tiniakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στα 500 ευρώ Στέλιο ποια προτείνεις με τα ίδια χαρακτηριστικά και 100αρι πάνελ;
isaias1983 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 4k κ 100hz 55αρα δε νομίζω να υπάρχει...ίσως με 3000-4000 ευρώ???
Jake07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Εσυ τι εισαι εδω και μιλας ετσι?Δε βλέπω να μιλάω κάπως. Κάνε αναφορά άμα δε σου αρέσει. 1
stelios18120 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Στα 500 ευρώ Στέλιο ποια προτείνεις με τα ίδια χαρακτηριστικά και 100αρι πάνελ;Οχι δεν προτεινω Προτεινω ομως να μην αγορασετε 50αρι πανελ
Jake07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 50αρι πανελ οποτε μακριαΦίλε Στέλιο δε λέω ότι αξίζει η tv, απλά σε τέτοια λεφτά 100αρι πάνελ δε βρίσκεις ούτε σε 49αρα. Πόσο μάλλον 55". Οπότε αν κάποιος έχει αυτό μόνο το budget και θέλει 55αρα, πάνελ με περισσότερα hz δε θα βρει. Στα 500 ευρώ Στέλιο ποια προτείνεις με τα ίδια χαρακτηριστικά και 100αρι πάνελ;Δεν υπάρχει φίλε μου 100αρι σε uhd σε αυτά τα λεφτά και ιντσες
tiniakos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Οι 7/10 για να μην πω οι 9 αν τους βάλεις να δουν 50αρι panel δε θα καταλάβουν τη διαφορά με το 100αρι. 8
Damachi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 4k κ 100hz δεν εχω δει . Εχω 4 50 " τηλ 2 samsung 2 lg ολες περιπου απο 400 οι 1080 μεχρι 600 οι 4κ οποτε για 55'' νομιζω οτι ειναι καλη προσφορα για καποιον χωρις πολλες απαιτησεις . Και εγω μεσα δε νομιζω να δω διαφορά με το 100αρι - εκτος αν συνδεθουν στο pc .
Vasilis 07 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Πάντως από θέμα επωνυμίας μην συναρπάζεστε. Δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα των παλαιών Hitachi. Είχα ακούσει ότι κατασκευάζονται Τουρκία.
zacharias99 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Ειπα κατι που να υπαρχει αυτη η αντιδραση και να μου λεει δεν ξερω απο panel? To τι γνωριζω κι αν γνωριζω το ξερουν καλυτερα αυτοι που με γνωριζουν εδω μεσα τοσα χρονια.Ουτε παιζω οτι ξερω τα παντα και ουτε εδειξα κατι τετοιο.Ας διαβασει οποιος θελει παλιοτερα μηνυματα μου οπου ειχα τον χρονο ν'ασχολουμε με το θεμα των τηλεορασεων για να διαπιστωσει αν τουλαχιστον γνωριζω τα βασικα στον τομεα των panel και των τηλεορασεων γενικοτερα. Φίλε μου όπως είπα, ήταν απότομος. Θεωρώ ότι ήταν της στιγμής η αντίδρασή του Δε ξέρω τι γνωρίζεις και ούτε θέλω/ είμαι σε θέση να σε κρίνω! Απλά αυτό που βλέπω είναι ότι αρκετοί είστε πολύ αρνητικοί ως προς τη τηλεόραση αυτή ενώ πραγματικά είναι μια πολύ τίμια προσφορά σε αυτά τα χρήματα. Σίγουρα το 50hz πάνελ δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά όπως είπαν και ορισμένοι πιο πάνω, δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε αυτά τα χρήματα με 100hz. (Και βασικά πρέπει να σκάσεις πολύ πιο πολλά για να βρεις 100αρι με παρόμοια χαρακτηριστικά). Αυτή η υπερβολή του να ζητάμε όλο και κάτι παραπάνω όταν κάτι είναι τόσο φτηνό είναι συχνό φαινόμενο στο φόρουμ. Τέλος, δεν ήθελα να έρθω σε κόντρα μαζί σου! Ούτε εσένα γνωρίζω, ούτε και εκείνον Καλή συνέχεια από εμένα και ελπίζω να μη με παρεξήγησες!! Φιλικά Ζάχος 1
Craven Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 4k κ 100hz 55αρα δε νομίζω να υπάρχει...ίσως με 3000-4000 ευρώ??? Τι εννοείς? η 55xd9305 που έχω μια χαρά είναι 120hz και σίγουρα δεν την πήρα ούτε 4 ούτε 3000 Τώρα για τους άλλους, σίγουρα αν κάποιος κοιτάει για 100ρι πάνελ για κύρια tv στο σαλόνι του, δεν κοιτάει σε τέτοιες τιμές.. αν κοιτάει σε τέτοιες τιμές τότε σκόπευε να πάρει πχ μια 40ρα για την κρεβατοκάμαρα ή επειδή είχε συγκεκριμένο budget και κοίτα να δεις θα του κάτσει 55άρα... μην το παρακάνουμε γιατί μετά απο λίγο όλες αυτές οι ανούσιες συγκρίσεις κάθε φορά κάνουν μια προσφορά να χάνει το νόημα της..
koze4ever Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Συνεχίζει να είναι προσφορά όμως,οπότε αυτοί που θέλουν μια TV με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος η προσφορά.Οσοι μπορούν να διαθέσουν παραπάνω χρήματα να πάνε σε κάτι καλύτερο.
mpokwsths Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Λοιπόν, καιρός να σταματήσει αυτό το 50 hz vs 100 hz panel. Δε ζούμε στο 2007 όπου ίσως υπήρχε κάποια διαφορά. Τα σημερινά 50άρια panels και ΚΥΡΙΩΣ οι χρησιμοποιούμενοι αλγόριθμοι για Motion Interpolation στα καλά μοντέλα έχουν εξαφανίσει κάθε διαφορά. As you can see from the picture above, a TV with a higher refresh rate does not produce less motion blur. Since both of these TVs have a very similar response time, 60 fps content results in an almost identical picture. Μόνο σε 100/120 fps content υπάρχει διαφορά. Δηλαδή πρακτικά ... πουθενά. http://www.rtings.com/tv/learn/what-is-the-refresh-rate-60hz-vs-120hz 8
Rebel21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Είναι απίστευτο το πόσο ψαρώνει τον κόσμο η επωνυμία Hitachi σε μία τηλεόραση της πλάκας κατασκευής στην Τουρκία από την vestel .Στην ίδια περίπτωση κάνεις δεν θα ενδιαφερόταν για την ίδια τηλεόραση με το λογότυπο turbox επάνω. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα