nzeppos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Προς πάντες ενδιαφερόμενους: Ως συνέχεια του περσινού (αλλά και προπέρσινου) επιτυχημένου εγχειρήματος, θα δημιουργήσουμε ξανά ένα συνεταιρισμό ώστε να αγοράσουμε Steam key του φετινού Football Manager μοιραζόμενοι το κόστος. Όροι, προϋποθέσεις και προτάσεις: Δεν θα παίζουμε online, τα cloud saves θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και το κοινό Steam account θα πρέπει να είναι πάντα offline. Εκτός φυσικά από την ώρα που θα κατεβάσουμε το παιχνίδι για πρώτη φορά αλλά και τα σχετικά updates, τα οποία ούτως ή άλλως κυκλοφορούν με αραιό ρυθμό. Για το κατέβασμα του παιχνιδιού καλό θα είναι να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οι κωδικοί να μοιραστούν σταδιακά και μόνο όταν ο καθένας επιβεβαιώσει πως έχει ολοκληρώσει το κατέβασμα. Για τα updates καλό θα ήταν να υπάρχει ενημέρωση σε αυτή εδώ τη συζήτηση ώστε να συντονιστούμε. Δεδομένου ότι το φετινό παιχνίδι πιθανώς θα έχει ξανά προστασία Denuvo και άρα περιορισμό στον αριθμό των ενεργοποιήσεων ανά ημέρα (ή εβδομάδα), καλό θα είναι οι τελευταίες να γίνουν με φειδώ και προσοχή (έως 4-5 ανά ημέρα). Να υπενθυμίσω ότι πέρσι η ενεργοποίηση δεν αφορούσε μόνο στο αρχικό φόρτωμα του παιχνιδιού, αλλά χρειαζόταν και μετά από κάθε νέο update. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και φέτος. Η αγορά θα γίνει από κλειδάδικο τύπου Instant Gaming, G2A κλπ, οπότε αφορά αποκλειστικά στην ψηφιακή έκδοση με Steam key. Συγκριτικό με τις τιμές μπορείτε να δείτε εδώ. Το τρέχον κόστος είναι περίπου 34 ευρώ, οπότε για ένα όριο 6 ατόμων αντιστοιχούν λιγότερα από 6 ευρώ στον καθένα. Κρίνοντας από τη συμμετοχή τα δύο τελευταία χρόνια, το πιθανότερο είναι πως θα δημιουργηθούν αρκετά group συμμετεχόντων. Θα αναλάβω να πραγματοποιήσω την αγορά αποκλειστικά για το πρώτο group. Στο δικό μου group προτίθεμαι να συμπεριλάβω άλλα 5 άτομα (υπάρχει ήδη σειρά προτεραιότητας) και προτείνω ένα αντίστοιχο όριο για όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλείστε να αφήνετε ένα αρχικό σύντομο μήνυμα στο παρόν νήμα, ώστε να υπάρχει μια γενική εικόνα για το πλήθος και τις προθέσεις των συμμετεχόντων και να οριστούν οι οργανωτές του κάθε group. Προτείνω όμως το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης να πραγματοποιηθεί με PM (προσωπικά μηνύματα στο insomnia) ή σε ξεχωριστό ομαδικό chat τύπου Skype, Slack, Hipchat κλπ. Προσωπική μου προτίμηση είναι το Slack, έχω δημιουργήσει ήδη το σχετικό team και μπορώ να προσκαλέσω όλους τους ενδιαφερόμενους. Στείλτε μου PM με ένα email σας. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο δικό μου group, η μεταφορά των χρημάτων είθισται να γίνεται είτε μέσω e-banking σε Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, Alpha είτε μέσω Paypal. Ο καθένας μπορεί να διαλέξει όποια από τις παραπάνω μεθόδους θέλει (ή να προτείνει νέες, ειδικά αν προτίθεται να αναλάβει τη διαδικασία της αγοράς), αν και η μεταφορά μέσω e-banking στην ίδια τράπεζα είναι προφανώς προτιμητέα ώστε να γλυτώσουμε τα περιττά έξοδα προμήθειας. Εννοείται μεταφορά χρημάτων με οποιονδήποτε άλλο τρόπο είναι επίσης αποδεκτή (κατάθεση σε γκισέ τράπεζας ή μέσω ΑΤΜ κλπ), ωστόσο ίσως χρειαστούν κάποιες ώρες/μέρες για να γίνει επιβεβαίωση από τη μεριά του οργανωτή ή/και κάποιο αποδεικτικό screenshot. Το username/password του Steam account προφανώς θα μοιραστεί σε όλους τους συμμετέχοντες του εκάστοτε group, ωστόσο για ασφάλεια ο κάθε οργανωτής θα πρέπει να διατηρεί την κυριότητα του σχετικού email ώστε να περιορίσουμε φαινόμενα αλλαγής password ή να παίζει κάποιος online εις βάρος των υπολοίπων κλπ. Ομοίως για λόγους ασφαλείας το password καλό θα είναι να συνδεθεί με αριθμό κινητού τηλεφώνου, ώστε να μην μπορεί να αλλαχθεί από τρίτους. Για ευνόητους λόγους δεν θα υπάρχει 2-step authentication. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 10η Νοεμβρίου. Για τη δική μου ομάδα εφόσον δεν ενδιαφερόμαστε για το early access ή την beta έκδοση, μπορούμε να προ-αγοράσουμε το παιχνίδι από τώρα μιας και φέτος φαίνεται ότι οργανωνόμαστε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Όπως και πέρσι, ο φετινός συνεταιρισμός θα έχει μονοετή διάρκεια. Αν του χρόνου επιχειρήσουμε κάτι αντίστοιχο για το Football Manager 2019, θα το συνδέσουμε με καινούριο Steam account ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτό μόνο όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν εκ νέου. Από την άλλη οι φετινοί συμμετέχοντες θα εξακολουθούν να μπορούν να παίξουν το FM2018. Ομοίως οι παλιότερα θα έχουν εσαεί πρόσβαση στα FM2016 και 2017. Διαδώστε το (πάντα με σύνεση) και συμπληρώστε ό,τι νομίζετε πως μπορεί να επεκτείνει ή διευκολύνει το εγχείρημα. Μην ξεχνάτε! Πάντα offline και πάντα εκτός συγχρονισμού από το Steam Cloud. 1) Offline Mode. Μετά το πέρας του download θα πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση του Steam σε offline. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Steam, πατάτε πάνω αριστερά στο μενού "Steam" και ενεργοποιείτε το "Go offline". Σε κάθε επόμενη φόρτωση της εφαρμογής, θα εμφανίζεται η επιλογή να παραμείνετε offline ή να ξανασυνδεθείτε. Προφανώς θα πρέπει να επιλέγετε το πρώτο. Θα πρέπει να μπαίνουμε ένας-ένας online, μόνο όταν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι έχει κυκλοφορήσει κάποιο νέο update, για το οποίο θα ενημερωνόμαστε είτε από αυτή εδώ τη συζήτηση, είτε από το σχετικό επίσημο νήμα (όταν αυτό δημιουργηθεί). Όποιος το μάθει πρώτος, ας μπει στον κόπο να αναρτήσει ένα σχόλιο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν ξέρει πως γίνεται η ενεργοποίηση του offline mode, παραθέτω σχετικό video με οδηγίες: https://www.youtube.com/watch?v=SBmnVhR1fII 2) Απενεργοποίηση cloud synchronization για το FM2018, ώστε να αποφευχθούν conflicts. Quote Δεξί κλικ στο Football Manager 2018 στη λίστα των παιχνιδιών του Steam app -> Properties -> UPDATES -> Steam Cloud -> απενεργοποίηση του "Enable Steam Cloud synchronization for Football Manager 2018" Παράδειγμα: https://www.youtube.com/watch?v=QdoeYByPD2A 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Οντας ευχαριστημενος απο το γεγονος οτι περυσι ελιωσα με ελαχιστα χρηματα, οχι μονο θελω να συμμετεχω αλλα προτιθεμαι να αναλαβω οργανωτης για καποιο γκρουπ. Απο τραπεζα με βολευει Πειραιως, αλλιως Paypal.
theoilia Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 και εγώ θέλω να δηλώσω συμμετοχή και φέτος.
ntinos19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέσα κι εγώ για την νέα σεζον. Η περσινή πέρασε όμορφα.
nzeppos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Πολύ ωραία. Αρχίστε σιγά σιγά να μου στέλνετε PM με ένα email σας για να σας προσκαλέσω στο group chat (δεν χρειάζεται να είναι το κύριο email σας, ούτως ή άλλως όμως δεν θα μπορούν να το δουν οι υπόλοιποι). Θα μιλάμε για τις λεπτομέρειες εκεί. Όταν γραφτείτε, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε το ίδιο username με του insomnia για να συνεννοούμαστε πιο εύκολα. 1
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Τόσο χάλια το παιχνίδι που δεν αξίζει full price?
ntinos19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Το κάνουμε για να μας βγει πιο φτηνά. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε για αγορά ενώ μπορούμε να το βρούμε φτηνότερα 1
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Προσωπικά όταν ξέρω ότι θα φάω ώρες με ένα παιχνίδι θέλω να στηρίξω και τον developer αλλά ΟΚ. That's just me.
mclein Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 παιζοντας απο εποχη championship manager δλδ προ αιωνος νομιζω ξερω να ξεχωριζω αν ο ντιβελοπερ με κοροιδευει ή οχι 2
KNSM Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 παιζοντας απο εποχη championship manager δλδ προ αιωνος νομιζω ξερω να ξεχωριζω αν ο ντιβελοπερ με κοροιδευει ή οχι Το αυτο. Καθε χρονο πια ειναι σαν ενα απλο patch, το χρεωνουν ομως για ολοκληρο παιχνιδι...προσωπικα δεν επαιξα το 2017 και θα περιμενω να δω αν υπαρχει λογος να ασχοληθω με το 2018. Κραταω πολυ μικρο καλαθι ομως. Η Sports Interactive κοροιδευει πια καθαρα... 1
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 παιζοντας απο εποχη championship manager δλδ προ αιωνος νομιζω ξερω να ξεχωριζω αν ο ντιβελοπερ με κοροιδευει ή οχι Τότε δεν αγοράζεις. Αλλά πάλι that's just me. Τέλος πάντων. Είμαι off topic οπότε μην μου δίνετε σημασία. 2
panosno1com Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 θελω και εγω ! όποτε είναι μου λετε ! (ειχα συμμετεχει στο group του fm 2016 )
nzeppos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Στείλε PM και δώσε ένα email σου να πάρεις πρόσκληση στο chat. 1
nioloss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα και απο μενα,2 ερωτησουλες ισως και χαζες......1ον θα μπορω να ανεβαζω γκολ στο καναλι μου?2ον θα μπορω κανονικα να περιηγηθω στο workshop και αν θελω να βαλω in game editor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα