Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το νήμα γιατί θα πραγματοποιήσω ένα όνειρο ζωής όχι μόνο να πάω στο Tokyo την απόλυτη για μένα cyberpunk πόλη του κόσμου αλλά για πρώτη φορά θα πάω και σε ένα μεγάλο gaming γεγονός και μιλάω για το Tokyo Game Show που θα γίνει τον Σεπτέμβρη στο Τόκυο.

Εδώ είναι το site τους

http://expo.nikkeibp.co.jp/tgs/2017/exhibition/english/

το συνέδριο βρίσκεται λίγο ποιο έξω από το Tokyo στο εκθεσιακό κέντρο στην Chiba.

Εκτός από την gaming έκθεση πραγματοποιείτε και ένα από τα μεγαλύτερα cosplay event 

Θα προσπαθήσω να μεταφέρω ότι δω εκεί αλλά και να ανεβάσω όσες φωτογραφίες μπορέσω η νέα σε αυτό το νήμα :)

?u=http%3A%2F%2Fexpo.nikkeibp.co.jp%2Ftg

?u=http%3A%2F%2Fwww.actugaming.net%2Fwp-

• Like 27
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πανεμορφο το Τοκυο και η πραγματικη μητροπολη του κοσμου..Chiba δεν ειχα παει να πω την αληθεια παντως και η εκθεση ακουγεται αρκετα ενδιαφερουσα,ειδικα η indie area.. Απο cosplay αλλο τιποτα μην ανησυχεις.. ;p

Δημοσ.

Μπράβο ρε φίλε.Με το καλό!Προσωπικά αναμένω feed.Μακάρι να καταφέρουμε και οι λοιποί να πάμε σε μια σοβαρή έκθεση, έστω και στην gamescom.

Δημοσ.

Θα ήθελα να πάω και εγω αλλα μόνος μου δεν πάω και παρέα δεν υπάρχει που να ασχολείται με τετοια δυστηχως:(

Δημοσ.

Να μας ενημερώσεις πόσο σου βγήκε όλο το θέμα.

Κάι γω το έχω στην άκρη του μυαλού μου άλλα δυστυχώς οικονομικά προς το παρόν δύσκολο.

Δημοσ.

Εμπειρία ζωής!!!! Θα περάσεις σούπερ

Υγεία να χουμε, εμείς το χουμε προγραμματισμένο για Μάιο του 18 να πάμε 6 άτομα!

• Like 1
Δημοσ.

Να μας ενημερώσεις πόσο σου βγήκε όλο το θέμα.

Κάι γω το έχω στην άκρη του μυαλού μου άλλα δυστυχώς οικονομικά προς το παρόν δύσκολο.

τα εισητήρια τα βρήκα στα 750 ευρώ αλλά τα έχω κλείσει από τον Μάρτιο. Σπίτι στο airbnb στα 30 ευρώ την μέρα και κοντά στο κέντρο δίπλα δλδ σε σταθμό

• Like 4
Δημοσ.

Να προσέχεις τον Coinzilla - τον αδερφό του Γκοτζίλα βεβαίως - γιατί τρέφεται με Bitcoins :lol:

Κατά τα, καλή τύχη στην συνεννόηση σου με τους japs. Έχουν έρθει στην δουλειά μου Ιάπωνες συνεργάτες κ η προφορά τους πραγματικά είναι ότι να ναι. Ο Ρημαδούρο μας μπροστά τους φαντάζει γέννημα θρέμμα του Cambridge!!!!

• Like 3
Δημοσ.

τα εισητήρια τα βρήκα στα 750 ευρώ αλλά τα έχω κλείσει από τον Μάρτιο. Σπίτι στο airbnb στα 30 ευρώ την μέρα και κοντά στο κέντρο δίπλα δλδ σε σταθμό

Κομπλέ είναι.Για 4 μέρες σε ελληνικό νησί, να τρως σουβλάκι και να βλέπεις ήλιο, θα ήθελες παραπάνω... ^_^

Να προσέχεις τον Coinzilla - τον αδερφό του Γκοτζίλα βεβαίως - γιατί τρέφεται με Bitcoins :lol:

Κατά τα, καλή τύχη στην συνεννόηση σου με τους japs. Έχουν έρθει στην δουλειά μου Ιάπωνες συνεργάτες κ η προφορά τους πραγματικά είναι ότι να ναι. Ο Ρημαδούρο μας μπροστά τους φαντάζει γέννημα θρέμμα του Cambridge!!!!

Καλά είσαι, συνεννόηση μόνο με νοήματα.Είχα δει πρόσφατα ένα video στο yt μ' έναν τύπο που προσπαθούσε να μιλήσει αγγλικά στο κέντρο του Τόκυο απευθυνόμενος μάλιστα μόνο σε νέους ανθρώπους.Σα να πήγαινε σε τίποτα νομάδες της αφρικής... ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...