει θα το φτιαξουμε .Φτιάχτηκε το καλώδιο 6αρα η γραμμη τηλεφωνα στο 13888 μου λενε εκει κλειδωνει η περιοχη το δινουν βλαβη παλι ,με παιρνει ο τεχνικος και μου λεει οτι δεν υπήρχε περίπτωση να έτρεχε ποτε με 14αρια στην περιοχή μου γιατι ειναι κλειδομενη στα 6.Με βγαζουν και τρελο απο πανω τους λεω ελατε στο μαγαζι μου που ειναι μια αποσταση 300 μετρα απο το σπιτι για να δειτε οτι αυτο ειναι στα 14 δεν με πιστευουν η κανουν την παλαβη..Ερωτηση μπορει καποιο αλλο ρουτερ εκτος οτε να εχει δυνατότητα να αλλαξει τις ρυθμίσεις του παροχου ως προς τις ταχύτητες?Ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση μπορει καποιο αλλο ρουτερ εκτος οτε να εχει δυνατότητα να αλλαξει τις ρυθμίσεις του παροχου ως προς τις ταχύτητες?Ευχαριστω.

Εννοείς αν μπορείς με κάποιο άλλο modem/router να επιστρέψεις στα 14 ή απλά να πας λίγο πιο πάνω από τα 6 που είσαι πλέον?

Δημοσ.

Το να επιστρεψω στα 14 θα ηταν ιδανικο αλλα μαλλον ειναι απιθανο οποτε τι μπορω να κανω και ποσο μπορω να κερδισω με αλλο ρουτερ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν modem/routers που μπορείς να ρυθμίσεις χαμηλότερα το SNR για να αυξηθεί λίγο ο συγχρονισμός. Ανάλογα όμως με την κατάσταση της γραμμής μπορεί εξαιτίας αυτού να έχεις αποσυνδέσεις.

Αξίζει λοιπόν να το "διακινδυνεύσεις"?

Δημοσ.

Ημουν σταθερος στα 14 πριν συμβει αυτο που περιγραφω παραπανω ,λες τωρα παρολο που μπηκε και νεο καλώδιο να εχω προβλημα αν ανεβεί η ταχυτητα?

Αυτο ειναι στο μαγαζι μου 300 μετρα απόσταση απο το σπιτι που εχω το προβλημα..

DSL/Internet status Up/Up
Transmission mode VDSL2
Downstream 12693 kbps
Upstream 1381 kbps
SNR(Down/Up) 9.1/9.8 dB
Attenuation(Down/Up) 29.5/102.3 dB
CRC Errors(Down/Up) 458/1
FEC Errors(Down/Up) 4/152228
Device Serial No. 268EG8JG1R13981
Software Version V1.0.0_OTET10P2A
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεί να ξέρει κάποιος αν θα έχεις πρόβλημα ή όχι, γι' αυτό ανέφερα ότι το "διακινδυνεύεις".

Στο μαγαζί είσαι με VDSL? Χάλι συγχρονισμός.

Τα στατιστικά στο σπίτι πως είναι?

Δημοσ.

DSL/Internet status Up/Up

Transmission mode ADSL_2plus

Downstream 6137 kbps

Upstream 1015 kbps

SNR(Down/Up) 10.2/8.8 dB

Attenuation(Down/Up) 27/16.2 dB

CRC Errors(Down/Up) 131/10

FEC Errors(Down/Up) 147/13520

Device Serial No. 268EG8JG5P00932

Software Version V1.0.0_OTET10lw4o6P14A

• Super Moderators
Δημοσ.

Θυμάσαι αν το Attenuation (Down) ήταν χαμηλότερο από τα 27db? Διότι αν ήταν πάντα τόσο τότε η απόσταση που αντιστοιχεί είναι σχεδόν 2000 μέτρα...

Πέρα από το σπίτι πάντως, έχεις πρόβλημα και στο μαγαζί. VDSL με 13Mbps συγχρονισμό είναι πραγματικά άσχημο.

Δημοσ.

Δεν το θυμαμαι αυτο που με ρωτας,γινεται με καποιο αλλο ρουτερ να αλλαξω το snr και να ανεβει η ταχυτητα?Πως το βλεπεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...