Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 μηνες;;;; που σου το ειπαν αυτο; σε λιγοτερο απο 20 μερες ηρθε το δικο μου

indeed, και στο δικο μου up to 2 weeks ανεφεραν, σε 9 μερες ειχε ερθει στο καταστημα, και το πηρα. (Apple Store)

Επεξ/σία από Unabomber
  • Like 1
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο hub με USB a και HDMI;

Έχω βρει ένα στο AliExpress με 25 ευρώ που τα βγάζει όλα αλλά είμαι λιγάκι επιφυλακτικός ως προς την ποιότητα κατασκευής.. θέλω να πω το σκέφτομαι σε μηχάνημα 1700 ευρώ να βάλω το κινέζικο hub.

http://s.aliexpress.com/YzU7VvmE

Ωστόσο στο macrumors αυτά που προτιμούν δεν κάνουν πάνω από 70 ευρώ.

Eκτος απο το Satechi που αναφερθηκε προηγουμενως, also check this... https://www.amazon.com/ONCHOICE-Charging-HDMIand-MacBook-Chromebook/dp/B072C5TSDM/ref=sr_1_39?ie=UTF8&qid=1504090344&sr=8-39&keywords=use+c+hub

Δημοσ.

indeed, και στο δικο μου up to 2 weeks ανεφεραν, σε 9 μερες ειχε ερθει στο καταστημα, και το πηρα. (Apple Store)

Apple Store λογικό να έρθει σε 9 μέρες! Από istorm ποσό έκανε όσοι έχουν εμπειρία; 20

Μέρες η 2 βδομαδες;

Δημοσ.

Το μεταπτυχιακό είναι στο ανοικτό πανεπιστήμιο; και με amstrad την έκανες την δουλειά :-P

Όχι, γιατί τότε θα έλεγα πάω για διακοπές.

Πάντως ως πρώτη μέρα χρήσης, συνήθισα keyboard και μέγεθος, αλλά έχω φρικαρει με συντομεύσεις. Κάθομαι τις τις ψάχνω. Μετά λίγο η εγκατάσταση εφαρμογών που περίμενα να είναι με package manager για όλα, αλλά πολλά δεν είναι και πάμε λέγοντας.

Από θέμα ποιότητας δεν μπορώ να του καταλογίζω τίποτα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ζεσταίνεται εύκολα και όταν φορτίζει πρέπει να έχει μια μικρή διαρροή, αλλιώς δεν εξηγείται η αίσθηση όταν τρίβεις το χέρι σου στο μεγάλο. Το ίδιο παθαίνω και στο iphpne7 και στο oneplus5.

Δημοσ.

Δεν νιώθεις όμως τη διαρροή. Απλά όπως το χαϊδεύεις νιώθεις σαν μια μικρή δόνηση. Έχει διαφορά με τη διαρροή. Σε ένα λαπτοπ και στον πύργο που είχα διαρροή το ένιωθα κανονικά και με "τσιμπουσε"όταν ακουμπούσα στο σημείο της διαρροής.

Από αξεσουάρ έχετε να προτείνετε τίποτε άλλο; Ποντίκι που κοιτούσα,το δικό του είναι ακριβό και πολλοί λένε μη εργονομικό. Τώρα ψάχνω και ένα external monitor που ούτως ή άλλως ηθελα.

Δημοσ.

Βαλτε στο τροφοδοτικο/φορτιστη το καλωδιο με την γειωση(και οχι απλα τον ανταπτορα που μπαινει κατευθειαν στην πριζα) για να μην σας ηλεκτριζει.

Δημοσ.

Δεν νιώθεις όμως τη διαρροή. Απλά όπως το χαϊδεύεις νιώθεις σαν μια μικρή δόνηση. Έχει διαφορά με τη διαρροή. Σε ένα λαπτοπ και στον πύργο που είχα διαρροή το ένιωθα κανονικά και με "τσιμπουσε"όταν ακουμπούσα στο σημείο της διαρροής.

Από αξεσουάρ έχετε να προτείνετε τίποτε άλλο; Ποντίκι που κοιτούσα,το δικό του είναι ακριβό και πολλοί λένε μη εργονομικό. Τώρα ψάχνω και ένα external monitor που ούτως ή άλλως ηθελα.

Ποντικι για το macbook ειναι ιεροσυλια φιλε μου. Μονο το trackpad θα χρησιμοποιεις για να εχεις την απολυτη εμπειρια χρησης του εργαλειου που αγορασες.

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ενα κλασσικό ποντίκι wireless να κάνεις την δουλειά σου. Άλλο το trackpad άλλο το ποντίκι. 

Κι επειδή χρησιμοποιώ χρόνια mac μαζί με όλες τις λειτουργίες του trackpad (το οποίο trackpad υπερ-λατρεύω) η χρήση που κάνω είναι απλή. Γράφω και συνήθως με το ένα χέρι χρησιμοποιώ trackpad (π.χ scrolling) και με το άλλο το ποντίκι. Το ποντίκι βολεύει αν θες να κλικάρεις κάπου γιατί πάει πιο εύκολα. Ειδικά σε word κλπ ας πούμε. Μόνο με το trackpad δεν μπορείς να κάνεις τόσο αποδοτικά την δουλειά σου. Απλά δεν χρειάζεται να ξοδευτείς σε magic mouse. Εγώ έχω ένα απλό της microsoft wireless για παράδειγμα. Είπαμε. Το χρησιμοποιώ απλά για να κλικάρω, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδευτώ. 

Τα πάντα έχουν να κάνουν φυσικά με το πώς ο καθένας μπορεί και προτιμά να δουλεύει. Αν το trackpad του είναι αρκετό, οκ. Εμένα δεν μου είναι αρκετό γιατί δουλεύω σε 'ψιλο' multi-tasking φάση :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...